93/1 yarenleri burayaa

Kizlar iyi aksamlar herkese nasilsiniz napiyorsunuz yavrular ay bir saatr kadar safagimiz edirne olcak insallah ya bende hastayim atesim 38.6 olmus

Size de bi selam veriiim dediiimm

Nasılsınız kızlaaar çok az kaldı artık

Selamm

Ben iyiyim canım sen nasılsınn?

saol bebeemm yaaakoyduum zaten canm bnm yaa sizin o iş nerden çıktı ki ya??
nerdeyse bi askerlik süresi daha beklicen off zor olcak ama eger istiyorsanız dayanıcan be kuzum

Ya kuzum iş sorunu işte

Gelince iş arama sıkıntısı olacaktı. Maaşlar zaten biliyosun genelde asgari ücret. Öyle olunca uzman çavuş olmayı seçti. Ben hiiiiç istemiyorum aslında o da istemiyo ama mecburen Öyle

Sizin aranız nasıl asker nasıl heyecan nasıll

kim derdi şafaklar 460 dan buralara gelcekkk Selam tezkereci devremmmm

Selam Begüüüüş Nasılsın

Geldi valla buralara. Senayla sen gidin de sıra bana gelsin

geçmiş olsun edoş

kızlar hepınıze gunaydınnnn yenı safagmzlaaaaaaaaaa

Günaydın canım. Nasılsınnn

Kizlar iyi aksamlar herkese nasilsiniz napiyorsunuz yavrular ay bir saatr kadar safagimiz edirne olcak insallah ya bende hastayim atesim 38.6 olmus

Geçmiş olsun Eda:26:

Heyyyyyt şafağıma bak

1 Ay 1 Hafta 1 Gün Oh 40lar da bitti

En baştaki 2 tane 1e sesleniyorum: Defolun gidinnn artık bi an önce

Son düzenleme:
geçmiş olsun edoş

günaydın canııııııııııııııım

saol yavrum iyiyim iyiyimm

Pekmezim çok saol kuzu darısı en kısa zamanda senin olsun inşallah
Hiç sorma esinim hergün kavgalıyız hatta dün çok büyük ettik 39 günümüz var aramayalım birbirimizi dedi kapattı tlfonu yüzüme bende sabaha kadar ağladım offffffffff artık bitsin şu sıkıntılar

Size de bi selam veriiim dediiimm

Nasılsınız kızlaaar çok az kaldı artık
İyi yapmışsın canım idare ediyoruz sen nasılsın?
kim derdi şaİfaklar 460 dan buralara gelcekkk Selam tezkereci devremmmm
Evet çok şükür bu günleride gördük beğüşş darısı diğer yarenlerin yanına
Geçmiş olsun tatlım iyileş biran önce
geçmiş olsun edoş

Senacım sanada günaydın tatlım

off pekmezim off o işler zaten adamın belini büküyo düşündürüyor yaa walla bizimde aynı sıkıntı napcak nereye gircek gelince hiç bilmiyoruz
orda kalma ihtimali yoktu kalsa çokta rahat kalırdı hanii ama hem benden yana hemde duramazdı artk askeriye lafından nefret edio
bi an önce bitirip geliyim diyor hep bakalım hayırlısı canım bnm yaa zor olcak sizinde amaa umarım en kolay şekilde geçer...

bizim aramız şükür ki iyiyz ama gün geçmiyor ki süpriz olmasın canımız sıkılmasın yanii :26:hevesimizi kursagımızda bırakmak için ailesi elinden geleni yapıo saolsunlarcnmz sıkkın ailesine sorun üstüne sorun yaratıolar öle yani yaa moralim bozuk dünden beri
sizinde egitim bitince tayin olayı olcak sanırım gidemiceksinde o iş nasıl olcak yaa???

Alemsin Zeynebim ya

Ben kurtulamayacağım için şafak sıkıştırmıyodur diye düşünüyorum kuzum

Puzzle falan yapıyorum öyle kendimce işte

Alemim tabi çok alemim ben ya

Valla kardeşim bi şafak doğan güneş de de, geri kalana da beraberce deriz doğan güneşi

Puzzle mi bende çok seviyorum ya onu

Öyle dediğine bakma kardeşim arar mutlaka.. Ben o lafları inan çok duydum, ama en fazla iki gün dayanabildi.
Haftalarca konuşmadığımız oldu, ama şükür düzeldik. Sizinde son zamanlar olduğu için bu kadar stres altındasınız bu tartışmalar bu yüzden aslında.. O orda bunaldı, sen burda.. Ne desen suç muş gibi davranıyor eminim ki ama son 39 canımm sonra herşey düzelir allahın izniyle yıpratma kendini bu kadar bak biz 10 ay boyunca tartıştık, son iki ay kala böyle olduk.

