- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.761
Tlfon önemli canım ben olsam bende sevinirim çünkü bende sürekli tlfonla gezerim yusuftan dolayı oldu bende bu takıntı tlfonu yusufun yerine koyuyorum
Başınız sağ olsun canım Allah geride kalanlara sabır versin yanlık iki kez okudum benmi yanlış okudum diye dedenin babası kaç yaşındaydı esincim maşallah diyelim.
Alıştırma konuşunda bende çok hatalar yaptım canım geriye dönüş olmuyor bilirim.
Çok saol canım hergün sabah kötü haber almamak için dua ediyorum artık esin o kadar olumsuz zamanlar geçirince bir gelsinde bir kuran okutacağım zaten kuzu.
Ay zaman hiç geçiyor ya sinir oluyorum yusufla geçecek haftaların hesabını yapıyoruz artık
Ben idare ediyorum senacım safak iyice sıkıştırıyor beni sinirler geriliyor arada ama seninde dediğin gibi az kaldı onun umuduyla avunuyorum Askerim hasta çok kötü öksürüyor ciğerlerindeki sesi duyuyorum resmen öksürmekten konuşamıyor kuzum gelselerdi hayırlısıyla.
Sen nasılsın senam eve bayadır yoksun hiçte denk gelemiyoruz işlerin nasıl gidiyor askerin nasıl az kaldı bizden önce gideceksiniz eeee gidinde sıra bize gelsin artık
Sen nasılsın askerin nasıl
Şafak tickerlerimiz nerdeeeee
Selam kızlar
sonunda şafak 9 haftaya yokuz sonunda
Benim askerde hasta öksür öksür benim bakılmam lazım diyip duruo bende az kaldı gelince bol bol yatarsın dedim askerliğin son ayı resmen 12 ayın acısını çıkarttılar o kadar yoğunlar eğitim spor falan sonunda hasta oldu :S
mutluluktan uçuyorum ben
evet nerde zeynooo olcak işmi bu safagmızın en guzel zamanııııı
en cok görmek istedigimiiz zamannn
yaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi gidinde bizimde gitmemiz yaklaşsın sizi bekliyorum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Şafak tickerlerimiz nerdeeeee
Evet benimkide kaybolmuş esinim
Çok saol canım seninkinede geçmiş olsun bu aralar gelmeleri yakın diye askerlere çok yükleniyor komutanları 4 saat nöbet tutuyor Yusuf pis komutanlar.Öncelikle askerine geçmiş olsun kuzum, benimkide hasta :18: İnşallah çabuk toparlarlar
Telefon bende de öyle ama bu kadar sevinilmez ki ama ya hu
Dün whatsapp uygulamasını kurdum telefonu.. Anam bana surat yaptı! Sanki kendi kullanmıyor da2-3 gündür arayıp sormuyor. Anlamıyorum amacı ne
Sağol tatlım yok doğru okudunDedemin dedesi oluyor, 80 yaşını falan geçmiştir kuzum ya.
Biz pek sevmezdik kendilerini, şimdi ölünün arkasından konuşmak gibi olmasında az çektirmedi anneanneme. Neyse neyse
Ah keşke olsa geri dönüşü :18: :18:
Sen biliyorsan sende oku kuzum, namaz kıl dua et ardından yasin'i oku kendine ve yusuf'a.. Ben böylede yapıyorum
Biz konuşmuyoruz, artık hesap yapmıyoruz
Haftaya yok olun ondan sonraki haftada esinle biz yok olalım begüSelam kızlar
sonunda şafak 9 haftaya yokuz sonunda
Benim askerde hasta öksür öksür benim bakılmam lazım diyip duruo bende az kaldı gelince bol bol yatarsın dedim askerliğin son ayı resmen 12 ayın acısını çıkarttılar o kadar yoğunlar eğitim spor falan sonunda hasta oldu :S
Allah mutluluğunu bozmasın canım hayıtdır seni böyle mutlu eden neymutluluktan uçuyorum ben
Allah işsiz bırakmasın canım.iyim kusum ben evet ıslerde yogundu su sıralar pek fazla giremedim buraya
askerımde iyi cok sukuur 10 gunumuz kaldııbitio selenciimmmm
bı ara bızıde sıkıstırıoduu bıkackere kırdı benı sonra arayıp özur diledi cok uzgundu neysekı su sıralar onunda işleri varda
fazla anlayamıo nasıl gectıgını yoksa cook kvga ederdık gelene kdr gercı daha var etmessek iidir
yaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi gidinde bizimde gitmemiz yaklaşsın sizi bekliyorum beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Aynen öyle yaa. Ne güzel şafaklar güzelleşti, tickerler kayıp
Bebeğim bizde senoşş'la, begüş'ün gitmesini bekliyozGitcez gitcez, arkamızda koşturuyorsunuz mübarek
Çok saol canım seninkinede geçmiş olsun bu aralar gelmeleri yakın diye askerlere çok yükleniyor komutanları 4 saat nöbet tutuyor Yusuf pis komutanlar.
Yakupmu whatsapp kullanmana izin vermiyor canım yusufta aynı geçen söyledim gerek yok falan dedi.
Maşallah canım Allah kalanlara uzun ömürler versin.
Bildiğim kadarıyla okumaya çalışıyorum canım ama geldiğinde babaannesine okutacağım.
Biz daha demin konuştuk 2 haftamız kaldı diye.
Haftaya yok olun ondan sonraki haftada esinle biz yok olalım begü
Geçmiş olsun beğümcüm bizim askerler hep hasta sanırım gelmelerine yakın komutanlan çok yükleniyorlar.
Yusufta bana alttan alttan laf vuruyor bakılmam lazım diye
Allah mutluluğunu bozmasın canım hayıtdır seni böyle mutlu eden ney
Allah işsiz bırakmasın canım.
Evet senam az kaldı sizden sonraki hafta biz öyle diyeceğiz esinle şükürler olsun bu günleride gördük.
Az kaldıya ondan sıkıntı oluyor canım ama geldiklerinde bu kadar olmaz olsada kulaklarını çekebileceğiz artık
Gideceğiz canım az kaldı 93/1 2 hafta sonra yok söylemesi bile ne kadar güzel
Bugün kaynanam ve Yakup'un teyzesi bize geliyor ben burdayım annem mutfakta ahahha
Çok saol canım seninkinede geçmiş olsun bu aralar gelmeleri yakın diye askerlere çok yükleniyor komutanları 4 saat nöbet tutuyor Yusuf pis komutanlar.
Yakupmu whatsapp kullanmana izin vermiyor canım yusufta aynı geçen söyledim gerek yok falan dedi.
Maşallah canım Allah kalanlara uzun ömürler versin.
Bildiğim kadarıyla okumaya çalışıyorum canım ama geldiğinde babaannesine okutacağım.
Biz daha demin konuştuk 2 haftamız kaldı diye.
haha oh be ne kadar güzel valla yediniz bitirdiniz askerliğii
Ayıp ayıp gelinnnnnn
hahahhahadi bakalım aynen koşuyorum arkanızdan
Ay kötü olmuş ya, bizimki nöbeti bıraktı yemekhanede şef oldu kebap burası ya diyor habire..
Aynı huylara sahipler ya hu vallahi yaa
Rüya gibi valla ezgicim darısı sizlere
Amaan bananeee seloşşSanki yemek yemeye mi geliyorlar
Depüklenmek için can atıyorum bak sırf sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?