93/1 yarenleri burayaa

Ah ecrin bende anlasam ne yapmaya çalışıyor sizlerede anlatacağım en son mutlumusun yazmış yazar yazar susar şuan boş bende herşey boş anlamsız bakıyorum herşeye farklı duygular içindeyim hiç böyle olmamıştım canım sürünecek zaten askerden geldiğinde şuan tek istediğim hissettiğim bu derin acının geçmesi.

GEÇECEK TATLIM MERAK ETME zorda olsa geçecek pişman olacak gör bak sen...öncedende kavgalı mıydınız??yoksa dünkü telefon meselesine mi kızdı sadece_??

GEÇECEK TATLIM MERAK ETME zorda olsa geçecek pişman olacak gör bak sen...öncedende kavgalı mıydınız??yoksa dünkü telefon meselesine mi kızdı sadece_??

1 Aydır böyleyiz canım sürekli kavga ediyorduk akşam 1 saat iyi oluyorduk sonra birbirimize giriyorduk tekrardan hep saçma sapan mevzular anlatsam gülersin yani.

1 Aydır böyleyiz canım sürekli kavga ediyorduk akşam 1 saat iyi oluyorduk sonra birbirimize giriyorduk tekrardan hep saçma sapan mevzular anlatsam gülersin yani.

ANLADIM CANIM biz herzaman ettik o kavgaları sizin 1 aymış gittiği zamanlar olsun sonrası şimdi ohoo incir çakirdegini doldurmaz derler ya aynen öle ama geçio işte üzülme sen yaaa

ANLADIM CANIM biz herzaman ettik o kavgaları sizin 1 aymış gittiği zamanlar olsun sonrası şimdi ohoo incir çakirdegini doldurmaz derler ya aynen öle ama geçio işte üzülme sen yaaa

1 ay dediysem bizde sürekli ediyorduk ama kısa sürüyordu dayanamayıp özür diliyorduk birbirimizden 1 aydır çok uzuyor barışmamız buda son nokta oldu daha 4 gün önce silahlarla S harfi yazıp resim çekmişti ah ah hiçbirini istemem o lafları çok zoruma gidiyor ecrin insan sevdiğine bunları söylemeye utanır ben aileme yalan söyleyip ankaraya gittim evciye çıkmıştı 4 gün kaldım neler yapmadımki onun için...

AHH KUZUM ANLIYORUM SENİİ erkekler sinirlenince ne dediklerini bilmiyolar bi bnmkini öle sanardım ben kızınca bagırıp agzına geleni sayan(tabi küfür hakaret )diiil ama kötü konuşan bi bnmki diilmiş yaaa ...off ailemizi karşımıza alıyoz biz onlar için onlar böle yapıolar yaa hiç olmuyo ki şafak sıkıştırmasa bi ahh

Kendileri kaybeder canım biz elimizden gelenin en iyisi yapıyoruz sırf onlar orada iyi olsunlar kafaları rahat olsun diye ama gördüğümüz muamele değişmiyor.Şuan arıyor ve ben açmıyorum.

bilmem artk ama olmuyo bazen yapılanlar canım yaa yazık ediolar böle aşklara

Attığı msjı aynen yazıyorum sana ecrin bir anlık öfke insana herşeyi yaptırıyor senden özür dilerim.Bir anlık bir anlık hata ölüme götürüyor adamı.O gözlerin hiç ağlamasın sakın sen herzamanki sen kal hiç değişme allaha emanet ol.

evet selencım kesınlıkle haklısın ve onu pişman et
kolay kolay affetme yaptıgının cezasını ceksin kaybedebılıcegını anlasınkı tekrarı olmasin...
ne durumdasın smdı :26:

Kızlar günaydın
denizliye selam yola devam
kendini askerdeki sevgilisi için üzen arkideşim sana sesleniyorum,ah kuzum benim o 40lı 30lu rakamlar varya çığırından çıktığı rakamlar dediklerini takma olurmu
benim de dedemi ambulans aldı götürdü sabah sabah işe gitmeden dağıldım yıkıldımmm
arkadaşımın sevgilisi bugün geliyo askerden ah ah bende görcemmi o günleri kiii

evet selencım kesınlıkle haklısın ve onu pişman et
kolay kolay affetme yaptıgının cezasını ceksin kaybedebılıcegını anlasınkı tekrarı olmasin...
ne durumdasın smdı :26:

Dün gece çok ısrarla arayınca en sonunda konuştuk kızlar olaylar farklıymış bir sürü şey yaşamış 3 askerle sürekli kavga ediyordu onlarda askerim nöbete giderken bıçakla üzerine yürümüşler oda onlarla boğuşurken düşüp ayağını kırmış onlarda askerim etkisiz kalınca bıçağı koluna saplamışlar ben duyup etkilenmeyeyim üzülmeyeyim diye benden 3 gündür saklamış arkasınada bizim olay olunca pisikolojik olarak üzerime gelmiş tlfonu açtığımda çok kötü ağlıyordu canım daha çok sıkıldı komutanı 4 gün hava değişikliği vermiş şuan halasında özür dileyip durdu bende bu olayları duyunca affettim kızlar daha fazla acı çekmesine dayanamadım olayların böyle sonuçlanması beni daha çok üzdü görüntülü konuşma açtı deminde ayağı bacağına kadar alçı içinde koluda omzuna kadar sarılıydı onlarıda görünce dahada çok kötü oldum bitsin artık şu askerlik yıprattı iyice bizi.

Canım cok geçmiş olsun ya..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işte doğu batı farketmiyor bela her yerde buluyor:26:
iyiki koluna gelmiş bunada şükür diyin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…