- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.541
kim derdi şafaklar 460 dan buralara gelcekkkSelam tezkereci devremmmm
Size de bi selam veriiim dediiimm
Nasılsınız kızlaaar çok az kaldı artık
saol bebeemm yaaakoyduum zaten canm bnm yaa sizin o iş nerden çıktı ki ya??
nerdeyse bi askerlik süresi daha beklicen off zor olcak ama eger istiyorsanız dayanıcan be kuzum
kim derdi şafaklar 460 dan buralara gelcekkkSelam tezkereci devremmmm
geçmiş olsun edoş
kızlar hepınıze gunaydınnnn yenı safagmzlaaaaaaaaaa
Kizlar iyi aksamlar herkese nasilsiniz napiyorsunuz yavrular ay bir saatr kadar safagimiz edirne olcak insallah ya bende hastayim atesim 38.6 olmus
geçmiş olsun edoş
saol yavrum iyiyim iyiyimmSelamm
Ben iyiyim canım sen nasılsınn?
Ya kuzum iş sorunu işte
Gelince iş arama sıkıntısı olacaktı. Maaşlar zaten biliyosun genelde asgari ücret. Öyle olunca uzman çavuş olmayı seçti. Ben hiiiiç istemiyorum aslında o da istemiyo ama mecburenÖyle
Sizin aranız nasıl asker nasıl heyecan nasıll
Selam BegüüüüşNasılsın
Geldi valla buralara. Senayla sen gidin de sıra bana gelsin
Günaydın canım. Nasılsınnn
Geçmiş olsun Eda:26:
Heyyyyyt şafağıma bak
1 Ay 1 Hafta 1 GünOh 40lar da bitti
En baştaki 2 tane 1e sesleniyorum: Defolun gidinnn artık bi an önce
Pekmezim çok saol kuzu darısı en kısa zamanda senin olsun inşallahMecbur kuzum orda girecekti yani :26:
Ben de idare ediyorum iştee evde sıkılıyorum öyle
Selenim canım benim çok güzel bu adımı sorunsuz sıkıntısız atlatmışsınız. Sevmiş aileler birbirleriniiSen de rahatlamışsın
Çok sevindim sizin adınıza tamamına ersin inşallah en kısa sürede hayırlısıylaa
Ben de sıkılıyorum ha bire evde Zeynebim ya. Şafak sıkıştırıyo mu sıkıştırmıyo mu onu da anlamış değilimAma çok bunalıyorum yapacak hiçbi şey bulamıyorum resmen
Unutur muyum canım ayıpsın
Beğeniyodum ama hata oluştu diyo kuzum ya :44:
Koy zaten şu şafağa bak ne kadar sevilesi duruyo
Ben de napıyımm hesaplamalar içindeyimm. Eğitimden geleceği tahmini güne göre gün hesaplıyorum durup durup. 280 falan var daha ya nası geçecek bilmem. Böyle düşünüp sıkıntılanıyorum kendi kendime
Hiç sorma esinim hergün kavgalıyız hatta dün çok büyük ettik 39 günümüz var aramayalım birbirimizi dedi kapattı tlfonu yüzüme bende sabaha kadar ağladım offffffffff artık bitsin şu sıkıntılarAaaBiz tartışmayı bıraktık siz mi başladınız kuzum ya :44: Zaman azaltıkça stres çoğalıyor ya, geldiğinde düzelir nasıl olsa
Ne kırışıklıkları manyak daha çok çıtırsın
Şafak sıkıştırdığı için bunalıyorsun zaten pekmezim. Ah ah bi bitse de kurtulsak artık ya. :26:
Şu son zamanlarda hele hepten darlanıyorum bazen sıkıntıdan aynanın karşısına geçip makyaj yapıyorum sonra siliyorum falan
İyi yapmışsın canım idare ediyoruz sen nasılsın?
Size de bi selam veriiim dediiimm
Nasılsınız kızlaaar çok az kaldı artık
Evet çok şükür bu günleride gördük beğüşş darısı diğer yarenlerin yanınakim derdi şaİfaklar 460 dan buralara gelcekkkSelam tezkereci devremmmm
Geçmiş olsun tatlım iyileş biran önceKizlar iyi aksamlar herkese nasilsiniz napiyorsunuz yavrular ay bir saatr kadar safagimiz edirne olcak insallah ya bende hastayim atesim 38.6 olmus
geçmiş olsun edoş
Selamm
Ben iyiyim canım sen nasılsınn?
