93/1 yarenleri burayaa

iyi kusum cok sukur
arada bı tatsızlık yaşanmıyor diil tabi bazen snrlerımı bozuyo snra duzeltıo şafak sıkıstırıo heralde

atarsa İSTANBULL diyoruuuzzz uleeennn

Arada olacak öyle şeyler ya hu normaldir
Şafak feci sıkıştırıyor

Hadii bakalım son 34 diyon he

Atarsa manisaa mehtabı ilk taddığımız yer!

eveettt
bitio zeynpcm cok sukurr gun gun azalıo ilk zamanları hatırlamak bile istemıorm
o mehtapların sonunu hatırlamak ıstemıormm

Ben şu şafak sıkıştırdığı süre zarfında daha çok hatırlıyorum.
Gün gün azalıyor, ömrümüzden yediler vallahi ya..

Ben şu şafak sıkıştırdığı süre zarfında daha çok hatırlıyorum.
Gün gün azalıyor, ömrümüzden yediler vallahi ya..

evet ya ama olsun avut kendını ya daha askerlık başlamamışş olsaydııı
basladı bitio sag saglım dönsunlerde..
sizde bi dugun yapın yaa
bittikten snra zaman cok cabuk gecicek cnku sımdı gecmıyo

evet ya ama olsun avut kendını ya daha askerlık başlamamışş olsaydııı
basladı bitio sag saglım dönsunlerde..
sizde bi dugun yapın yaa
bittikten snra zaman cok cabuk gecicek cnku sımdı gecmıyo

Kalbimemi indircen senoş yapma allah aşkına
Aynen öyle başladık, yarıladık, uclardayız

Gelsin hemen başlayacağız alışverişe

Kalbimemi indircen senoş yapma allah aşkına
Aynen öyle başladık, yarıladık, uclardayız

Gelsin hemen başlayacağız alışverişe

hadı ya ay ne guzelll
kararlaştırtınızmı dugun tarıhını falan evdir carttır curttur onlar nolcak konuşuldumu
ne alışverişine baslıcan bızlerede anlattt ben hc blmıorm mesela yaaa :26: ne alınır ne verılır bogca ıslerı fln

Valla gelince konuşacağız kuzum ailelerimizle, mayıs istiyoruz son karar. Herşey istediğimiz gibi giderse tabi, mayıs olmazsa haziran işte.. Geldiği zaman önce evin tadilatı yapılacak mobilyalarımızı seçip ona göre evin iç dekorasyonuna karar vereceğiz işte..
Bohçalara gelirsek ohoo çok iş var ya Nişanda sadece oğlana bohça hazırlanır ve kıza da.. Düğünde ise oğlana bohça hazırlanmaz annesine babasına kardeşlerine teyze, hala, amca gibi yakınlarına hazırlanır. Ama düğünde hem kıza hemde kızın çevresine hazırlanır

inş hersey ıstedıgınız gibi olur canım Allah gönlunuze göre versinn

bohcalar karısıkmıs gercektn zmanı gelınce hazırlıcaz artık ögrenmem lzm yaws yaws

inş hersey ıstedıgınız gibi olur canım Allah gönlunuze göre versinn

bohcalar karısıkmıs gercektn zmanı gelınce hazırlıcaz artık ögrenmem lzm yaws yaws

Amin kuzum amin darısı başınıza

Bohça işi nişanda çok basit ama, düğünde valla annelerimiz çok çalışıyor. Benim akrabalar benim için çalışıyor

kızlar günaydın hafta sonu rahatsızdım giremedim kusura bakmayın napıyorsunuz iyimisiniz elazğa selam olsunnn hey gidi hey

Aynen öyle kardeşim, onlar gelsin de bizde gidek yav
Ben şu sıralar benim askerle beraber ilk zamanları yaşıyorum sanki dün bana ''farkında mısın her gece ağlıyorsun artık'' dedi.
Artık tutamıyorum kendimi başlıyorum ağlamaya, o da başlıyor. Sonra gülmeye devam

Dediğin gbi şükür canım şükür ki bugünleri de gördük

Ah canım sorma bizde aynıyız birde bu aralar kavga çok ediyoruz 2-3 gün sürüyor sonra kendiliğinle düzeliyor. Artık bitsin şafak azaldıkça daha çok kalp kırıyoruz nedense.
Askerime diyorum ağlamaktan yaşlandım kırışıklıklarım attı

sagol kuzumm iyim bende askermle konstm sınava fln girdi su 2 gun
istemıodum orda girmesini gerçi sen napıosn kuzuuumm

Mecbur kuzum orda girecekti yani :26:

Ben de idare ediyorum iştee evde sıkılıyorum öyle

Selenim canım benim çok güzel bu adımı sorunsuz sıkıntısız atlatmışsınız. Sevmiş aileler birbirlerinii Sen de rahatlamışsın

Çok sevindim sizin adınıza tamamına ersin inşallah en kısa sürede hayırlısıylaa

Ben de sıkılıyorum ha bire evde Zeynebim ya. Şafak sıkıştırıyo mu sıkıştırmıyo mu onu da anlamış değilim Ama çok bunalıyorum yapacak hiçbi şey bulamıyorum resmen

Unutur muyum canım ayıpsın

Beğeniyodum ama hata oluştu diyo kuzum ya :44:

Koy zaten şu şafağa bak ne kadar sevilesi duruyo

Ben de napıyımm hesaplamalar içindeyimm. Eğitimden geleceği tahmini güne göre gün hesaplıyorum durup durup. 280 falan var daha ya nası geçecek bilmem. Böyle düşünüp sıkıntılanıyorum kendi kendime

Aaa Biz tartışmayı bıraktık siz mi başladınız kuzum ya :44: Zaman azaltıkça stres çoğalıyor ya, geldiğinde düzelir nasıl olsa
Ne kırışıklıkları manyak daha çok çıtırsın

sagol kusummm ozmnlar gelsnde görcees bakalımm

Ben de sıkılıyorum ha bire evde Zeynebim ya. Şafak sıkıştırıyo mu sıkıştırmıyo mu onu da anlamış değilim Ama çok bunalıyorum yapacak hiçbi şey bulamıyorum resmen

Şafak sıkıştırdığı için bunalıyorsun zaten pekmezim. Ah ah bi bitse de kurtulsak artık ya. :26:
Şu son zamanlarda hele hepten darlanıyorum bazen sıkıntıdan aynanın karşısına geçip makyaj yapıyorum sonra siliyorum falan

Alemsin Zeynebim ya

Ben kurtulamayacağım için şafak sıkıştırmıyodur diye düşünüyorum kuzum

Puzzle falan yapıyorum öyle kendimce işte

saol bebeemm yaaakoyduum zaten canm bnm yaa sizin o iş nerden çıktı ki ya??
nerdeyse bi askerlik süresi daha beklicen off zor olcak ama eger istiyorsanız dayanıcan be kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…