93/1 yarenleri burayaa

durumu kötü yavrum haber bekliyoruz ya
Allah en kısa sürede şifa versin canım
Bitecek canım ama zaman durmuş gibi aynı çok ağır ilerliyor esinim.
Bugün yusufumla görüntülü konuştuk aramız kötüydü amaeninde sonunda yüzümü güldürmeyi başardı ne şebeklikler yaptı güleyim diye çok hoşuma gitti ama yanında olamamak üzdü beni bitsin artık kuzu ya yoruldum bu ayrılık sıkmaya başladı artık.

Geçen seneyi hatırlamak bile istemiyorum esinim ne ağladık ne üzüldük zaman geç ver askerlerimizi geri bize.

Bende öyle kuzum Ocak 24 de acemi birliğimiz belli olmuştu hey gidi günler heyyy..
İnşallah 12 ay beklemenin sonucu mükafatıda güzel olur kuzum
Şükür bitiyooorrr

1 saat 1 ay gibi geçiyor

Ben kamerayla konuşmaya bile dayanamıyorum artık ya. Gördüğüm anda başlıyorum ağlamaya, kameraya yaklaşıyor böyle oda şebeklik yapıyor. Ekrana uzatıyorum ellerimi ona dokunuyormuş gibi çok zor ya. Bitsin gelsinler artık :18::18:

Yusuf'una da maşallah kuzum, maşallah size
Hep böyle gülümsetsin seni

2013 bizim için zehir.

hepinize iyi kandiller kızlar ,allah dualarınızı kabul etsin ...

Şafak 13 bu şafak için çıldırın çıldırınnnn çıldırıınnnn

Hayırlı kandiller tertolarıım

Atarsa 23 !

sagol kuzum sanada hayırlı kandiller

Bende öyle kuzum Ocak 24 de acemi birliğimiz belli olmuştu hey gidi günler heyyy..
İnşallah 12 ay beklemenin sonucu mükafatıda güzel olur kuzum
Şükür bitiyooorrr

evet tatlım inş guzellikleri göruruz gelsinlerde hayırlısıyla

Gerçekten öyle canım bende artık görmeye dayanamıyorum ama bunlar uzaktan son görüşlerimiz esincim.
13 rakamı uğursuz derler herkesi bilmem ama bizler için uğursuz oldu canım 2014 bize uğur şans getirsin kuzum.

Uğursuzun en alası oldu be kuzum 2013 yılı yok gibi birşey artık hayatımda 2012'den direk 2014'e atladık

Kızlar nerelerdesiniz?

Şafak panosunu paylaşıp çıkıyordum :26: Arkadaşımın telefonuyla uğraştım bu ara
Kamil telefonunu bozmuş teknik servis falan derken dolanıp durduk

Napıyosun seloşşş

Gelsinler de esinim o zaman unutmak için elimizden geleni yaparız canım.
Telefon tamir işleri çok sıkıcı benimki de suya düşmüştü ne çekmiştim.
İyiyim esinim ya demin askerimle biraz tartıştık kandilde annesini aramadım diye sen bu aralar değiştin iyice özel günleri atlamazdın şaşırdım aramayınca dedi aslında haklı bende bu aralar kendime şaşıyorum sıkıntılıyım sürekli canım sıkılıyor ağlamak istiyorum belki de bundan dolayı sanırım esinim birde hep ben arıyorum onlardan da bekliyorum biraz arayıp bir sıkıntın var mı kızım demelerini ama bu bahane olmaması gerekiyor bunda Yusuf haklı sanırım.

Herkese selam kızlar ,son 10 a giriyoruz hadi hayırlısı tam bir geri sayım

sizde ne var ne yok napıosunuz nasıl gidiyor

iyiyim canım sen nasılsın okudğum kadarıyla ufaktan canın sıkılmış umarım düzelir ...gerçekten inanamıyorum ya hepimizin çok az kaldı bitiriyoruz

Evet biraz sıkıldı canım ama askerim haklı bu sefer.Birazdan arar düzeliriz.
Evet canım ya bitsin artık yeter zor gelmeye başladı ayrılık.
Sen ne yaptın iyileştinmi.