Ya kuzum iş sorunu işte
Gelince iş arama sıkıntısı olacaktı. Maaşlar zaten biliyosun genelde asgari ücret. Öyle olunca uzman çavuş olmayı seçti. Ben hiiiiç istemiyorum aslında o da istemiyo ama mecburenÖyle
Sizin aranız nasıl asker nasıl heyecan nasıll
Selam BegüüüüşNasılsın
Geldi valla buralara. Senayla sen gidin de sıra bana gelsin
Geçmiş olsun Eda:26:
Alemsin Zeynebim ya
Ben kurtulamayacağım için şafak sıkıştırmıyodur diye düşünüyorum kuzum
Puzzle falan yapıyorum öyle kendimce işte
Hiç sorma esinim hergün kavgalıyız hatta dün çok büyük ettik 39 günümüz var aramayalım birbirimizi dedi kapattı tlfonu yüzüme bende sabaha kadar ağladım offffffffff artık bitsin şu sıkıntılar
Senacım sanada günaydın tatlım
Kızlar ben çok kötüyüm kalbimi söküyorlar gibi çok acıyor yusufla ayrıldık bitti artık nefret ediyormuş benden cuma günü annesinine gidip yüzükleri kolyemi vereceğim şuan kötüyüm hak etmedim ben canım çok acıyorBöyle olacağını bilseydim ailemi hiç göndermezdim size dedi ben onun için ailemi karşıma aldım ne acılar çektim bana yaptığına bakın ya hak etmedim ben bunların hiçbirini bıktım artık hayat agır geliyor omuzlarıma.
Kızlar ben çok kötüyüm kalbimi söküyorlar gibi çok acıyor yusufla ayrıldık bitti artık nefret ediyormuş benden cuma günü annesinine gidip yüzükleri kolyemi vereceğim şuan kötüyüm hak etmedim ben canım çok acıyorBöyle olacağını bilseydim ailemi hiç göndermezdim size dedi ben onun için ailemi karşıma aldım ne acılar çektim bana yaptığına bakın ya hak etmedim ben bunların hiçbirini bıktım artık hayat agır geliyor omuzlarıma.
Canım nooldu ya sorun ne..??
Dün tartıştık demiştin ama bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştiiiimmm
Kötüydük zaten canım misafir vardı evde tlfonum yanlışlıkla yusuf ararken açılmış bende evdeki çocuklara isim şehir oynatıyordum gülüyordum onlara baya dinlemiş beni sonra kapatıp aradı aramız kötü olduğu için tlfonu surat yaparak açtım gülüyordun demin şimdi neden böyle açtın dedi bende gülüp gülmediğimi nerden biliyorsun dedim tlfon aramalarına bakarsan anlarsın dedi sonra yalancılarla işim olmaz benim dedi nefret ediyorum senden bitsin istemiyorum seni artık defol git hayatımdan dedi deminden beride msj atıyor ağza alınmayacak şeyler söylüyor bende annesini aradım anlattım olanı biteni cuma gelip kolyeyi yüzükleri vereceğim dedim çok üzüldü ama artık istemiyorum bende ben kendi için neler yaptım gururumu ayaklar altına aldım sırf kendisi mutlu olsun diye yalanmış herşey bir kalemde sildi herşeyi yazıklar olsun.
aaa selenim inanamadım gözlerime hayırdır ne ayrılıgı?*dur bi yaa sakin ol hemen btti falan deme noldu??
Kötüydük zaten canım misafir vardı evde tlfonum yanlışlıkla yusuf ararken açılmış bende evdeki çocuklara isim şehir oynatıyordum gülüyordum onlara baya dinlemiş beni sonra kapatıp aradı aramız kötü olduğu için tlfonu surat yaparak açtım gülüyordun demin şimdi neden böyle açtın dedi bende gülüp gülmediğimi nerden biliyorsun dedim tlfon aramalarına bakarsan anlarsın dedi sonra yalancılarla işim olmaz benim dedi nefret ediyorum senden bitsin istemiyorum seni artık defol git hayatımdan dedi deminden beride msj atıyor ağza alınmayacak şeyler söylüyor bende annesini aradım anlattım olanı biteni cuma gelip kolyeyi yüzükleri vereceğim dedim çok üzüldü ama artık istemiyorum bende ben kendi için neler yaptım gururumu ayaklar altına aldım sırf kendisi mutlu olsun diye yalanmış herşey bir kalemde sildi herşeyi yazıklar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?