93/1 yarenleri burayaa

bak ben sana dedim işte yavrum biraz destek olun birbirinize böyle hemen kestirip atmak varmıııııııııı

ay bune böyle selen allah korumuş geçmşş olsun canım nasıl bır pısıkolojide kkmblr cocuk :26:
cezasızmı kalmıs pekı o askerler ne bıcım seyyy
dert ustune dert yasıosunuz bu aralar

Canım sen ayrıldık deyince, direk aklıma bu tarz şeyler geldi aslına bakarsan. Çünkü herşey iyi giderken sürekli tartışmaların tek nedeni ordaki sıkıntıları oluyor. Şükür çok ciddi zarar almamış. En azından sonunda senden gizlemek yerine herşeyi de anlatmış. Öncelikle barışmanza çok sevindim, uzatmayıp olumlu yaklaşmanda çok çok iyi olmuş. Şimdi sana daha çok ihtiyacı var Yusuf'unun. Kendi kırgınlığını bi kenara bırakıp onun keyfini yerine getirmeye çabala bu sıralar.
Çok çok geçmiş olsun canımm inşallah çabuk toparlar kendini.. :26:

selen geçmiş olsuun canım işte bi kez daha anladın yargısız infaz yapılmaması gerektiğini bende yaşadım aynını canım sizin gene fazla büyük bişi yokmuş bizim o lanet olay yüzünden 2 ameliyat geçirdi kahroldumsende uzatmamışın zaten işin içine öle bişi girince o kavgayı o edilen hakaretleri unutuyorsun canının derdine düşüyorsun onun işte kötü bi tecrübe olsun bu size bi daha düşünün kavga etmeden...bnm yaşadıgım çok daha acıydı ve çok zor günler yaşadık duydugumda aglamaktan mahvolmuştum... ama büyük ders oldu kavga ettik mi kavgalı kapatsakta uzatamıyoruz artk acı bi tecrübe oldu...ne pislik adamlar war şu lanet yerde yaaa

canım bu mesajda üstü kapalıda olsa bişiler sölemeye çalışmış iyiyki gurur yapıp açmamazlık yapmamışsın yoksa çok daha fazla canın yanar ve vicdan azabı çekerdin o orda o haldeyken ben burda böle durdum diye...barışmanızda çok ii olmuş...ilgini eksik etme kapat herşeyi canım hatırlatma tekrar tekrar...sen ayaga kaldırcan onu ihtiyaçları oluyo öle anlarda

Canım cok geçmiş olsun ya..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işte doğu batı farketmiyor bela her yerde buluyor:26:
iyiki koluna gelmiş bunada şükür diyin :26:
Çok şükür canım gözleri nasıl döndü kimbilir Allah cezalarını versin
bak ben sana dedim işte yavrum biraz destek olun birbirinize böyle hemen kestirip atmak varmıııııııııı
Haklısın canım ama insan birden fevri davranıyor olayları duyunca çok üzüldüm unuttum tüm yaşadıklarımızı zaten Allah göstermesin birdaha
ay bune böyle selen allah korumuş geçmşş olsun canım nasıl bır pısıkolojide kkmblr cocuk :26:
cezasızmı kalmıs pekı o askerler ne bıcım seyyy
dert ustune dert yasıosunuz bu aralar
Hiç sorma senacım çok zor bir süreçten geçiyoruz Allahtan ucuz atlattık daha kötüsüde olabilirdi dedi yusuf pisikoloji baya bozuk durmadan seni seviyorum diyor acısımı unuttum tek korkum seni kaybetmekti diyor mahkemeye çıkacaklarmış canım komutanı şikayetçi olacakmısın demiş oda sevmediği için evet demiş sonrasında ne olur bilemiyorum.
Çok şükür canım Allah korudu duyunca tüm acılarımı unuttum sinirlerim bozuldu nasıl yanında olamadım dedim sen üzülme ben seni yeterince üzdüm zaten dedi şimdi tek isteğim biran önce toparlanması hem pisikolojik olarak hemde yaralarının iyileşmesi için

Çok saol ecrin sanada geçmiş olsun bilmiyordum sen daha zor bir süreç geçirmişsin anlağım kadarıyla tüm kırgınlıkları unuttum inanki onun bu halde olduğunu duyunca gözlerimlede gördüm durumunu Allah kimseye yaşatmasın zor gerçekten gerçekten seninde dediğin gibi çok büyük ders oldu bize en çok üzüldüğüm noktada kendi acılarını bir kenara atıp beni teselli edip üzülmemi istememesi kendi kendime dedim ben ne yaptım diye.Ben aslında tlfonu açmayacaktım yine rahatsız ediyor diye tlfonu kople kapatacaktım facesine girdim özelden arkadaşıyla yazışmalarını gördüm sürekli tembih ediyor aileme söyleme onlar öğrenirse selende öğrenir üzülür diyor hemen aradım bunlar olmasa vicdan azabı çekerdim kesin Allah yüzümüze baktı tatlım böyle olaylarda uzatmamak lazım aslında ipin ucu kaçtımı kaçıyor kötü yerlere gidiyor çok büyük ders aldım ağzım yandı.

