- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.581
bizlerin diil hepimizin olsun canım yaa hadi biraz ferahla artk aglama bide bak kızarım yoksa
Aynen yaa hepimiziiiiiinnn hepimiz mutluluğu hakediyoruz bence sabırla bekleyen asker yarenleri olarak
Zor ve uzun bi yol askerlik hepimiz için buraya kadar gelmişsiniz burdan sonra kopmazsınız bence..
Bir şeye çook sinirlendi belki hem şafak da sıkıştırıyodur artık arada estiriyolar askerlerimize soldan soldan bağırıp çağırıyolar böylee..E kavgalı zamanınıza da denk gelmiş talihsizlk olmuş..
HEp dediğimiz gibi üzülme geçicek hepsiiii
bizlerin diil hepimizin olsun canım yaa hadi biraz ferahla artk aglama bide bak kızarım yoksa
Sağ olun kızlar ya çok teşekkür ediyorum ama şuan yanımda olsa ben herşeyi unutup boynuna sarılıp ağlardım hıçkıra hıçkıra şuanda aynısını yapıyorum ama çok zoruma gidiyor yorulmak bu olsa gerek Allah kimseye göstermesin şuanki halimi sizleri seviyorum iyiki varsınız sizler şimdi hemen msj atıyorsunuz sevdiklerinize seni seviyorum diye kaybetmek zor.
canııım kaybetmek diye bişi yook lütfen üzme artk kendini işte tüm sorunda yanında olmaması yaa ondan bu dertler işte sıkkıntılar
merak etme atlatırsınız bunuda 3 5 günlük bi sevgi diil yaa ömrümüzü ömürlerinin üstüne koymuşuz biz kolay mı öle silmek
sakın haa deme öle bi kaç günden pişman olur merak etme seende iyiki warsın seviyoruz seni tatlım inan geçer buda
Hayırlısı canım şu hayat çok yordu beni.Çok saolun canım iyiki varsınız sizleri hiç tanımıyorum ama bana en iyi gelen sizlersiniz
Kızlar ben çok kötüyüm kalbimi söküyorlar gibi çok acıyor yusufla ayrıldık bitti artık nefret ediyormuş benden cuma günü annesinine gidip yüzükleri kolyemi vereceğim şuan kötüyüm hak etmedim ben canım çok acıyorBöyle olacağını bilseydim ailemi hiç göndermezdim size dedi ben onun için ailemi karşıma aldım ne acılar çektim bana yaptığına bakın ya hak etmedim ben bunların hiçbirini bıktım artık hayat agır geliyor omuzlarıma.
Kızlar ben çok kötüyüm kalbimi söküyorlar gibi çok acıyor yusufla ayrıldık bitti artık nefret ediyormuş benden cuma günü annesinine gidip yüzükleri kolyemi vereceğim şuan kötüyüm hak etmedim ben canım çok acıyorBöyle olacağını bilseydim ailemi hiç göndermezdim size dedi ben onun için ailemi karşıma aldım ne acılar çektim bana yaptığına bakın ya hak etmedim ben bunların hiçbirini bıktım artık hayat agır geliyor omuzlarıma.
Kötüydük zaten canım misafir vardı evde tlfonum yanlışlıkla yusuf ararken açılmış bende evdeki çocuklara isim şehir oynatıyordum gülüyordum onlara baya dinlemiş beni sonra kapatıp aradı aramız kötü olduğu için tlfonu surat yaparak açtım gülüyordun demin şimdi neden böyle açtın dedi bende gülüp gülmediğimi nerden biliyorsun dedim tlfon aramalarına bakarsan anlarsın dedi sonra yalancılarla işim olmaz benim dedi nefret ediyorum senden bitsin istemiyorum seni artık defol git hayatımdan dedi deminden beride msj atıyor ağza alınmayacak şeyler söylüyor bende annesini aradım anlattım olanı biteni cuma gelip kolyeyi yüzükleri vereceğim dedim çok üzüldü ama artık istemiyorum bende ben kendi için neler yaptım gururumu ayaklar altına aldım sırf kendisi mutlu olsun diye yalanmış herşey bir kalemde sildi herşeyi yazıklar olsun.
Hayırlısı olsun canım silmek kolay değil ama bir kalemde siliyorlar işte sonra gelip af dilemek küfür gibi geliyor insana ne yüzle gelecek ben onu merak ediyorum.
güzelim öncelikle günaydın
ilk olarak sana şunu söylemeliyim ki hayat hepimizi yordu.
biraz sabırlı olmalısın zorundasın oohh neler neler gördü bu kafa sen bilsen yaşadıkların çerez gibi gelir. Onun için hiç boşu boşuna kendini sıkıntıya sokma düzelicek çünkü,o çocukcağız askerliğinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor destek ol alttan al ve sus tamammı
Selen canım seni çok çok iyi anlıyorum. Bi de düşünsene nişanlıyken böyle laflar söylediğini ben bunlardan çok daha fazla şeyler duydum. Ama gördüğün üzere bi şekilde düzeldi, sana ne desem boş kırgınlığını geçiremez ama yusuf herşey güzel giderken birden böyle yapması ve çok tartışan bi çift olmadığınız halde şafak azaldıkça tartışmaların olmasına kadar herşeyi göz önünde bulundur ve ondan sonra annesine git. Çünkü şuan kırgın ve kızgınsın ani kararlar veripte ailelerinizide olumsuz etkilemeyin derim. Ha şimdi gidip verirsin yüzüğü vs barıştığınızda senin ailen demez mi sana bunları.. Çok iyi düşün canım. Bak şafak sıkıştırıyor kelimesi gerçekten şu zamanlar için çok uygun bi kelime yusuf çok bunalmış belli oluyor her durumda.. Senide bunaltıyor ama bu kadar ani karar vermektense az bekle, ama adımı sen atma sakın ha. Kendi haline bırak canım. Kim hak ederki böyle şeyleri, kırılmayı kim hakeder?
