- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.641
Kafam rahat en azından tatlım karışanı yok yemeğini yeiyor orada ne kadar kalırsa askerimle benim için o kadar iyi.
Seni merak ettim hayırdır ne oldu tatlım kötü birşey yoktur inşallah.
Hayırlısı olsun canım sağ salim kavuşta askerine ha 1 gün önce ha 1 gün sonra.
Hadi gidin artık ecrincim ya sır bize gelsin olmuyor böyle kovuyoruz artık sizi
iyi tabi orda kalması görüşmenizde rahat selenimm yaa ne güzel az kaldı sizindee:26:ay bi gelsin artk kuzum yaa işte dedim gibi uzadı 1 gün sıkıntı yok ama karşılama durumum olmayacak bnm akşam 5 6 gibi anca gelir buraya o zamanda ben çıkamam iştee
kovun canıım depükleyin bizi de salı günü sonra sıraa sizdeee
Hergün netten görüyorum canım o halini gördükçe aklıma o kötü gece geliyor çok iğrenç insanlar var canım baksana sizede neler yapmışlar sağ salim gelsinler hayırlısıyla.
Askerin seni gelir bulur canım iş falan dinleyeceğini sanmıyorum o kadar hasretin üzerine.
Depük gecen salı günü dimi senin mutlaka debüklemeye geleceğim ecrin hemde büyük zevkle
nasıl kötüydün o gün hatırlama canım aklına getirme üzme artk kendini..okudun mu bnm yazdıklarmı??iş diil canım aileden dolayı akşam çıkamamdepük geceem salıı eweet değişmezse tabii beklerim selenim yaaa :119:
Selenim Selenim..
Yollarına Güller Sererim ..
Vay eda geldiğin belli oluyor askerim bile bana böyle şeyler yazmıyor teşekkür ederim kuzu.
Gözlerimiz yollarda kaldı neredesin sen yaa
Hatırlamak istemiyorum zaten canım hayatımda bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum.Baktım canım ama bulamadım hangi topiğe yazdın.Gelsinde diger gün görüşürsünüz canım.
Depüğü kaçırmam canım siz yeterki kavuşun.
Evet kuzu baya bir süre yoktum leptobum arızalıydı birde yeni eve taşındık internet yoktu hepsi hallolunca geri döndüm.Ben hep buralardayım canım ..
Buraya yazmasamda takip ediyorum edebildim kadar..
Seni pek göremedim de, pikaçuyla çok konuştuk.
Pikaçu derken zeynepten bahsediyorum..
O benim poke topumda..
Değerimi bilmiyorsunuz kiZeynep zaten diyor, erkek olsan seninle çıkardım diyor.
Pis sapık göz koydu bana..
hatırlama tatlım zaten allah yaşatmasın kimseye ...topiğe diil konu açıp yazmıştım açtıgım konulara baksan görürsün dün gece askerimden die başlıyobakalım artk umarım yılbaşı akşamına sorun çıkarmaz komutanda karşılarım karşılamayı oda bende çok istioruz...
Evet kuzu baya bir süre yoktum leptobum arızalıydı birde yeni eve taşındık internet yoktu hepsi hallolunca geri döndüm.
Esin hergün giriyor maşallah keyfide yerince nazar değmesin esincime.
Vay büyük konuşmuş esin ama erkek olsan esin gibisinide bulamazsın hani
Selen gerçekten büyük geçmiş olsun. İnan bu tarz mevzulardan ben çok korkuyordum.En başından beri..
Çünkü o kadar dengesiz insanlar var ki ,nereden zarar geleceğini insan tahmin bile edemez..
Herhangi bi ceza alma olayı oldu mu o şahıslarda ? Mahkemeye çıkma gibi ..
Erkek olsam ve bana o öküz diye hitap etse , kafasını kırardım onun ..