olsun bence selencim bu öyle ufak tefek bişey deil yani sevmıyor olabılırler bırbırlerını ama
ustune bıcakla saldırmak ne demeekkk cok şaşırdım ve cok uzuldum okuyunca ne bicim insanlar var
canım en azından aranızdakı buzlar eridi ama böyle olmadan atlatsaydnz keşke
insanın canından can gider öyle görunce onu halasında demiştin görusebıldınızmı

,

neleer neler yaşadık canım biz bi ara bnm profile girde bak istersen yazmıştım nasıl aciz oldumu başımıza gelenleri...zorunda üstünde bişi koca 2 amleyat hemde kol bacak olsa nese mideden düşün artkhal aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo canm sen görmüşün ben hiç görmedimde sesiyle avundum sadece yeni yeni toplıyo kendini...keşke canlarımız yanmadan anlayabilsek degerlerimizi yaa ama olmuyo işte...öle yada böle ii heralde işte o halde bile bizleri düşünürler sen destegini esirgeme kuzum azda kaldı herşey daha güzel olcak...

Senin sayende toparlanacaktır kuzum Sen güçlü ol ona da bunu hissettir herşey yoluna girer.
Çok bunaldılar artık yakup dün telefonda hıçkırarak ağladı, bunaldım diyor sürekli.. Haklılarda tartışmamaya bakıyorum bende napim.
Yanlarında olduğumuzu hissetmeseler daha kötü olurlar kuzum, inşallah yusufunda çabuk toparlar kendini.

Kızlar herkese günaydın
yeni bir gün ama ben hiç iyi değilim,dedemi hstaneye kaldırdılar görseniz yataga bağlamışlar felan of çok kötüydü dün onla kaldım bugün işe geldim yarın yine gidicem dua edin nolursunuz
nasılsınız iyimisiniz biraz bari sohbet edelim kafam dağılsın
2013 de bitmek üzere şükürler olsun çankırıya selam yola devam
öpüyorum sizleri çok

Çok farklı insanlar var canım bizim bilmediğimiz ucuz kurtulmuş yine.Halasında şuan bugün dönecek askeriyeye sena birazdan görüntülü konuşacağız

Ah kuzum ya ben bilmiyordum bu kadar kötü olduğunu bizim olayımızı duyunca tekrar hatırladın çok geçmiş olsun canım bitti zaten sizinki gelince herşeyi unutturursun askerine inşallah canım.

İnsallah toparlanacak canım bir bizimki değilmiş tüm askerler aynı durumdaymış pisikolojik olarak öyle diyor yusuf hayırlısıyla bir gelselerdi esinim geldiklerinde unuttururuz herşeyi.

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inşallah deden Allahım şifa versin.
Ben iyiyim şükür askerim iyileştikçe bende iyi oluyorum işe gitmen iyi olmuş edacım kafan dağılır en azından bende öptüm seni görüşürüz tatlım.

İnsallah toparlanacak canım bir bizimki değilmiş tüm askerler aynı durumdaymış pisikolojik olarak öyle diyor yusuf hayırlısıyla bir gelselerdi esinim geldiklerinde unuttururuz herşeyi.

İnşallah tatlım. Aynen öyle 93/1'ler bunalma sürecindeler artık.. :44:

Benimki hiç bi arkadaşıyla konuşmuyor. Hepsi iki yüzlü çıktı, sabret diyorum son 39 gün sonra bi daha yüzlerine mecbur olmayacaksın.
Dediğin gibi bi gelseler herşey geçecek gibi..

Çok çok geçmiş olsun canım, inşallah toparlan deden kendini. Rabbim şifalarını esirgemesin..

ah seleniim yaa zor günlerdi ama biz atlattık çok şükür sizde atlatcaksınız inş en kısa zamanda...saol bebem geçti artk lanet olsun şu askerliğe ama son 4 artkkkşimdi nasılmış canım askerin???

Allah yardımcıları olsun canım Herşey geçeçek az daha sabır esinim
ah seleniim yaa zor günlerdi ama biz atlattık çok şükür sizde atlatcaksınız inş en kısa zamanda...saol bebem geçti artk lanet olsun şu askerliğe ama son 4 artkkkşimdi nasılmış canım askerin???

İnşallah ecrin aynen lanet olsun askerliğe yedi bitirdi bizi ömrümüzden ömür aldı.
Şafağın çok güzel bu arada söylemeden geçemeyeceğim ne zaman çıkıyor yola askerin bellimi.
Çok şükür iyi canım askerim morali azda olsa düzeldi halasında zaten alçısı açılana kadar halasında kalacak komutanı izin vermiş

canım bnm yaa ii bari orda kalsın yoksa askeriyede kalsa zor olurdu ii olduna sevindim...hemde ne yedi kuzum yaa off off
saol tatlım yaa belliydi son 1 haftada degişti yılbaşı akşamı çıkcaktı ama komutan başkasına kızıp bundan acısını çıkarınca 1 ocakta çıkcan demiş:26:bakalım tekrar konuşcak yarın

Kafam rahat en azından tatlım karışanı yok yemeğini yeiyor orada ne kadar kalırsa askerimle benim için o kadar iyi.
Seni merak ettim hayırdır ne oldu tatlım kötü birşey yoktur inşallah
.
Hayırlısı olsun canım sağ salim kavuşta askerine ha 1 gün önce ha 1 gün sonra.
Hadi gidin artık ecrincim ya sır bize gelsin olmuyor böyle kovuyoruz artık sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…