93/1 yarenleri burayaa

kuzum okudumda öle her bitti demeyle bitmio işte yaa her kavgada bitse şimdi ortada ne asker olurdu nede bekleyen yalan mı??
hepimiz yaşadık bunları inanki düzelir o laflarsa tek suçu pişman olur merak etme bakma sen ona kızgınlıgından diyordr

1 aydır böyleyiz canım hergün kavga içinde hep nedensiz bu son nokta oldu amacı başka gibi zaten kendi bilir 4 yılı çöpe atar ben en güzel gençliğimi verdim bunları duymak içinmiş yazıklar olsun diyorum tüm acıyı çeken ben sabahlara kadar kendi için ağlayan ben kimse yapmaz helali hoş olsun diyecek söz bulamıyorum yaşanmışlıklarım var nede olsa Allah yolunu açık eylesin

Canııım sana kıyamam bu kadar üzme yıpratma kendini öyle her bitti demekle bitmiyo..
Herkes yaşayabilir bunları Ecrinin de dediği gibi bitti dediğimizde bitseydi bu günlere gelemezdik hiçbirimiz sakin ol biraz o da siniri geçince anlıycak hatasını ve özür dileyecek..Hem artık iyice sıkılmıştır az zamanı kaldı gelince hersey düzelir merak etme seeeenn

Ben söylediği sözleri yutamam bu saatten sonra canım gururumla oynadı yetmedi halen sayıştırıyor insan sevdiğine bunu yapamaz bena o kadar söz söyleiği halde ben kendi kırılmasın diye susuyorum ama bu susma beni bitiriyor artık

Hayırlısı olsun canım bu saatten sonra ne desem boş sadece kendimi yıpratıyorum ben olan bana oluyor insan kurduğu hayallare üzülüyor en çokta Allahtan sabır sadece şuan çok ihtiyacım var.

Hayırlısı olsun canım bu saatten sonra ne desem boş sadece kendimi yıpratıyorum ben olan bana oluyor insan kurduğu hayallare üzülüyor en çokta Allahtan sabır sadece şuan çok ihtiyacım var.

Evet Allahtan hayırlısını iste sabır ve selamet için bol bol dua et canım Rabbim büyüktür yanında olacaktır..Çok üzüldüm ya daha geçen gün sevinmiştik aileler tanıştı diyeee..Ailene hemen bahsetme bari biraz sakinleşin ikinizde gelişen duruma göre söylersin..İnşAllah iyi yönde değişir herşeyy

canım haklısın ama şuan sinirlisin ve ondan böle diyorsun sen şimdi deme bişi ice büyümesin kapa teli yat kafanı topla şimdi biz ne dersek diyelim sen saaglıklı düşünemediğin için bizi anlamıyorsun ama inan tecrübe konuşuyo bende çok gurur yaptım ama klişede olsa bi söz war ya AŞKTA GURUR OLMAZ diye işte hakkaten öle bi yerden sonra gururda fayda etmio ...seviyosun çünkü bzde çok btti dedik çok laf saydk telleri kapayıp günlerce konuşmadk altından kalkamadığımız çok laf dendi ewt biz kalkamadık kalkamazdıkta ama sevgi saglam olunca temel saglam atılınca rabbim bi şekilde akıtıo suya yolunu bulduruyo merak etme....

Ben zaten suan ne yapacağımı bilmiyorum canım akışına bıraktım ailem şimdilik duymayacak ama gidişet aynı olursa söyleyeceğim Allahtan hayırlısı tek sığınağım şuan o sizleride üzdüm gece gece tek kafa dağıttığım yer burası teşekkğrler dinlediğiniz için.

Zaman herşeyin ilacıdır canım zamanla geçecek gör bak..Evet ailen bilmesin tabikiiiii düzeleck çünkü herşey boşuna üzme onları da..
Ne demek canım benim burda hepimiz birbirimizin derdini sıkıntısını dinliyoruz her zmaan yanındayız unutma

Sağlıklı düşünemiyorum zaten canım şuan çok kötüyüm 1 aydır sıkıntıdan 4 kilo vermişim bizde çok ayrıldık ama ağzından istemiyorum seni bitti kelimesi çıkmadı bir kaç gün arama beni ben seni kafamı toplayınca arayacağım derdi bu farklı canım hepsinden çok farklı

sen dediğim gibi yap kuzum yat kafanı topla toplanmaz ama en azından düşünmemeye çalış zor ewt ama geçecek bnce yıpratma kendini
herzaman burdayız canım bu forum nie war birbirimizi tanımasakta aynı dertleri yaşıoz hemen hemen o yüzden sıkıntı yook

Hayırlısı canım şu hayat çok yordu beni.Çok saolun canım iyiki varsınız sizleri hiç tanımıyorum ama bana en iyi gelen sizlersiniz

ya canım biliyorum düşünmede zaten sakin ol sadece geçecek bak şafak sıkıştırıo işte yaa ben 35 40 larda bi sıkıştırırdı aglardım oturup oturup kolay mı öle pat die btti diyip silip atmak başka derdi war demişin sanmam başka derdi olan adam nden 4 sene beklesin onun tek sıkıntısı şafak bnce ama bitecek oda bak biz bitcez siz gelcenz arkasından

Hayırlısı canım şu hayat çok yordu beni.Çok saolun canım iyiki varsınız sizleri hiç tanımıyorum ama bana en iyi gelen sizlersiniz

En yabancımız iyi gelmez mi zaten hep...
sıkma canını herşey yoluna giricek şimdi yat uyu iyice bi dinlen kafan dağılsın
2 günlük bi ilişki değil pat diye silinip atılsın

Hayırlısı canım kafam çok bulanık şuan sürekli ağlıyorum iyiki varsınız canım bitsin artık sıkıntılar ben çok yoruldum bu sene Allah hayırlısını versin.

Hayırlısı canım kafam çok bulanık şuan sürekli ağlıyorum iyiki varsınız canım bitsin artık sıkıntılar ben çok yoruldum bu sene Allah hayırlısını versin.

kıyamam kuzum yaa bak seroşla ikimiz aynı şeyleri söylüyoruz hep gönüllerimiz bir bizim sende iyiki warsın bebeem ewt çok yorucu bi yıldı allahım inş hepimize 2014 ugur getirsiin hayırlısıyla tüm isteklermiz olsuun...

En yabancımız iyi gelmez mi zaten hep...
sıkma canını herşey yoluna giricek şimdi yat uyu iyice bi dinlen kafan dağılsın
2 günlük bi ilişki değil pat diye silinip atılsın

Silerse kendi bilir canım ben elimden geleni yaptım öbür dünyada hesabını kendi verecek sayılı kız yapar bizim yaptığımızı asker yolu beklemek o kadar kolay değil ben anlımın akıyla yaptım içim rahat inkar ederse kendi bilir 1 sene bir ömür gibi geldi bu saatten sonra Allah hayırlısını versin

Amin canım inşallah tüm mutluluklar sizlerin olsun çok sağ olun.

Zor ve uzun bi yol askerlik hepimiz için buraya kadar gelmişsiniz burdan sonra kopmazsınız bence..
Bir şeye çook sinirlendi belki hem şafak da sıkıştırıyodur artık arada estiriyolar askerlerimize soldan soldan bağırıp çağırıyolar böylee..E kavgalı zamanınıza da denk gelmiş talihsizlk olmuş..
HEp dediğimiz gibi üzülme geçicek hepsiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…