- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.521
iyi kusum cok sukur
arada bı tatsızlık yaşanmıyor diil tabi bazen snrlerımı bozuyo snra duzeltıo şafak sıkıstırıo heralde
atarsa İSTANBULL diyoruuuzzz uleeennn
Arada olacak öyle şeyler ya hu normaldir
Şafak feci sıkıştırıyor
Hadii bakalım son 34 diyon he
Atarsa manisaa mehtabı ilk taddığımız yer!
eveettt
bitio zeynpcm cok sukurr gun gun azalıo ilk zamanları hatırlamak bile istemıorm
o mehtapların sonunu hatırlamak ıstemıormm
Ben şu şafak sıkıştırdığı süre zarfında daha çok hatırlıyorum.
Gün gün azalıyor, ömrümüzden yediler vallahi ya..
evet ya ama olsun avut kendını ya daha askerlık başlamamışş olsaydııı
basladı bitio sag saglım dönsunlerde..
sizde bi dugun yapın yaa
bittikten snra zaman cok cabuk gecicek cnku sımdı gecmıyo
Kalbimemi indircen senoş yapma allah aşkına
Aynen öyle başladık, yarıladık, uclardayız
Gelsin hemen başlayacağız alışverişe
hadı ya ay ne guzelll
kararlaştırtınızmı dugun tarıhını falan evdir carttır curttur onlar nolcak konuşuldumu
ne alışverişine baslıcan bızlerede anlattt ben hc blmıorm mesela yaaa :26: ne alınır ne verılır bogca ıslerı fln
Valla gelince konuşacağız kuzum ailelerimizle, mayıs istiyoruz son karar. Herşey istediğimiz gibi giderse tabi, mayıs olmazsa haziran işte..Geldiği zaman önce evin tadilatı yapılacak mobilyalarımızı seçip ona göre evin iç dekorasyonuna karar vereceğiz işte..
Bohçalara gelirsek ohoo çok iş var yaNişanda sadece oğlana bohça hazırlanır ve kıza da.. Düğünde ise oğlana bohça hazırlanmaz annesine babasına kardeşlerine teyze, hala, amca gibi yakınlarına hazırlanır. Ama düğünde hem kıza hemde kızın çevresine hazırlanır
inş hersey ıstedıgınız gibi olur canım Allah gönlunuze göre versinn
bohcalar karısıkmıs gercektn zmanı gelınce hazırlıcaz artıkögrenmem lzm yaws yaws
Kızlar has haasss torunlarımızın topiğini açmış bulunmaktayım hayırlı uğurlu olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/676640-94-1-yarenleri-buraya.html
Hayırlı olsun kardeşim görevi onlara devredeceğiz hayırlısıyla ama Allah yardımcıları olsun ilk gönderdiğim an geldi aklıma çok kötü oldum bitiriyoruz şükür Allahım bu günleri görmeyi nasip etti esinim
Aynen öyle kardeşim, onlar gelsin de bizde gidek yav
Ben şu sıralar benim askerle beraber ilk zamanları yaşıyorum sanki dün bana ''farkında mısın her gece ağlıyorsun artık'' dedi.
Artık tutamıyorum kendimi başlıyorum ağlamaya, o da başlıyor. Sonra gülmeye devam
Dediğin gbi şükür canım şükür ki bugünleri de gördük
Amin kuzum amin darısı başınıza
Bohça işi nişanda çok basit ama, düğünde valla annelerimiz çok çalışıyor. Benim akrabalar benim için çalışıyor
sagol kuzumm iyim bende askermle konstm sınava fln girdi su 2 gun
istemıodum orda girmesini gerçisen napıosn kuzuuumm
Kızlar ben geldim kusura bakmayın giremedim iki gündür aöf sınavım vardı girmeye fırsatım olmadı.
Çumartersi günü koşuşturmayla geçti sabah sınava girdim eve geldim evi temizle anneme yardım et derken ögleden sonra sınava tekrardan gittim ama aklımda hep akşamın heyecanı vardı askerim sürekli arıyor nasılsın heyecan varmı diye eve geldim aksilikler işte elektirikler yokmu pastalar fırında pişmeden kaldı sonra neyse geldi pastaları pişirdik duşa gireyim dedim tekrardan elektirikler gitti hava buzgibi su buz gibi mecbur yaptım saçlarımıda kurutamadım 1 saate yakın elektirik gelmedi sinirlerim bozuldu babam ilk tanışacağız mum ışıgında ayıp olacak ertelesekmi dedi dahada canım sıkıldımı Allahım ne kadar şanssızım derken Allah beni duydu ve elektirikler geldi neyse sadete geleyim merak ettiniz akşam 7.30 kaynım aradı yenge biz geldik evin önündeyiz diye bana heyecan bastımı içeri girdiler Annesi,Babası,Erkek Kardeşi,Halası ve Halasının Eşi geldiler nasılsın iyisin muhabbeti oldu ben heyecandan kekeliyorum tabi biraz zamandan sonra herkes birbirine ısındı koyu sohbet başladı kahvelerini yaptım kayınvalideme verirken kahveyi tabağına döktüm ama olsun kızım peçete var bende silerim sen sıkma canını dedi.Anlayacağınız çok güzel geçti babamla halasının eşinin ortak arkadaşları çıktı ikramlar verildi son gitmelerine yakın neşeler yerindeydi gülmeler falan akşam 22:15 kalktılar bu arada sohbet olurken askerimde bir yandan merak içerisinde bir ara telefonla aradım 15 dk yakın dinledi ortamdaki konuşmayı Üzerimden büyük bir yük kalktı kızlar.
