93/1 yarenleri burayaa

hadi ya nedennnnnnnn

Sanırım askerlik değişimi deniliyor buna.. Sevgi eksilmiyor ama ilgi eksiliyor canım.. Sanırım bizde bi de düğün stresi olduğundan dolayı böyle oldu bilemiyorum artık yani işin özü şu ki ; 'askerlik bitse de sabır kelimesi bitmiyor'

en korktuğum o çünkü naci benle deli gibi ilgilenir çocuğu gibi oynar benle hiç istemiyorum bunun hep böyle kalmasını istiyorum değişmesinden çok korkuyorum

en korktuğum o çünkü naci benle deli gibi ilgilenir çocuğu gibi oynar benle hiç istemiyorum bunun hep böyle kalmasını istiyorum değişmesinden çok korkuyorum

Korkma korktuğun hep başına gelir yoksa.. Bende çok tedirgin oluyordum ama inanki değişim geçiriyorlar yanındayken ilgileri eksiltmiyorlar ama hele bi uzaklaş biz doğru düzgün telefonla konuşmuyoruz bile artık diyebilirim

her dakika konuşurduk belki evlilik telaşıdır evlenince geçer hep birlikte yaşıcaksınız

her dakika konuşurduk belki evlilik telaşıdır evlenince geçer hep birlikte yaşıcaksınız

İşte önemli olanda bu değil mi zaten güzelim? Yanında yokken ilgilenişi
İnan askerdeyken 'keşke gelse, eskisi gibi olsa' diyordum. Şimdi 'keşke geri gitse de benimle ilgilense' diyorum
Saatlerce konuşan çiftlerdendik çünkü şükür askerliğmizde rahat geçmişti..

of ya söyledin mi bunu ona hiç

Askerlik bitti sıkıntı tam gaz devam güzelim

İnşallahh güzelce geçer tanışma faslı canımm

Canım çok sıkkın esinim tanışma olayı yusufla istediğimiz gibi geçmedi dün beni babamdan resmen istediler ve babam yusufun işe başlaman olmayacağını söyledi Yusufun martta gideceği eğitim askerden yeni gelmesinden dolayı hazirana ertelendi yani bizim nişan olayı eylül ayına kaldı yusufla resmen yıkıldık gece ikimizde uyumadık hiç ben artık üzülmekten yoruldum

aman çok şükür ya ilgilensin

Aynen canım şükür şükür

Canım seni çok iyi anlıyorum senin olay benim ilk istemede verilmeme durumum gibi olmuştu. İnsan resmen yıkılıyor. Ama babana sakın surat falan yapma, ona da hak ver seni düşündüğünden yapıyor sonuç olarak. Eğitime gitmese sanki olmuyor mu ya :18:
Sabır kardeşim sabır. Bunlar son sabır'larımız.. En azından bi tanışma faslı daha oldu..

kızlar nasılsınıızzzz

Canımm ben iyiyim, düğün hazırlığına tam gaz dvam
Sen nasılsınız? Hiç uğramıyorsun

Babama surat yapmıyorum canım bir biliği vardır diyorum sadece Yusuf çok üzüldü herkese kız istemeye gidiyorum demiş berbere gitmiş damat traşı yap demiş çok sevinçlimiş yusufada dedim zaten Allah bize hangi gün hayırlısıyla o zaman yüzüklerimizi takmayı nasip etsin diye.
Esinim eğitime gitmezse astsubaylıktan eleniyor gitmek zorunda haziran ayına kaldı işte o zamana kadar bir işe gireceğim spora yazılacağım diyor hayırlısı bakalım.
Sen nasılsın kardeşim yakupla nasılsın.

kızlar nasılsınıızzzz

İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın yoksun unuttun bizi sena gel arada

Öyle tabi tatlım, yusuf'u şuan yakup inan çok iyi anlar. O da yaşamıştı bu anı çünkü :44: Sen sevdikten, istedikten sonra aha şimdi verilmese ne yazar kuzum elinde sonunda olacak şey bunlar sonuç olarak.
Ne sporu saçmalamasın, girsin işe bi birikim yapsın kenarıya ki gidip geldiğinde hemencecik yapın nişanı
Bende sancılıyım kardeşim, günümde değil ama üşüttüm sanırım. Yakupla da şükür şuanlık iyi evin projesi için falan konuştuk bugün, bi de canım sıkıldı. Balayı için istediğim yerde boş yer kalmamış
Öyle işte kardeşim..

Canımm ben iyiyim, düğün hazırlığına tam gaz dvam
Sen nasılsınız? Hiç uğramıyorsun

ay senın dugununu yiriimm hersey kararlaştımı artık canım cok sevındım
iyim bende ısler yogun cok eve yorgun gelıyorum hc oturamıyorum pc e

İyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın yoksun unuttun bizi sena gel arada

selencım sorun mu var canım iyi ol yaa :44:
unuturmuyum kız hııcc yorgunluktan gelemedm hc pc göresim gelmıyoo sızler nasılsınz naptnz merak ettm bı bakım kızlara dedim

Kızlar nasılsınız ne var ne yok görüşmeyelii
Kuzu nerelerdesin sen ya seni gören cennetlik valla

Hayırlısı olsun artık esinim 4 sene bekledik bi 7 ay daha bekleriz kuzu.
Gittiğinde 3 aylık eğitimde maaşa bağlanıyor hemen esinim orada yapacak bikimini bir işe girmesi baya bir vaktini alabilir büyük ihtimal dayısının yanında çalışacak.
Geçmiş olsun esinim iyileş hemen Allah nazarlardan korusun tatlım sizi sorun balayı yeri olsun canım başka yere gidersiniz sevdiceğin yanında olacak nasıl olsa

İsteme olayı oldu senam babam görevine başlamadan veremem kızımı dedi biraz can sıkıntısı vardı ama şuan iyiyim babamı yusufta bende daha iyi anlıyoruz eylüle kaldı bizim nişan işi anlayacağın.
Sende çok yorma kendini bacım özletme kendini gel yorgun olmadığın zamanlarda.
Siz nasılsınız sevdiceğinle bir sorun yoktur inşallah

Kuzum nişan işiniz kalmış. Hayırlısı olsun canınızı çok sıkmayın.En azından bi tarihiniz belli sonuçta hiç olmayabilirdi de:26:

Sen yaşıyon mu pekmezoooo

Yaşamıyorum Zeyno ya

Öyle mutsuzum ki hiçbi şey yapasım gelmiyo

Odamdan hatta yataktan bile çok nadir çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…