93/1 yarenleri burayaa

pekmeziim nerelerdesiin yaaa özlettin kendini wala bu kadar ayrı kalma yaa burdaannasılsın canım bnm nasıl gidio???bak depük gecemde burda olman lazım bende sizi depüklicem sıramı size veiipamaan ailesinin mallıgı kuzum yaa her yerden iş çıkarırlar halloldu para meselesiydi ama yapcak biişi yook...off kötü oldu ama hayırlısı sizin bu uzmanlık yaa geçen komutanda bnmkine demiş gel ben form doldurum sınawlara gir topla belgeni 6 ayda direk atan git die ..allaam yaa bnmkide demiş yok komutanım bnm bekleyenim war demiş öled sıkıntılı işlere gelemem dedm diyodu ben olmasam oda gözünü kırpmazdı da işte yapamayız artk ayrı...
keşke öle hemen gitmeden olsa düğün falan ama zor işler be kuzum yaa allah kolay getrsin artk...

Ya kuzum öyle çok girmiyorum neden bilmem dizi falan izliyorum genelde netten

Nasıl olayım ya öyle idare ediyorum iştee kafam karışık canım sıkkın düşün düşün beyin alev alcak yakında Bi de üstüne kavga gürültü falan işte

Salı gecesi gelirim inşallah canım gelemezsem de sabahtan depüklerim merak etme Seni de depcem Edayı da

Yürü git de sıra bize gelsin artık

Benim askerim de maaşı iyi diye buna karar verdi zaten kuzum :26: Yoksa daha çooooook beklermişiz öyle diyo Hayırlısıyla olur inşallah gönüllerimizdekiler ya :26: Düğün falan bence de zor ama bilmiyorum artık :44: Gerçi zaten düğün yapmak istemiyorum ben. Askerimi de kendime uydurdum

Son düzenleme:

gir kuzum yaa ben sürekli buralardayım ama askerim gelince bu kadar sık giremem heralde ama burası ii gelio wakit geçioii ol kuzum yaa bi yola girdiniz beraber karar verdiniz sonuçta artk b i şeklde halletceksiniz....parası iyi die insan düşünüo ama direk doguya atayacak 3 sene kelle koltukta yaşicak polis gibi bu yüzlerde bizi düşünerek istemedi askerim yoksa 3000 tl veriolarmış direk zaten amaaan parası batsıın ben sürekli onu düşünüp özledikten ayrı kaldıktan sonra napiim parayı bizim düşüncemz buydu...
ama sizin için hayırlısı tatlım depükle tabii yaaa şaka gibi gidiceez bizde sıra sizdeee

Öncelikle selam vereyim

Pikaçu & Selentooşş arkadaşlarım canlarım beni mi çekiştirdiğiniz bakim

Pikaçu, Selen haklı erkek olsam benim gibisini bulamazdın hee. Kartalını bile unuturdun

Selen Askerin nasıl devrem bu arada??

O güneş bi doğsa zaten Zeynebim

Of bıktım illallah artık :120:

Bıktım deme ulan bana bende bıktım vallahi

Bitecek pekmezim bitecek ya hu son sabırlarımız bunlaarr

Erkek olsam niye kartalıma bakayım ne içtin

Eki Görüntüle 913507

33/Mersin

Memleketime selamm

Çileye devam
Biraz talihsiz kötü bir haftaydı pekmezim şükür ucuz atlattık Allah kimseye göstermesin böyle acı.
İnsanları anlayamıyorsun kuzu.
Sen mersinlimisin kuzu yakınız o zaman bende adanadayım

Seleeennnn

Çok geçmiş olsun canım ya ne kötü şeyler yaşamış Allah korumuş şu san kalan günlerinizi sorunsuz bitirirsiniz inşAllah bebeğiiim
Öyle oldu canım tartışmaların altında başka olaylar varmış ucuz atlattık inşallah bitecek tatlım
Çekiştirdik canım gece kulakların çınladımı
Askerim iyi esinim zamanla dahada iyi olacak inşallah halasında şuan rahat bakılıyor orda görüşüyoruz hergünde netten gülüyordu bugün yüzü şükürler olsun.
Sen nasılsın askerin nasıl.

Deli kız

Ben kendimden bahsediyorum.

Sana ne dedim ''Ben erkek olsam, seni kaçırmazdım'' demedim mi pikaçu

Evet çınladı bu yüzden uyuyamadım bile

Oh oh maşallah Yusuf'una

Bende iyiyim canım nasıl olayım şafak saymaca, çeyiz düzmece

Edayla uyuma diye çınlattık zaten kulaklarını
En güzelini yapıyorsun sen esincim çeyiz topiği açta bizde faydalanalım kuzu

Edayla uyuma diye çınlattık zaten kulaklarını
En güzelini yapıyorsun sen esincim çeyiz topiği açta bizde faydalanalım kuzu

Sizi siiizzziiiii

Ya hu şuan tam birşey almadım, çok seçici olmanın kötü yanları işte kuzu..
Bide bende şöyle bi huy var bu da çok kötü geçenlerde mutfak eşyası aldım, Yakup'un teyzesinde gördüm diye kuzenime verdim :18:

2 günde 3 lif yaptım çok marifetliyim bee bohçalara çalışıyorum kuzu henüz :26:

Gerçekten kötü bir huymuş canım ama verdiğin insanlar seviniyordur kesin.
Benim çeyiz tamam sayılır bir elektirikli eşyaları almadım onlarda modası geçer diye ama yinede al al bitmiyor esinim şimdi daha çok telaş düştü senin telaşın dahada büyüktür.

