93/1 yarenleri burayaa

Selam devrelerim bugün itibariyle son 19 a girdik hepimiz için hayırlısı olsun sağ salim gelsinlerr ...bugünleri görüceğimi Allaha bin şükürler olsun hayal gibiydi ilk buralara gelip yazdığımız zaman artık bitio Allahın izniyle heycan dorukta ...

evet canım sagol 1 gun arttı ıns dogru sayıorumdur bu sefer

Doğrudur doğru

Askere sormadın mı ya hu?:44:

Begüşşş özledik senii

Panoda ilk sen varsın, gitte önümüzü aç be devrem

Şükür Allahın izniyle bitiyo bee

benim için malesefki çok büyük sorun telefon .( sağol canım bakalım gitsin görcez

suan öyle gelir canım ama gercektn telefon konusuna katlanmak zorunda kalırsan
mecburen alısıosun tatlım bende öleydm ilk zamanlar usta bırlıgınde rhtladık gerci
önemlı olan rht olsn tatlm dua et

İyidir benden de bebeğim seninki de hiç fena değil hani hele o 19lara düşünce uuw çok iyi oluyo

ayy dusuces artık edos ya bıtıo da cokta sıkıstırıo ya

Doğrudur doğru

Askere sormadın mı ya hu?:44:

[/FONT][/B]

sordum kuzu ben dedım hatta bence bız bı gun fzla gidios die
öyle dedik ama bakalm dogrudur umarm
yaa esın bıde doguda ya benımki yogun kar yagısı olursa:18: olucakmiş dıolar
tam benımkının cıkıcagı zaman a denk gelırse ucaklar kalkmaz
- leri sayarız daha cok sıkıntılı oluuurrr ıns öle olmaz aklıma gelıo sureklı bu durum

sabır sabır sabır bebeğim başka yapcak bişey yok

İyi düşün tatlım iyi olsun. İnşallah kar falan da yağmaz

gidiorum Esintoş ama arkamdan sizi bekliyorummm biz bu kadar bekledik artık torunlar saysın

Git be begüşşş kim tutar seni aç önümüzü

Tabii bu kadar bekledik, bu saatten sonra biz mi düşünelim torunlar düşünsün

Çok saol esinim iyi artık yusuf şükürler olsun.
Arkadaşına bende çok üzüldüm Allah sabırlar versin.
Ben geçen sene aldım zaten canım seninki daha kapsamlı ve güzel güle güle güzel günlerde kullan canım.
Zaman benimde canımı bu aralar çok sıkmaya başladı nedensiz ağlıyorum artık bitsin sıkmaya başladı canım.

10 Gün izin vermişler kuran okumuşlar askeriyede Allah sabır versin senacım.
Sen nasılsın askerin nasıl bitsede gitsek artık senacım sıkılmaya başladım beklemekten zaman hiç geçmiyor sanki durdu.

kızlar sevgilisi Ankara cumhurbaşkanlığı muhafız alayında askerlik yapan var mı? usta birliği oraya cıktı sevgiliin nasıl rahat mı telefon kullanabılıyor mu?

Merhaba canım benim hatırladığım kadarıyla yarenlerden birininki oradaydı benimki ankara yenikentte ama sorun yaşamazsın bir şekilde kullanıyorlar tlfon biz neler yaşadık yarenler olarak ilk zamanlar herşey hallolur inşallah tatlım.

Şükürler olsun beğüş bu günlere geldikçe ilk günlerim aklıma geliyor her aklıma geldiğinde gözlerim doluyor zorru başardık finale geldik birbirimize hep destek olduk geçti zaman şükürler olsun esinin dediği gibi çabuk gidin ilk gitme sırası sizin sonra bize gelecek tekme atmak istiyorum size
Kızlar tünaydın nasılsınız

Merhaba canım iyiyiz şükür zaman geçtikçe şafaklar azaldıkça dahada iyi oluyoruz.
Sen nasıl oldun deden iyileştimi

erzinca'na slm olsun yola devam

şafak doğan güneş demek istiyorum artık zaman çabuk geç yusufuma kavuşayım hemen

durumu kötü yavrum haber bekliyoruz ya

Benimde canımı çok sıkıyor ya hu bu geçmeyen zaman

Sende benim gibi olmaya başlamışsın. Kıyamam ya :26:
Ağlasak ta zırlasak ta bu şafak 000 olacak!

Teskereleri çıkmış, 5 şubat gecesi yola çıkıyor şükürler olsun ki. 6 şubat sabahı da yanımda
Ah bi gelseler bi bitse be. Vallahi şafak kelimesini unutmak istiyorum

Selam tertoooolaaarııııım

Buralar iyice boşaldı be.. Geçen yıl bu zamanlar kimimiz buranın yolunu bile bilmiyordu.. :18:
Bende dahil
İnsan geriye bakmadan anlamıyor zamanın geçtiğini.. Bana hala şaka gibi geliyor..

Hey gidi günler hey..
Zaman iyice durdu geçmiyor!

Bitsin artık ya.

Atarsa 24 Ercincan :98:

ayy evet kuzuuuu cok dogru askerlık haberını ock sonu almiştim ben
geçio cok sukur en zor zamanları atlattık beraber en uzunlu en sıkıntılı en depresyon anlar gecti gitti cok sukur
sımdı vuslata gun sayıyoruz her cefanın bi sefasi vardır artık sıra bıze gelsiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…