93/1 yarenleri burayaa

iyi tabi orda kalması görüşmenizde rahat selenimm yaa ne güzel az kaldı sizindee:26:ay bi gelsin artk kuzum yaa işte dedim gibi uzadı 1 gün sıkıntı yok ama karşılama durumum olmayacak bnm akşam 5 6 gibi anca gelir buraya o zamanda ben çıkamam iştee
kovun canıım depükleyin bizi de salı günü sonra sıraa sizdeee

Hergün netten görüyorum canım o halini gördükçe aklıma o kötü gece geliyor çok iğrenç insanlar var canım baksana sizede neler yapmışlar sağ salim gelsinler hayırlısıyla.
Askerin seni gelir bulur canım iş falan dinleyeceğini sanmıyorum o kadar hasretin üzerine.
Depük gecen salı günü dimi senin mutlaka debüklemeye geleceğim ecrin hemde büyük zevkle

nasıl kötüydün o gün hatırlama canım aklına getirme üzme artk kendini..okudun mu bnm yazdıklarmı??iş diil canım aileden dolayı akşam çıkamam depük geceem salıı eweet değişmezse tabiibeklerim selenim yaaa :119:

Hatırlamak istemiyorum zaten canım hayatımda bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum.Baktım canım ama bulamadım hangi topiğe yazdın.Gelsinde diger gün görüşürsünüz canım.
Depüğü kaçırmam canım siz yeterki kavuşun.

Vay eda geldiğin belli oluyor askerim bile bana böyle şeyler yazmıyor teşekkür ederim kuzu.
Gözlerimiz yollarda kaldı neredesin sen yaa

Ben hep buralardayım canım ..

Buraya yazmasamda takip ediyorum edebildim kadar..

Seni pek göremedim de, pikaçuyla çok konuştuk.
Pikaçu derken zeynepten bahsediyorum..

O benim poke topumda..

Değerimi bilmiyorsunuz ki Zeynep zaten diyor, erkek olsan seninle çıkardım diyor.
Pis sapık göz koydu bana..

hatırlama tatlım zaten allah yaşatmasın kimseye ...topiğe diil konu açıp yazmıştım açtıgım konulara baksan görürsün dün gece askerimden die başlıyobakalım artk umarım yılbaşı akşamına sorun çıkarmaz komutanda karşılarım karşılamayı oda bende çok istioruz...

Selen gerçekten büyük geçmiş olsun. İnan bu tarz mevzulardan ben çok korkuyordum.En başından beri..
Çünkü o kadar dengesiz insanlar var ki ,nereden zarar geleceğini insan tahmin bile edemez..

Herhangi bi ceza alma olayı oldu mu o şahıslarda ? Mahkemeye çıkma gibi ..

Evet kuzu baya bir süre yoktum leptobum arızalıydı birde yeni eve taşındık internet yoktu hepsi hallolunca geri döndüm.
Esin hergün giriyor maşallah keyfide yerince nazar değmesin esincime.
Vay büyük konuşmuş esin ama erkek olsan esin gibisinide bulamazsın hani

Amin canım kimseye yaşatmasın.Bakarım canım mutlaka.Ah inşallah ecrincim herşey gönlünüzce olur sağ salim kavuşursun askerine kuzu.

Erkek olsam ve bana o öküz diye hitap etse , kafasını kırardım onun ..
Bu öküze ne olmaya geldin diye sorardım

Yarın gelir buraya okur, okumasıyla birlikte bana söver , sonra beni bulur , sen bana neden böyle yazın pikaçu der , ben de sanane lan poke topu derim, mevzu oradan naber nasılsına geçer, sonra beni 'Selen' gaza getirmişti derim , olaydan kendimi soyutlarım haha

Hoşgeldin canım aramıza..
Benimde diğer bilgisayarım arızalı.Onu bi tamire götürmem gerek..

Evet nazar değmesin esinciğimize.
Yoksa sinirli olunca dumana boğuyor buraları ..

Çok saol edacım Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın çok farklı tipler var ne yapacaklarını kestiremiyorsun.
Askerim astsubay oldu görev yapacağı yerin belli olmasını bekliyoruz canım o yüzden komutanı şikayetçi olursan sorun çıkarabilir demiş araştırıyorlar yoksa kendi istiyor şikayetçi olmak.
Esin kibar halini söylüyor canım her erkekte bir öküzlük var.
Bak olayı benim üzerime yıktı hemende canın sağ olsun edacık.
Hoşbuldum canım seni biraz geç buldum ama napalım kapatırız artık arayı.

Hayırlı olsun canım ..
Şikayetçi olduğunda ne sorun çıkabilir ki Allah aşkına..

Sonuçta o olayda seninkinin bir yanlışı var mı ? Eğer yoksa bu olayın peşini bırakmasın..

Hayırlı olsun canım ..
Şikayetçi olduğunda ne sorun çıkabilir ki Allah aşkına..

Sonuçta o olayda seninkinin bir yanlışı var mı ? Eğer yoksa bu olayın peşini bırakmasın..

Amin canım.
Valla araştırıyorlar canım sorun olmazsa şikayetçi olacaklar askerim çok istiyor.
Ben çıkıyorum tatlım görüşürüz yine çok dikkat et kendine iyi geceler.

İiyiyim canım bendee geri sayıma devamm
Oyy ŞAFAK 39 KIRKLARELİ heee

Senin için canııım memleketime selam o zaman sa

Biraz geç oldu ama memleketine selam olsun o zaman

Bugün de benim memleketime selamm

Pekmezim çok saol kuzu darısı en kısa zamanda senin olsun inşallah

Sağol Selenim. Okudum da neler olmuş öyle ben yokken ya

Allah korumuş yani koluna gelmiş iyi ki bıçak

Ay şok oldum bu nası bi hırs nası bi öfke ya

Geçmiş olsun kuzum hem kavganız için hem askerine. :26: Artık üzmeyin birbirinizi

Aynen öyle Ecrinim ya şu belirsizlik

Benim asker de iyice bunaldı artık ama mecburuz yani. Gelecek sonra ne zaman gideceği de belli değil eğitim için. Ama en fazla 2 ay sonra gider heralde :26::44:

Aman aman iyi olun maşallah Hayırdır canım ailesi neden sorun çıkarıyo ki :44:

Valla benimki eğitimden önce nişan eğitimin bitişine de düğün yapcaz evlencem artık senle yeter diyo Ama zor biraz :26: Hayırlısıyla olsa bitse de şu stresten kurtulsam ya

Alemim tabi çok alemim ben ya

Valla kardeşim bi şafak doğan güneş de de, geri kalana da beraberce deriz doğan güneşi

Puzzle mi bende çok seviyorum ya onu

O güneş bi doğsa zaten Zeynebim

Of bıktım illallah artık :120:

Sağol tatlım iyim sen nasılsın asker nasılll şafaklar azılıo sıkıtırmaya basladımı

naber canım

İyiyim ben de Senacım. Biz de yeni kavgadan çıktık Dağıldık biraz

Ama toparlanıyoruz işte. Valla sıkıştırıyo mu sıkıştırıyo mu hiiiç bilmiyorum. Askerlikten sonrasına odaklanmış durumdayım. Bizim durum kördüğüm biliyosun.

Seni baya sıkıştırıyodur artık şafak

Kuzum Allah acil şifalar versin ya. :26:

Ben de yaşadım aynı şeyi. Çok zor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…