93/1 yarenleri burayaa

anladım canım ya tamam askerlik zor da en azndan bu zorluğu en alta çekmek için bişeyler yapması lazım arkadaş ortamıda inşallah düzelir belki de devrecilik vardır üstleri yani ondan zorlanıyordur :S sen gene aranızı iyi tut sakın ola ki telefonda da ağlama canım destek ol düzelir daha yeni falan de tartşma öyle daha kötü oluyo valla

sadece şimdi değil ki gitmeden iki ay önceden böyle oldu surat asmaları meşhurdur. Düşün kardeşi soruyor yenge ne oldu gene size diye ben cevap vermeden tamam anladım gene abimin suratları diyor. Benimle konuşsa her türlü destek oluyorum alttan alıyorum ama işte.. Sözde söz vermişti gidince hiç tartşmayacağız hep iyi konuşacağım ne olursa sana yansıtmayacağım üzülme diye..

gitmeden öncesi daha kötü bizde de tam tersi ben hep üzülüodum gidicek diye o beni teselli etti :)

Her dua edişimde en büyük duam ya bana iyi davranması. Tez bitirp gelmesi.. O böyle yaparsa bitmez bu askerlik geçmez zaman..

askerlik psikolojisi dicem ama sizinki farklı bi durum önceden de böyleydi diosun allah yardımcın olsun canım ya anlıcak o da kıymetini zaman zaman hepimiz yaşıyoruz böyle şeyler inşallah yarından sonra her şey daha güzel olur yemin törenlerinede az kaldı 18 gün falan gidince düzelir inşallah seni görünce inan bana yelkenleri suya iner

Sorun neymiş

Ya yemin töreninden sonra.. Biliyorum görünce düzelecek ama ya sonrası tek düşüncem o yani başka birşey değil ki.

Ya yemin töreninden sonra.. Biliyorum görünce düzelecek ama ya sonrası tek düşüncem o yani başka birşey değil ki.

konuşursun canım ..ya inanki olumsuz olunca her şey olumsuz gidiyo ilk günler benimkide ne çok soru soruosun dedi bana ben bi kötü oldum falan böyle afalladım bocalıyolar emir altındalar ne kadar rahat olurlarsa olsunlar orası farklı

benim sorunum değil zeynepesin arkadaşımızın bi sorunu istersen yukarıları oku canım =)

Askerlik psikolojisinden olsa gerek,sana ne derse alttan almaya bak zeynep..

Beguşun dediği gibi yemin törenlerinede çok az bir zaman kaldı. Allah'ın izniyle hepimiz sevdiklerimize kavuşacağız..

Kızlar telefon konuşmaların mümkünse askerlik mevzularıyla ilgili olmasın..

Daha farklı konulardan konuşun,kafa dağıtacağı tek yer telefon konuşmaları..

Ondan da sürekli olan biteni anlatmaktan,canları sıkılıyor..

Üf düzelsin başka birşey istemiyorum canım ya

Askerlik psikolojisinden olsa gerek,sana ne derse alttan almaya bak zeynep..

Beguşun dediği gibi yemin törenlerinede çok az bir zaman kaldı. Allah'ın izniyle hepimiz sevdiklerimize kavuşacağız..

Alttan alıyorum zaten canım gereğinden çok çok daha fazla. Kendi teyzesi bile kızıyor bazen kapat telefonu arasın ulaşamasın o zaman kıymetini anlar diyor ama yapamıyorum işte.
Yakınımda olsaydı şimdii ben surat yapardım :)

senin askerin nasıl marga rahatı iyi mi ?

Şükür iyi..

Özlem çekiyorum en fazlasından..

İlk zamanlar , çıkıp gelicem diyordu. Oranın ortamına alışamadığı için..
Ama şimdi arkadaş edindi,kaynaştı.Kendini sevdirdi.Konuşmamızda,gülüşlerini duyuyor olmam,oh çok şükür dedirtiyor..

Umarım her zaman böyle geçer. Ama önemli olan usta birliği.Bakalım nereye çıkacak.Hayırlısı olsun hepimiz için ..

Ben orda ne yaptığını soramıyorum bile :)
Çünkü cevap yok adı üstünde..

inşallah canım ya bizimkininde rahatı iyi inşallah ustasıda böyle olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…