- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 31
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.701
hepimize mutlu güzel hafta sonu olsun devrelerim
Tertolarım hepiniz düştünüz bi ay'dan bee heyt beee
Ocak sonu, Şubat başı bizler için çok uğurlu olacak. Allahın izniyle..
Rabbim 12 ay beklemenin sonucu mükafatını da güzel verir inşallah
Selentoşş sona ikimiz kalıyoruz sen gitte benim 2 günüm kalsın bacım
Benim bu aralar hiç keyfim yok
Ne güzel rahatladık derken.. Kısa dönem askerler, askerimi ve arkadaşlarını komutana şikayet etmiş. ''Onlar neden telefon kullanıyor'' diye..
Kıskançlaarr
Komutanlarıda 6-7 arkadaşının telefonunu patlatmış. Ve ''eğer bulursam askerliğiniz 1 ay daha uzar'' gibi bi konuşma yapmış.
Günde 2 dk yada 5dk sürelik duyabiliyorum sesini.. Açıyor arıyor ve kapatıyor. Onu teselli etmeye çalışıyorum lakin, kendimi bile teselli edemiyorum.
Zaman milim milim geçiyor artık. Bitsin bu günler..
sagol bebegmm napıosunz naslsın askerin nasıl oldu konusamadık senınle bayadır canım
kuzum sakın kendını böyle uzme bak az kaldı şafaklarımız boşver giden tel olsunnn sunun surasında ne kaldı telefonsuzda geçer bıraz sıkıntılı geçer ama olsunnn sen askerını teselli et telefona gerek yok gbi seyler soylee
önce sen bı kendını topla bakalım esıncım alt trfı telefonu gitmiş ya askerlıgını uzatsalardı bukdr ıcınde buyutme su durumu
12 ay gecmıs sukdr gunde gecicek
Tel gitmedi kuzum. Kullanamıyoruz işte sorun şu ..
Tabi 11 ay geçti geri kalan 1 ay içinde son SABIRLAR!
sonuçta kullanılmıo yanı canım:26:
olsun sen bunu sorun olarak görup sıkma canını geçiyorr gidior cok bı zaman kalmadi
Geçiyor gidiyor daaaaaa :18: Çok yavaş geçiyor be
Geçen kv aradı annemle konuşuyorlar, işte zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum falan diyorlar.
Bende dedim ki ''söyleyin o zamana bana da çabuk geçsin''
Evet esinim en sona biz kalıyoruz ama astsolistler sona kalırmış dimi amaTertolarım hepiniz düştünüz bi ay'dan bee heyt beee
Ocak sonu, Şubat başı bizler için çok uğurlu olacak. Allahın izniyle..
Rabbim 12 ay beklemenin sonucu mükafatını da güzel verir inşallah
Selentoşş sona ikimiz kalıyoruz sen gitte benim 2 günüm kalsın bacım
Benim bu aralar hiç keyfim yok
Ne güzel rahatladık derken.. Kısa dönem askerler, askerimi ve arkadaşlarını komutana şikayet etmiş. ''Onlar neden telefon kullanıyor'' diye..
Kıskançlaarr
Komutanlarıda 6-7 arkadaşının telefonunu patlatmış. Ve ''eğer bulursam askerliğiniz 1 ay daha uzar'' gibi bi konuşma yapmış.
Günde 2 dk yada 5dk sürelik duyabiliyorum sesini.. Açıyor arıyor ve kapatıyor. Onu teselli etmeye çalışıyorum lakin, kendimi bile teselli edemiyorum.
Zaman milim milim geçiyor artık. Bitsin bu günler..