Bugünde sınavdan çıktıktan sonra kayınvalidemgile gittim nasıl bulduklarını öğrenmek için babamı çok sevmişler en çokta kaynım yusufa kayınbaban çok iyi bir adam çok sanşlısın demiş çok sevindim iyi düşündüklerine bu şekilde atlattım kızlar şubat 7de istemeye geleçekler şubatın 8 benim doğum günüm olduğu için o gün ağız tatlısı söz yüzüğü takmayı planlıyor yusuf tabi bizimkiler ne der bilmiyorum onların düşüncesi bu yönde kızlar.
Çok güzel bir heyecandı kızlar Allahım hepinize yaşatsın darısı nişanlı olmayan devrelerime asker yolu bekleyen arkadaşlarıma kardeşlerime olsun inşallah heyecanımı paylaştığınz için teşekkür ediyorum devrelerim en yakın arkadaşlarımdan önce sizlere anlatıyorum öpüyorum sizleri.
Off sıkıntıdayım valla şafak sıkıştırıyor pekmeziim :18:
Sen nasılsıın, napıyosun
HıııııHiç denk gelemiyoruz ki kuzu yaa :18:
Ayy ne güzel geçmiş çok sevindim selentoşMaşallah kuzu maşallah
Yusuf enişte isteyince olur olurHerşey sizde bitiyo, siz ne zaman isterseniz o gün takılır yüzükler hadi hayırlısı bakim
Ayrıca son da yazdığın dua da ben niye geçmiyomNişanlıyım diyee miii Düğün olur tez zamanda de bakim
pekmeziimm canım bnm unutmamışın benidee saollltekrar koydum tatlım zateen yaa insan görmek istiyoo hakkaten onu yazdınıda
görceez vee darısı sizin başınızaa olcaakkk
sende ne war ne yok canımm yazıncaa begende biliim yazdınıııı
Ah canım sorma bizde aynıyız birde bu aralar kavga çok ediyoruz2-3 gün sürüyor sonra kendiliğinle düzeliyor. Artık bitsin şafak azaldıkça daha çok kalp kırıyoruz nedense.
Askerime diyorum ağlamaktan yaşlandım kırışıklıklarım attı
sagol kusummmozmnlar gelsnde görcees bakalımm
Ben de sıkılıyorum ha bire evde Zeynebim ya. Şafak sıkıştırıyo mu sıkıştırmıyo mu onu da anlamış değilimAma çok bunalıyorum yapacak hiçbi şey bulamıyorum resmen
AaaBiz tartışmayı bıraktık siz mi başladınız kuzum ya :44: Zaman azaltıkça stres çoğalıyor ya, geldiğinde düzelir nasıl olsa
Ne kırışıklıkları manyak daha çok çıtırsın
Şafak sıkıştırdığı için bunalıyorsun zaten pekmezim. Ah ah bi bitse de kurtulsak artık ya. :26:
Şu son zamanlarda hele hepten darlanıyorum bazen sıkıntıdan aynanın karşısına geçip makyaj yapıyorum sonra siliyorum falan
Mecbur kuzum orda girecekti yani :26:
Ben de idare ediyorum iştee evde sıkılıyorum öyle
Selenim canım benim çok güzel bu adımı sorunsuz sıkıntısız atlatmışsınız. Sevmiş aileler birbirleriniiSen de rahatlamışsın
Çok sevindim sizin adınıza tamamına ersin inşallah en kısa sürede hayırlısıylaa
Ben de sıkılıyorum ha bire evde Zeynebim ya. Şafak sıkıştırıyo mu sıkıştırmıyo mu onu da anlamış değilimAma çok bunalıyorum yapacak hiçbi şey bulamıyorum resmen
Unutur muyum canım ayıpsın
Beğeniyodum ama hata oluştu diyo kuzum ya :44:
Koy zaten şu şafağa bak ne kadar sevilesi duruyo
Ben de napıyımm hesaplamalar içindeyimm. Eğitimden geleceği tahmini güne göre gün hesaplıyorum durup durup. 280 falan var daha ya nası geçecek bilmem. Böyle düşünüp sıkıntılanıyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?