- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Annesine sorduğuma göre arkadaş ortamı iyi değilmiş orda.. Onun dışında rahat olmasa iki gün önce günde 4 kez arama şansı olmazdı diye düşünüyorum. Tartşmak için sürekli bahane üretiyor ona da söylüyorum yapma böyle uzağındayım farkındaysan diyorum farkındayım diyor. Geçen tartşmamızdan sonra 14 şubatta özür diledi gayet güzel konuştu ama sonra gene aynı..
anladım canım ya tamam askerlik zor da en azndan bu zorluğu en alta çekmek için bişeyler yapması lazım arkadaş ortamıda inşallah düzelir belki de devrecilik vardır üstleri yani ondan zorlanıyordur :S sen gene aranızı iyi tut sakın ola ki telefonda da ağlama canım destek ol düzelir daha yeni falan de tartşma öyle daha kötü oluyo valla
sadece şimdi değil ki gitmeden iki ay önceden böyle oldu surat asmaları meşhurdur. Düşün kardeşi soruyor yenge ne oldu gene size diye ben cevap vermeden tamam anladım gene abimin suratları diyor. Benimle konuşsa her türlü destek oluyorum alttan alıyorum ama işte.. Sözde söz vermişti gidince hiç tartşmayacağız hep iyi konuşacağım ne olursa sana yansıtmayacağım üzülme diye..
gitmeden öncesi daha kötübizde de tam tersi ben hep üzülüodum gidicek diye o beni teselli etti :)
Bizimki suratsız
bitanem inşallah düzelir ya daha yolun başındayız 450 gün gibi bi zaman dilimi yani
Her dua edişimde en büyük duam ya bana iyi davranması. Tez bitirp gelmesi.. O böyle yaparsa bitmez bu askerlik geçmez zaman..
askerlik psikolojisi dicem ama sizinki farklı bi durum önceden de böyleydi diosun allah yardımcın olsun canım ya anlıcak o da kıymetini zaman zaman hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler inşallah yarından sonra her şey daha güzel olur yemin törenlerinede az kaldı 18 gün falan gidince düzelir inşallah seni görünce inan bana yelkenleri suya iner
askerlik psikolojisi dicem ama sizinki farklı bi durum önceden de böyleydi diosun allah yardımcın olsun canım ya anlıcak o da kıymetini zaman zaman hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler inşallah yarından sonra her şey daha güzel olur yemin törenlerinede az kaldı 18 gün falan gidince düzelir inşallah seni görünce inan bana yelkenleri suya iner
Sorun neymiş
Ya yemin töreninden sonra.. Biliyorum görünce düzelecek ama ya sonrası tek düşüncem o yani başka birşey değil ki.
Zeynep , sorun nedir kuzu ? Niçin üzgünsün..
Ya yemin töreninden sonra.. Biliyorum görünce düzelecek ama ya sonrası tek düşüncem o yani başka birşey değil ki.
benim sorunum değil zeynepesin arkadaşımızın bi sorunu istersen yukarıları oku canım =)
Askerlik psikolojisinden olsa gerek,sana ne derse alttan almaya bak zeynep..
Beguşun dediği gibi yemin törenlerinede çok az bir zaman kaldı. Allah'ın izniyle hepimiz sevdiklerimize kavuşacağız..
konuşursun canım ..ya inanki olumsuz olunca her şey olumsuz gidiyo ilk günler benimkide ne çok soru soruosun dedi bana ben bi kötü oldum falan böyle afalladım bocalıyolar emir altındalar ne kadar rahat olurlarsa olsunlar orası farklı
konuşursun canım ..ya inanki olumsuz olunca her şey olumsuz gidiyo ilk günler benimkide ne çok soru soruosun dedi bana ben bi kötü oldum falan böyle afalladım bocalıyolar emir altındalar ne kadar rahat olurlarsa olsunlar orası farklı
Askerlik psikolojisinden olsa gerek,sana ne derse alttan almaya bak zeynep..
Beguşun dediği gibi yemin törenlerinede çok az bir zaman kaldı. Allah'ın izniyle hepimiz sevdiklerimize kavuşacağız..
senin askerin nasıl marga rahatı iyi mi ?
Kızlar telefon konuşmaların mümkünse askerlik mevzularıyla ilgili olmasın..
Daha farklı konulardan konuşun,kafa dağıtacağı tek yer telefon konuşmaları..
Ondan da sürekli olan biteni anlatmaktan,canları sıkılıyor..
Şükür iyi..
Özlem çekiyorum en fazlasından..
İlk zamanlar , çıkıp gelicem diyordu. Oranın ortamına alışamadığı için..
Ama şimdi arkadaş edindi,kaynaştı.Kendini sevdirdi.Konuşmamızda,gülüşlerini duyuyor olmam,oh çok şükür dedirtiyor..
Umarım her zaman böyle geçer. Ama önemli olan usta birliği.Bakalım nereye çıkacak.Hayırlısı olsun hepimiz için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?