Napıosunuz kızlar ,,izmirde şehit olan 10 askere öyle üzüldüm ki oturdum ağladım tezkerelerine 40 gün kalanlar varmış falan Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin hepimize ...

Beni değil ama bizimkini şafak sıkıştrmaya başladı her gün off poff diyip duruo

Acemilikte ve gitmeden önce hande yener hasta şarkısını çok dinlerdimm ağlardm bugün denk geldim gene ağladım sanki yeni göndermiş gibi hiç unutamıcaz o ilk zamanları belli ki

Kızlar ben çok kötüyüm kalbimi söküyorlar gibi çok acıyor yusufla ayrıldık bitti artık nefret ediyormuş benden cuma günü annesinine gidip yüzükleri kolyemi vereceğim şuan kötüyüm hak etmedim ben canım çok acıyorBöyle olacağını bilseydim ailemi hiç göndermezdim size dedi ben onun için ailemi karşıma aldım ne acılar çektim bana yaptığına bakın ya hak etmedim ben bunların hiçbirini bıktım artık hayat agır geliyor omuzlarıma.

Canım nooldu ya sorun ne..??
Dün tartıştık demiştin ama bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştiiiimmm

aaa selenim inanamadım gözlerime hayırdır ne ayrılıgı?*dur bi yaa sakin ol hemen btti falan deme noldu??

Canım nooldu ya sorun ne..??
Dün tartıştık demiştin ama bu kadar büyüyeceğini düşünmemiştiiiimmm

Kötüydük zaten canım misafir vardı evde tlfonum yanlışlıkla yusuf ararken açılmış bende evdeki çocuklara isim şehir oynatıyordum gülüyordum onlara baya dinlemiş beni sonra kapatıp aradı aramız kötü olduğu için tlfonu surat yaparak açtım gülüyordun demin şimdi neden böyle açtın dedi bende gülüp gülmediğimi nerden biliyorsun dedim tlfon aramalarına bakarsan anlarsın dedi sonra yalancılarla işim olmaz benim dedi nefret ediyorum senden bitsin istemiyorum seni artık defol git hayatımdan dedi deminden beride msj atıyor ağza alınmayacak şeyler söylüyor bende annesini aradım anlattım olanı biteni cuma gelip kolyeyi yüzükleri vereceğim dedim çok üzüldü ama artık istemiyorum bende ben kendi için neler yaptım gururumu ayaklar altına aldım sırf kendisi mutlu olsun diye yalanmış herşey bir kalemde sildi herşeyi yazıklar olsun.

Bu ayrılmak için bi sebep değil bence aklında başka şeyler de olabilir mi sen iyi tanırsın sevgilini...
HEme bu kadar umutsuzluğa kapılma sen şimdi hiç bişey deme sonra savunulcak bişeyi olmasın sende bana öyle dedin diye o şimdi sinirle söylüyodur sakinleşince hatasını anlar bence düzelir hersey canıııım son zamanlar artık sıkma canını nolurr

aaa selenim inanamadım gözlerime hayırdır ne ayrılıgı?*dur bi yaa sakin ol hemen btti falan deme noldu??

Bitti ecrin beni istemeyen bir insan için caba gösteremem yazdım okursun ne olduğunu bana attığı msjları görsen şuan hiç iyi değilim inanki beni küçük düşürmene izin veremem artık dedim bana dediği cümle aynen şöyle İşte başta hata yapmışım büyük görmüşüm halbuki küçük birşeymişsin

ay inanmıyorum yaa canım önceki kavganızda noldu bilmem ama kavgalısınz die illaki somurtup oturmak mı lazım çocukları eglendirip azda kafa dagtmısın ne war bunda sanki arkadaşlarınla gezdn tozdun...nden öle yaptı ki yaa??kızgınlıkla demiştr canım yaa olur öle şeyler bizde neler neler yaşadık birbirimze olmadık laflar ettik kırdk hiç kaldıramicamız laflar ettik ama yine düzeldksizde düzelirsiniz kuzum yaa bu kadar yıpratma kendini acelede etme yüzük vermek için falan az kaldı şafak sıkıştırıo en bozulmaz psikolojisi dediğim bnmkiydi oda azda olsa sıyırdı balataları asker psikosu be canım üzülmeee:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…