- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.601
canım bnm yaa anlıyorum seni ama anlamadıqım ki hepimiz anlamıyoruz şuan neyin peşinde hadi dün kızdı saydı şimdi derdi ne ki???
hayır yaptıgı ayıp karşıdaki cwp vermiorsa susulur yani ama şafakta sıkıştırsa 2 gündür yaptınnı gerektrmez sonuçta bekleyen sensin yani aklı başında diil bence kendini kaybetmiş sanırım saglıklı düşünemio..verme cewap falan canım anlayacak hatasını illaki o zaman süründür....
Ah ecrin bende anlasam ne yapmaya çalışıyor sizlerede anlatacağım en son mutlumusun yazmış yazar yazar susar şuan boş bende herşey boş anlamsız bakıyorum herşeye farklı duygular içindeyim hiç böyle olmamıştım canım sürünecek zaten askerden geldiğinde şuan tek istediğim hissettiğim bu derin acının geçmesi.
GEÇECEK TATLIM MERAK ETME zorda olsa geçecek pişman olacak gör bak sen...öncedende kavgalı mıydınız??yoksa dünkü telefon meselesine mi kızdı sadece_??
1 Aydır böyleyiz canım sürekli kavga ediyorduk akşam 1 saat iyi oluyorduk sonra birbirimize giriyorduk tekrardan hep saçma sapan mevzular anlatsam gülersin yani.
ANLADIM CANIM biz herzaman ettik o kavgaları sizin 1 aymış gittiği zamanlar olsun sonrası şimdi ohoo incir çakirdegini doldurmaz derler ya aynen öle ama geçio işte üzülme sen yaaa
1 ay dediysem bizde sürekli ediyorduk ama kısa sürüyordu dayanamayıp özür diliyorduk birbirimizden 1 aydır çok uzuyor barışmamız buda son nokta oldu daha 4 gün önce silahlarla S harfi yazıp resim çekmişti ah ah hiçbirini istemem o lafları çok zoruma gidiyor ecrin insan sevdiğine bunları söylemeye utanır ben aileme yalan söyleyip ankaraya gittim evciye çıkmıştı 4 gün kaldım neler yapmadımki onun için...
AHH KUZUM ANLIYORUM SENİİ erkekler sinirlenince ne dediklerini bilmiyolar bi bnmkini öle sanardım ben kızınca bagırıp agzına geleni sayan(tabi küfür hakaret )diiil ama kötü konuşan bi bnmki diilmiş yaaa ...off ailemizi karşımıza alıyoz biz onlar için onlar böle yapıolar yaa hiç olmuyo ki şafak sıkıştırmasa bi ahh
Kendileri kaybeder canım biz elimizden gelenin en iyisi yapıyoruz sırf onlar orada iyi olsunlar kafaları rahat olsun diye ama gördüğümüz muamele değişmiyor.Şuan arıyor ve ben açmıyorum.
anlamazlar canım işte boşver açma mesajı kesti mii???
En son saat 6da msj atmıştı mutlumusun diye birdaha atmadı şimdide arka arkaya aradı açmadım şuan kesti aramayı.
şuan mutlu olcak biri warsa oda kendisi bence o kadar laftan sonra bırak cwp vermedikce anlayacak hatasını canım bnm
msj attı şimdi açma tamam diye cvp bile vermeyeceğim oh valla ne güzel ne yüzle arıyor artık tanıyamıyorum insanları.
daha çok pişman olcak oo gör sseen başkası olsa bekler miydii acaba onca ayy???
Asla erkekler beklemezdi bizi canım Allah bu yüzden erkeklere vermiş bence bu görevi
bilmem artk ama olmuyo bazen yapılanlar canım yaa yazık ediolar böle aşklara
Kızlar öncelikle çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için yanımda olduğunuz için akşamdan beri çok kötüyüm gece hiç uyumadım sabah bir ara dalmışım o arada halası aradı oda yeni duymuş çok üzüldüğünü yiğeninin böyle yaptığına inanamadığını söyledi sabahtan beride halen hakaret msjları alıyorum dayanamaz oldum tlfonumu kapattım iş çırından çıktı iyice suan sadece susuyorum askerden döndüğünde belli olacak herşey ama ben bu sürede asla konuşmayı düşünmüyorum moralim sıfır hak etmedim ben böyle üzülmeyi.
evet selencım kesınlıkle haklısın ve onu pişman et
kolay kolay affetme yaptıgının cezasını ceksinkaybedebılıcegını anlasınkı tekrarı olmasin...
ne durumdasın smdı :26:
Dün gece çok ısrarla arayınca en sonunda konuştuk kızlar olaylar farklıymış bir sürü şey yaşamış 3 askerle sürekli kavga ediyordu onlarda askerim nöbete giderken bıçakla üzerine yürümüşler oda onlarla boğuşurken düşüp ayağını kırmış onlarda askerim etkisiz kalınca bıçağı koluna saplamışlar ben duyup etkilenmeyeyim üzülmeyeyim diye benden 3 gündür saklamış arkasınada bizim olay olunca pisikolojik olarak üzerime gelmiş tlfonu açtığımda çok kötü ağlıyordu canım daha çok sıkıldı komutanı 4 gün hava değişikliği vermiş şuan halasında özür dileyip durdu bende bu olayları duyunca affettim kızlar daha fazla acı çekmesine dayanamadım olayların böyle sonuçlanması beni daha çok üzdü görüntülü konuşma açtı deminde ayağı bacağına kadar alçı içinde koluda omzuna kadar sarılıydı onlarıda görünce dahada çok kötü oldum bitsin artık şu askerlik yıprattı iyice bizi.Kızlar günaydın
denizliye selam yola devam
kendini askerdeki sevgilisi için üzen arkideşim sana sesleniyorum,ah kuzum benim o 40lı 30lu rakamlar varya çığırından çıktığı rakamlar dediklerini takma olurmu
benim de dedemi ambulans aldı götürdü sabah sabah işe gitmeden dağıldım yıkıldımmm
arkadaşımın sevgilisi bugün geliyo askerden ah ah bende görcemmi o günleri kiii
Dün gece çok ısrarla arayınca en sonunda konuştuk kızlar olaylar farklıymış bir sürü şey yaşamış 3 askerle sürekli kavga ediyordu onlarda askerim nöbete giderken bıçakla üzerine yürümüşler oda onlarla boğuşurken düşüp ayağını kırmış onlarda askerim etkisiz kalınca bıçağı koluna saplamışlar ben duyup etkilenmeyeyim üzülmeyeyim diye benden 3 gündür saklamış arkasınada bizim olay olunca pisikolojik olarak üzerime gelmiş tlfonu açtığımda çok kötü ağlıyordu canım daha çok sıkıldı komutanı 4 gün hava değişikliği vermiş şuan halasında özür dileyip durdu bende bu olayları duyunca affettim kızlar daha fazla acı çekmesine dayanamadım olayların böyle sonuçlanması beni daha çok üzdü görüntülü konuşma açtı deminde ayağı bacağına kadar alçı içinde koluda omzuna kadar sarılıydı onlarıda görünce dahada çok kötü oldum bitsin artık şu askerlik yıprattı iyice bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?