Ben iyiyim canım askerimde iyi bugün döndü askeriyeye döndüğünde üzücü bir olay yaşamış 93/3 askerin bir tanesinin ailesi süprz yapıp riyarete gelmiş çocuklarını sabahtan akşama kadar gülüp eğlenmişler ailesi memelekete giderken kaza yapmış çocuğun babası vefat etmiş annesiyle halasıda ağır yaralanmış çok üzgündü yusuf benimde canım sıkıldı çok üzüldüm Allah sabır versinsagol bebegmm napıosunz naslsın askerin nasıl oldu konusamadık senınle bayadır canım
kuzum sakın kendını böyle uzme bak az kaldı şafaklarımız boşver giden tel olsunnn sunun surasında ne kaldı telefonsuzda geçer bıraz sıkıntılı geçer ama olsunnn sen askerını teselli et telefona gerek yok gbi seyler soylee
önce sen bı kendını topla bakalım esıncım alt trfı telefonu gitmiş ya askerlıgını uzatsalardı bukdr ıcınde buyutme su durumu
12 ay gecmıs sukdr gunde gecicek
Hayırlı olsun esinim güle güle kullan çok güzelmiş bende geçen sene almıştım phılıpsinkini çok memnunum.Kızlar bugün alışverişteydim, uzun zamandır silk epil serisi konusunda bi araştırma içindeydim ve sonunda taksitle aldım.
Beko mağazasından 330 tl, 9 ay taksit. Pedere hep masraf hep masraf olmaz ama
Eğer epilasyon alacaksanız silk epil derim2 çantalı & uyuşturucu spreyide var.
Eki Görüntüle 919156
Zaten annelere zaman çabuk geçiyor benim kv öyle diyor çalışıyorumya hiç anlamadım nasıl geçti bu askerlik diyor.Bu aralar hiç zaman geçmiyor sıkıntı içindeyim baya sıkıştırıyor artık esinim.Geçiyor gidiyor daaaaaa :18: Çok yavaş geçiyor be
Geçen kv aradı annemle konuşuyorlar, işte zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum falan diyorlar.
Bende dedim ki ''söyleyin o zamana bana da çabuk geçsin''
hahaha cok ii demişsin
bıze gecmıo walla esıncım ama genede morel bozmak yk koskoca bı sene gectı bu gunlerde gecicek
en sıkıstırdıgı zamanlardayız
Evet esinim en sona biz kalıyoruz ama astsolistler sona kalırmış dimi amaHayırlısıyla bitecek canım az kaldı
Ben iyiyim canım askerimde iyi bugün döndü askeriyeye döndüğünde üzücü bir olay yaşamış 93/3 askerin bir tanesinin ailesi süprz yapıp riyarete gelmiş çocuklarını sabahtan akşama kadar gülüp eğlenmişler ailesi memelekete giderken kaza yapmış çocuğun babası vefat etmiş annesiyle halasıda ağır yaralanmış çok üzgündü yusuf benimde canım sıkıldı çok üzüldüm Allah sabır versin
Hayırlı olsun esinim güle güle kullan çok güzelmiş bende geçen sene almıştım phılıpsinkini çok memnunum.
Zaten annelere zaman çabuk geçiyor benim kv öyle diyor çalışıyorumya hiç anlamadım nasıl geçti bu askerlik diyor.Bu aralar hiç zaman geçmiyor sıkıntı içindeyim baya sıkıştırıyor artık esinim.
iyi olmasına sevındım canımBen iyiyim canım askerimde iyi bugün döndü askeriyeye döndüğünde üzücü bir olay yaşamış 93/3 askerin bir tanesinin ailesi süprz yapıp riyarete gelmiş çocuklarını sabahtan akşama kadar gülüp eğlenmişler ailesi memelekete giderken kaza yapmış çocuğun babası vefat etmiş annesiyle halasıda ağır yaralanmış çok üzgündü yusuf benimde canım sıkıldı çok üzüldüm Allah sabır versin
Ayyy inşallah vallahi ya
Senoşş senin şafak 1 gün arttı sanırım panodan düzenliyorum..
[sıze=3]kızçelerim günaydın nabersiniz aydına selamlar[/sıze]
kızlar sevgilisi Ankara cumhurbaşkanlığı muhafız alayında askerlik yapan var mı? usta birliği oraya cıktı sevgiliin nasıl rahat mı telefon kullanabılıyor mu?
canım benımki orda değil ama bildigimi söyliym sana
buyuk ıhtımal kullanamaz cnku orda ust rutbelı cok var dolayısıyla cok sıkıdır
belkı bı sure gectıkten snra kullanabılır ama ilk aylar zannetmem canım
bu arada gayet ıyı yerde erkek arkadasın bence telefonu sorun etmeyın kendınıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?