- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Yenisini alabilir canım ptt ye gitsin kaybettiğini söylesin yenisini veriyorlar
Söyledim canım da fırsatım olursa giderim dedi.
Çalışıyo 8e kadar. :26:
Anladım canım en kötü ihtimalle 20 sinde öğrenirsiniz canım 13 gün var çok büyük bir fark yok
Aynen öyle canım bekleriz nolacak
Nasılsa 15 ay beklicez 13 gün mü çok gelecek
Canım bir başlayın yavaş yavaş gerisi gelecek allahın izniyle:26:
Benim hala tertiplerim yok
Kendi kendime yazayım da bari topik aşağılara düşmesin
Canım merhaba nasılsın * Gelirler merak etme.Ne zaman gidiyolar ki?
Merhaba canım
Nasıl olayım işte 20sinde acemiler belli olacakmış onu bekliyorum öyle:18:
Sen nasılsın? Sizin de usta birliği heyecanı var di mi
4-7 şubat arasında gidecekler sanıyorum :44::26:
İyiyim canım ben evet çoğu kişinin belli oldu bizimkiş kısmetse bu cuma belli olucak evet heyecanlıyım valla...Yanlız 20 sinde belli olmaz gitmeden 1 hafta falan önce belli olur biizmki öyle olmuştu .Anladım canım bir şey kalmamış keyfini çıkarın son günlerin
Öyle yapmaya çalışıyoruz biz de canım zaten
Bilmiyorum bana 20sinde açıklanacakmış demişti :26: Zaten 20 si pazara denk geliyo 21inden sonra açıklanır büyük ihtimal :26:
Aman ha 1 hafta ha 2 hafta açıklayıversinler işte ya zaten merak belirsizlik çok yıpratıyo:18:
Gülşen de söylemişti aslında bazı yerlerde belliymiş diye :44: Bilemedim şimdi
Hayırlısı olsun canım sizin için de
Canım e devletten 15 inde açıklanacak 16 sında şubeyi arasın gitmesine gerek yok tc sini versin düştüğü yeri derler ona
Sülüsü 20 sinde al demişlerdir zaten kapalı olduğu için 18 inde veya 21 inde alır
Şubatın ilk haftası evet teslim olacaklar canım
Biz ağustosun 6 sında öğrendik e devletten 24 ünde teslim oldu
Ben de öyle düşündüm biz 16sı gibi arayalım olmamışsa bi de 18i ararız hala olmadıysa 21i ararız şubeyi dedim
e-devlet şifremiz yok canım biliyosun
Biliyorum canım arasınızda söylerler
Teşekkür ediyorum canım ya çok yardımcı oluyosun valla bana
93/1 Yarenler merhaba ...
Konuyu biraz erken açmak istedim hem bize moral olsun, hemde siz şimdiden kaynaşmaya başlayın..
Kızlar inşallah askerleriniz hayırlısıyla gider gelirler..
Öncelikle sunu söylemek isterim, her yiğidin harcı degildir asker yolu beklemek, Zordur zahmetlidir ve aşırı sabır gerektirir..
Binbir türlü ruh haline girebilirsiniz ama korkmayın aşılamıycak engeller degil,tek yapmanız gereken sabretmek.
Ben 92/4 üm 1 hafta sonra ustaya gecis yapıcaz hayırlısıyla..
Size şuanlık söyleyebileceğim tek şey; kendinizi bos yere üzmeyin vaktinizi bununla harcamak yerine kalan zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin. Birbirinizi kırmamaya incitmemeye çalışın, çünkü günler o kadar kısa ki inanın zaman geçip gittiğinde, ayrılık vakti geldiğinde vicdanınızla yaşanılanlarla baş başa kalıyorsunuz bi parça kırsanız bile pişman oluyorsunuz..
Size bu yolculukta destek olacagımızdan emin olabilirsiniz
Umarım bütün askerlerimiz hayırlısıyla gidip gelirler.
Hayırlı olsun Cerencim topıgın... Daha yenı goruyorum topıgı yaaa.Cok sevındım gece gece ama.gercı daha 1 yıl var ama olsun :) Herkese hayırlı tezkereler diliyorummm ....
sagool bebisim insana huzur veriyor diimi gördükce gelselerde bi tanıssak artık cok bekletti 93/1ler:97:
az kaldı azaynen yaa.gelsinler artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?