Bu öküze ne olmaya geldin diye sorardım
Yarın gelir buraya okur, okumasıyla birlikte bana söver , sonra beni bulur , sen bana neden böyle yazın pikaçu der , ben de sanane lan poke topu derim, mevzu oradan naber nasılsına geçer, sonra beni 'Selen' gaza getirmişti derim , olaydan kendimi soyutlarım haha
Hoşgeldin canım aramıza..
Benimde diğer bilgisayarım arızalı.Onu bi tamire götürmem gerek..
Evet nazar değmesin esinciğimize.
Yoksa sinirli olunca dumana boğuyor buraları ..
Amin canım kimseye yaşatmasın.Bakarım canım mutlaka.Ah inşallah ecrincim herşey gönlünüzce olur sağ salim kavuşursun askerine kuzu.
Çok saol edacım Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın çok farklı tipler var ne yapacaklarını kestiremiyorsun.
Askerim astsubay oldu görev yapacağı yerin belli olmasını bekliyoruz canım o yüzden komutanı şikayetçi olursan sorun çıkarabilir demiş araştırıyorlar yoksa kendi istiyor şikayetçi olmak.
Esin kibar halini söylüyor canım her erkekte bir öküzlük var.
Bak olayı benim üzerime yıktı hemende canın sağ olsun edacık.
Hoşbuldum canım seni biraz geç buldum ama napalım kapatırız artık arayı.
pekii canıım ayy inş tatlım hepimiz sagsalim kavuşalııma artk yaaaa
Hayırlı olsun canım ..
Şikayetçi olduğunda ne sorun çıkabilir ki Allah aşkına..
Sonuçta o olayda seninkinin bir yanlışı var mı ? Eğer yoksa bu olayın peşini bırakmasın..
Amin canım.
Valla araştırıyorlar canım sorun olmazsa şikayetçi olacaklar askerim çok istiyor.
Ben çıkıyorum tatlım görüşürüz yine çok dikkat et kendine iyi geceler.
İiyiyim canım bendee geri sayıma devamm
Oyy ŞAFAK 39 KIRKLARELİ heee
Senin için canııım memleketime selam o zaman sa
Pekmezim çok saol kuzu darısı en kısa zamanda senin olsun inşallah
off pekmezim off o işler zaten adamın belini büküyo düşündürüyor yaa walla bizimde aynı sıkıntı napcak nereye gircek gelince hiç bilmiyoruz
orda kalma ihtimali yoktu kalsa çokta rahat kalırdı hanii ama hem benden yana hemde duramazdı artk askeriye lafından nefret edio
bi an önce bitirip geliyim diyor hep bakalım hayırlısı canım bnm yaa zor olcak sizinde amaa umarım en kolay şekilde geçer...
bizim aramız şükür ki iyiyzama gün geçmiyor ki süpriz olmasın canımız sıkılmasın yanii :26:hevesimizi kursagımızda bırakmak için ailesi elinden geleni yapıo saolsunlar cnmz sıkkın ailesine sorun üstüne sorun yaratıolar öle yani yaa moralim bozuk dünden beri
sizinde egitim bitince tayin olayı olcak sanırım gidemiceksinde o iş nasıl olcak yaa???
Alemim tabi çok alemim ben ya
Valla kardeşim bi şafak doğan güneş de de, geri kalana da beraberce deriz doğan güneşi
Puzzle mi bende çok seviyorum ya onu
Sağol tatlım iyim sen nasılsın asker nasılll şafaklar azılıo sıkıtırmaya basladımı
naber canım
Kızlar herkese günaydın
yeni bir gün ama ben hiç iyi değilim,dedemi hstaneye kaldırdılar görseniz yataga bağlamışlar felan of çok kötüydü dün onla kaldım bugün işe geldim yarın yine gidicem dua edin nolursunuz
nasılsınız iyimisiniz biraz bari sohbet edelim kafam dağılsın
2013 de bitmek üzere şükürler olsun çankırıya selam yola devam
öpüyorum sizleri çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?