Ama elimizde olmasa da, tabi sevdiğimizin elinde olmasa da kırılıyoruz. Bizde kırıyoruz erkekler bizim kadar ince düşünüp konuşamıyorlar, ağızlarına o an sinirle ne gelirse onu söylüyorlar..
selennnnn noluyorr böyle kuzumm okuduklarıma inanamıyorum şuan..
nazarmı degdı daha gecen hfta aileler tanıstı :26:
bukdr basit olamaz koskoca 4 yılı böyle harcamak.. agza alınmayack seyelr söylemk ne demek sankı o diil bu anlattıkların..
şafak sıkıstırıo dıcem ama bukdrmı ya kacgundur aranız bozuk olablr ama böyle kırmaya ne hakkı var guluyosun dıe
guluceksn tbı onunla kavga ettn dıe herkese kusucek halın yok
pisikolojısı bozuldu heralde onun orda iyice..
bu durumun duzelıcegını dusunuyorm tatlım ama bunları kolay kolay sen unutablrmsn blmıyorm
şimdi npıcaksn ne dusunuyosun of cok uzuldm walla ya
canım nasılsın???nasıl oldun ??
silmek kolay diil ewt ve bu kladar yıl sevipte kmse bir kalemde silemez kuzum öle düşünme sen ewt hata yapıolar kırıyolar ama işte bi şekilde afettiriyolar kendilerini...sen alışkın diilsin heralde böle kavgalara hani parmakla gösterilecek derecede bi ben bi esin bu konuda kimse elimize su dökemez kavga konusunda ...o lafları kaçkere duyduk hepimiz noldu akşamda dediğim gibi sevgimiz üstesinden geldi sizinde öle olcak inan buna....
Kızlar öncelikle çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için yanımda olduğunuz için akşamdan beri çok kötüyüm gece hiç uyumadım sabah bir ara dalmışım o arada halası aradı oda yeni duymuş çok üzüldüğünü yiğeninin böyle yaptığına inanamadığını söyledi sabahtan beride halen hakaret msjları alıyorum dayanamaz oldum tlfonumu kapattım iş çırından çıktı iyice suan sadece susuyorum askerden döndüğünde belli olacak herşey ama ben bu sürede asla konuşmayı düşünmüyorum moralim sıfır hak etmedim ben böyle üzülmeyi.
Biraz olsun kendini toparlamaya çalış bebeğimm..
Olay hemen nasıl halasına kadar gitmiiiiş kii
Bi de neden hala sürdürüyo sana hakaret etmeyi gerçek sebebi ne acaba o kadar küçük bir şeyi bu derece sorun haline getiren kendisi sonuçta
Konuşma bencede o da kessin sana mesaj atmayı artık daha fazla canını sıkmasın..GElince her şey yoluna girer diye düşünüyorum ikinizde sakin kalıp düşününce halledersiniz bence
Ben annesiyle konuşmuştum o söylemiş canım.Toparlayamıyorumki canım içimde bir ateş yanıyor gibi aynı geçeçek zamanla.Telefonumu kapattım zaten hiçbirşey demedim Allahtan hayırlısı olsun canım diyecek sözüm kalmadı benim ona gelsinde bir bakacağız.
Kızlar öncelikle çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için yanımda olduğunuz için akşamdan beri çok kötüyüm gece hiç uyumadım sabah bir ara dalmışım o arada halası aradı oda yeni duymuş çok üzüldüğünü yiğeninin böyle yaptığına inanamadığını söyledi sabahtan beride halen hakaret msjları alıyorum dayanamaz oldum tlfonumu kapattım iş çırından çıktı iyice suan sadece susuyorum askerden döndüğünde belli olacak herşey ama ben bu sürede asla konuşmayı düşünmüyorum moralim sıfır hak etmedim ben böyle üzülmeyi.
Kolay bir şey değil canım haklısın ağla zırla içine atma yoksa daha kötü olursun..
Aynen gelince konuşursunuz güzelce hakkınızda hayırlısı neyse o olsun her şeye rağmen..
Gelmesini bekliyorum zaten canım o gelene kadar konuşmayı düşünmüyorum msjlarına dahi cvp vermiyorum bende çok şaşkınım en ço ona üzülüyorum zaten kendini kıracak üzecek birşey yapmadım bu zamana kadar hep alttan aldım ne düşünüyor onu bile bilmiyorum artık düşünmekte istemiyorum sadece gelmesini bekleyeceğim Allah yardımcım olsun esinim.Herşeyin bu kadar çabuk yayılması bile hiç iyi olmamış. Şimdi kesinlikle bitti gözüyle bakılacak ilişkiye..
Ne demeliyim bilmiyorum tatlım ama kendini ne olur çok yıpratma hayırlısıyla olur zaten, hele bi gelsin konuşmayacağım deme sana bu yaptıklarının hesabını sormak senin hakkın! Başkasının değil. Bu ilişkiye o tek başına yürütmedi. Seninde söyleyecek bi kaç kelimen olmalı, telefonunu açma bırak saysın saysın susar zaten.. Eminim anlayacak hatasını seni bu kadar kırmasını gerektirecek hiç birşey olmadığının farkına varacaktır.
Aynıyım canım hatta daha kötüyüm gece sizinle konuştuktan sonra uyumaya calıştım uyursam azıcık unuturum diye ama gözüme hiç uyku girmedi sürekli yazdığı msjları okudum resimlerimize baktım içimde patlamaya hazır bir bomba var gibi nefes alamıyorum canım yanıyor sadece hissettiklerim bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?