Ya hu kız daha yeni almıştı, birden kapandı ekranı yanı başımda oturuyordu falan telefoncuya gittik servis dedi. Bugün götürdük allah bilir ne zaman hallolcak :44:

İnsanlık hali unutabiliyorsun, hayatta bi tek onlar yok ki.
Bende kandilde aramayı unuttum, normalde hiç unutmam ama bu kez unuttum hala daha aramadım. Dediğin gibi kuzum, insan karşı taraftan bekliyor, kayınpederim falan arardı beni de hep aramıyorlar artık. Kayınpeder babamı arıyor, beni istiyor falan öyle konuşuyoruz.
Ama bu işlerde karşı taraftan beklemek olmuyor malesef tek taraflı oluyor kuzum. Evet Yusuf'un biraz haklı çıkmış. Kendini bu kadar sıkıntıya sokma ya hu, askerlik hepimizi bunalttı ama bu kadar da daraltma içini yavrum. Ararsın yarın, uydurursun birşeyler onlarda anlayışla karşılarlar zaten
Yusuf, Yakup gibi davranmaya başlamış Şimdiden alıştırma kuzum böyle herşeye kızmasına falan..

Genelde 1 günde yapıyorlar canım parçada sorun yoksa ben çok götürdüm servise ondan biliyorum.
Ya aslında haklı esinim aramam lazımdı geçende Yusuf ara dedide öyle aradım kv sıkıntılardan düşünemedim yaşadıklarımızı biliyorsun dert üstüne dert yaşayınca insan düşünemiyor biranda sonuçta ailem olacaklar ilerde.
Seni bilmiyorumda ben çok bekliyorum aramalarını halası arar genelde ama annesinden bekliyorum.
Yusufla yakup aynılar zaten huy olarakta esinim
Keşke alışmasa canım ama ilerde kendinide göreceğim ben.
Of çok sıkıntılıyım esinim hergün huzursuzum şu askerlik bir bitseydi üstüne yusufun halasının eşide kalp krizi geçirdi 1 haftada onun için uğraştım Yusuf izin alamaya kalktı çok düşkün eniştesine Allahtan komutanı izin vermemiş zorla ikna ettik bu aralar üzerimizde bir uğursuzluk var ama hadi hayırlısı son günler sıkıntılı geçeye başladı iyice çok doluyum esinim hiç sorma bunaldım iyice

Evet aldık tatlım bugün. Bi seviniyor bi seviniyor sanki evleniyor kamil

Tatlım halaymış, teyzeymiş arar onlar.. Benimde teyzeleriyle sorunum oldu biliyorsun, ondan dolayı görüşmüyoruz. Dedemin, babası vefat etti geçen hafta daha dün köyden geldi işte dedem yarında kv'ler baş sağlığına gidecekmiş dayımlara orda görüşeceğiz bakalım.
Alışıp alışmaması senin elinde selentoşum. Ben çok hata yaptım şuan düzeltmeye çalışsamda nafile..

Tatlıımmm çok üzüldüm. Rabbim yardımcısı olsun, umarım çabuk toparlar eniştesi.. Hani okut üflet diyeceğim ama ben inanırım öyle şeylere kuzum kurşun işlerine falan yusuf gelince bi döktürün ikinizde derim. Biz yakupla bana döktürmüştük, göz çıkmıştı bunlarda kuzenleriydi tabikide..
Hayırlısıyla herşey yoluna girer bebeğim

Tlfon önemli canım ben olsam bende sevinirim çünkü bende sürekli tlfonla gezerim yusuftan dolayı oldu bende bu takıntı tlfonu yusufun yerine koyuyorum
Başınız sağ olsun canım Allah geride kalanlara sabır versin yanlık iki kez okudum benmi yanlış okudum diye dedenin babası kaç yaşındaydı esincim maşallah diyelim.
Alıştırma konuşunda bende çok hatalar yaptım canım geriye dönüş olmuyor bilirim.
Çok saol canım hergün sabah kötü haber almamak için dua ediyorum artık esin o kadar olumsuz zamanlar geçirince bir gelsinde bir kuran okutacağım zaten kuzu.
Ay zaman hiç geçiyor ya sinir oluyorum yusufla geçecek haftaların hesabını yapıyoruz artık

kızlar nasılsınız giremedım kac gundur dogru durust yogunluktan
napıosunuz askerler nasıll safaklar azaldı sıkısmalar warmı
Ben idare ediyorum senacım safak iyice sıkıştırıyor beni sinirler geriliyor arada ama seninde dediğin gibi az kaldı onun umuduyla avunuyorum Askerim hasta çok kötü öksürüyor ciğerlerindeki sesi duyuyorum resmen öksürmekten konuşamıyor kuzum gelselerdi hayırlısıyla.
Sen nasılsın senam eve bayadır yoksun hiçte denk gelemiyoruz işlerin nasıl gidiyor askerin nasıl az kaldı bizden önce gideceksiniz eeee gidinde sıra bize gelsin artık
Sen nasılsın askerin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…