Çok çok kötü kuzum, herkeste olan birşeyi görünce hevesim kaçıyor. Bu yüzden biri benim çeyizdekinin aynısını alırsa, söylenmiyor gösterilmiyor
Oh oh sen hızlısın ya hu ama iyi yapmışsın kuzum Sorma tatlım, bu aralar baya bi telaş içine girdik. Düğün tarihide netleşince vay geldi halimize:18:
Mutfak için ufak tefek eşyaları alıyorum beğendikçe ama kötü huy olmasından dolayı çoğu şeyim eksik anlayacağın :26:

İlerde evlenince ne yapacaksın esinim birine gezmeye gittiğinde seninkinin aynısını görünce eve gelince yerinden kaldırırsan evde eşya kalmaz canım çok kötü bence sen en kısa zamanda değiştir bu huyunu.
Benim annem sağ olsun ben ortaokula giderken başladı çeyiz dizmeye halen bitmedi ama canım.
Bunlar güzel heyecanlar esincim yakup bir gelsin dahada güzel olacak inşallah.

Yakup gibi konuştun terto. Geçenlerde ''senin bu huyunu bi şekilde yok etmemiz lazım yoksa, oturacağımız koltuktanda olacağız'' dedi bi güldüm bi güldüm Ay sorma kuzu ya, bi an önce kurtulmam lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum.
Çok takıntılı biri oldum valla bu ara gittikçe çoğaldı bu huyum. Küçükken bile yeni aldığım kıyafetin, biri aynısını almasınlar diye günlerce evin içinde giyiyormuşum kirletince çıkıyormuşum

Anneciğinin emeğine sağlık o zaman
Yahu benimki çoğu dantel işlerini falan yapmış ama sardırmamış erken gideceğimi bilmiyodu ya kadıncağız, ama eşyalar kaldı işte.

İnşallah kardeşim inşallah

Ay yakubun doğru söylüyor bacım düşünemiyorum koltuları istemiyorum yakup dediğini
Çocukluğuna inmek lazım senin esinim.
Ben dantel sevmiyorum canım çok demode geliyor annemde bana yapmış hiçbirini almayacağım anneme söylerim ama kayınvalidemde yapmış ona nasıl diyeceğim bu durumu bilmiyorum.
Bugün seda sayanı izledinmi esin aklıma en geldin hemen

Vallahi derim he ben kendimden beklerim

Ben en iyisi psikiyatıra gideyim de çocukluğuma insin
Ayy aha benim kafadan birini daha buldum, bende hiç sevmiyorum seloşş. Anneme diyorum ya çeyiz serildiği gün, gelin görmeye geldikleri gün falan bittikten sonra hepsini kaldırırım diye..
O değil bende bi de şöyle bi durum var, bizim nişan işi falan olmadan önce 2-3 yıl önce yani kv dantellerimin çoğuna el atmış.
Annem parayla almış falan.. Bide bu sıkıntı var

Ama çekinme kuzum, istemiyorum deme durur bi kenarda de yani şimdiden.. Ben söylüyorum çünkü ''sevmiyorum'' diye..
Hatta torunlarınıza kalır bile diyorum

Yok izlemedim başladımı o program ne oldu ne oldu

Son düzenleme:

Ne gideceksin canım yakup iner senin çocukluğuna
O kadar emek veriyorlar üzülür diye canım bu seferde alırsam sermedin diyecek en güzeli baştan söylemek dimi
Seninki daha kötü canım ama söyle sende nasıl karşılarlar birde bu sıkıntıya gireceğiz ah esinim ah herşey dert.
Ben beğenmedim nişanlı çift vardı resmen ayrılacaklardı soru soruyor damada senin için annenmi eşinmi değerli diye damat hep annesini seçiyor kız sinirlendi yanlış tanımışım seni falan izle yarın mutlaka

İnemez o öküz!

Aynen öyle baştan söyle kuzum yoksa ilerde sıkıntı harbiden ya hu. Ben açık açık anneme de, kayınvalide ye de söyledim.
Ben sevmiyorum. Gelin görmeye geldiklerinde, çeyiz serildiğinde falan bi sıkıntı çıkartmam size buyrun dilediğinizi serin ama sonrasında oturmaya geldiğinizde görmezseniz bilinki sandıktalar
Nasıl karşılayacaklar falan bunları çokta takma kuzum, senin evin senin zevkin

Aaaaaaa vallahi ben cıngar çıkartırdım. Ana kuzusu der atarlanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…