- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
mantıklı canm ama atkı örmştüm daha önce ya
bizimde bir hafta oldu ama sen ona destek olcaksın eğer senin bu halini hissederse inan daha çok üzülür
bu paylasımın ıcın cook tsk ederım
benımde askerım ıspartada yazındada belırttıqın qıbı doguda olsa quneydoquda olsa ınsanın kaderınde ne varsa o olur
Allahım hakkında hayırlı olanı versın
Allah butun askerlerımız korusun :/
Günaydın kızlar gününüz askerlerinizin güzel haberleriyle geçsin inşallah.
Günaydın kızlaar. Çok özlediiiim ben ya. Canımı çok sıkıyor davranışları dün annesinin yanındaydım beni aradı ama konuşmadı anneme veriyorum dedim verdim telefonu konuştu. Annesinden öğrendim napıyo nasıl yemek yemiş mi falan.. Tam düzeliyoruz diyorum gene aynı askerlik psikolojisi anladım ama alttan alıyorum gene olmuyo. 1 haftadır beni saat 7 de arayıp uyandıran insan iki gündür aramıyor nedeni de uyuyacakmışım.. Geçsin şu günler ya geçsin
Kızlaaar nasılsınız bakalım askerleriniz nasıl ??
iyiym canımm askerim hastaydı benim bugünde yatıyo sesi daha iyi geliyodu ama mutlu oldum sen napıosun senin askerin nasıl
Benim de hasta askerim yaİlaçları gelmiş dün başlamış almaya, bugün sesi daha iyi geldi ama yorulmuş baya sanırım bana öyle geldi
Ben de idare ediyorum işte canım:26:
Geçmiş olsun bu arada tekrar
aynen canım bizimkide bugün daha iyiydi dinleniyo dün bugün
Dinleniyosa iyi canım ya daha çabuk atlatır
Benimki silah eğitimi diyodu dinlenmiyo yani koşturup duruyo
benimkide koruma seçmeleri varmış o gün çok koşturmşlar gece ateşi 40 a çıkmış falan iğne olmştu fayda etmemiş ilaç vermişler
Noldu belli oldu mu koruma seçmelerinin sonucu :26:
yok canım seçilenler arasına girmişte kimlerin seçildiği daha açıklanmadı
Anladım canım. Neden girmiş ki rahat olurum falan diye mi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?