93/1 yarenleri burayaa

Merhaba canım

Nasıl olayım işte 20sinde acemiler belli olacakmış onu bekliyorum öyle:18:

Sen nasılsın? Sizin de usta birliği heyecanı var di mi

4-7 şubat arasında gidecekler sanıyorum :44::26:

İyiyim canım ben evet çoğu kişinin belli oldu bizimkiş kısmetse bu cuma belli olucak evet heyecanlıyım valla...Yanlız 20 sinde belli olmaz gitmeden 1 hafta falan önce belli olur biizmki öyle olmuştu .Anladım canım bir şey kalmamış keyfini çıkarın son günlerin

Son düzenleme:

Öyle yapmaya çalışıyoruz biz de canım zaten

Bilmiyorum bana 20sinde açıklanacakmış demişti :26: Zaten 20 si pazara denk geliyo 21inden sonra açıklanır büyük ihtimal :26:

Aman ha 1 hafta ha 2 hafta açıklayıversinler işte ya zaten merak belirsizlik çok yıpratıyo :18:

Gülşen de söylemişti aslında bazı yerlerde belliymiş diye :44: Bilemedim şimdi

Hayırlısı olsun canım sizin için de

Canım e devletten 15 inde açıklanacak 16 sında şubeyi arasın gitmesine gerek yok tc sini versin düştüğü yeri derler ona
Sülüsü 20 sinde al demişlerdir zaten kapalı olduğu için 18 inde veya 21 inde alır
Şubatın ilk haftası evet teslim olacaklar canım
Biz ağustosun 6 sında öğrendik e devletten 24 ünde teslim oldu

Son düzenleme:

Ben de öyle düşündüm biz 16sı gibi arayalım olmamışsa bi de 18i ararız hala olmadıysa 21i ararız şubeyi dedim

e-devlet şifremiz yok canım biliyosun

Hayırlı olsun Cerencim topıgın... Daha yenı goruyorum topıgı yaaa.Cok sevındım gece gece ama.gercı daha 1 yıl var ama olsun :) Herkese hayırlı tezkereler diliyorummm ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…