93/1 yarenleri burayaa

Sakın sakın, askerin telefonunu açmamazlık etme..

O şuan tüm sıkıntısını sana anlatır. Seni tersler eder. Kesinlikle alınma..
Bu dönemler geçicek,bunu biliyoruz. Asker beklemesi zor derlerdide inanmazdım.

Dün gece hiç abartmıyorum,telefonda ağlamadım. Ama telefonu kapattım hüngür hüngür özlemimden ağlarım yemin ediyorum..

bende her gece resmini öpüp yatıyorum

Geçecek evet geçecek te. İnşallah bize geçirmez :)
Bende öyleyim telefonda ağlamıyorum ama telefon kapandığı an akmaya başlıyor gözyaşı..

Ben orda ne yaptığını soramıyorum bile :)
Çünkü cevap yok adı üstünde..

Ne yaptığını ne ettiğini sorma, iyi misin de. Yemeğini ye,kalın giyin de geç git. Yok eğitimde ne yaptınız ne ettiniz sorularını sorma.
Şimdi o çok yorulduğunu anlatır. Sende kıyamam dersin.O seni yanlış anlar.Eğitimde olan benim rahatta olup konuşması teselli etmesi kolay olur diye sana bozulur.

Sen bol bol kendinden bahset telefonda.Bugun şöyle yaptım hayatım falan diye..

inşallah canım ya bizimkininde rahatı iyi inşallah ustasıda böyle olur ...

İnşallah kuzu,dualarım hepimiz için.
Duanızı esirgemeyin

Öyle yapıyorum canım
Neyse müsadenizle kızlar benim çıkmam gerek kendinizee çok iyi bakın.
İyi akşamlar :)

Sevgililer günü için birşeyler alıp ,resim yollamış bana.Daha kargo gelmedi.Ama öyle çok merak ediyorum ki..

Gözümde burnumda tütüyor..

Gidecek misiniz törenlere canım ?

bizim aile arasında bir şey yok ama ben ailesini falan tanıyorum allah izin verirse gidicem her telefonda soruyo zaten gelcen dime diye :)

Bilmiyorum derdin ne senin dediğimde ses yok. Konuş benimle diyorum konuşuyorum ya diyor. Napıyosun diyorum hiç diyor. Aşkım kendine gel dedim sonunda kendimdeyim ben neyse kapatıyorum görüşürz dedi ve kapattı

Yarenler merhaba bi slm bırakayım dedim:109:

Canım okudum ama bi anlam veremedim,askerlik psikolojisi diye lanet bi terim var kii,her şeyi ona vermk durumunda kalıyoruz ne yazıkki..Bi şey sorucam askerin tecil ettirdi mi askerlği yoksa zamanında mı gitti.Hani tecil ettirdyse ve geç gittiyse emir almak,kendi yaştlarından daha küçüklerle muhatap olmak ağrına gidiyo ve sana patlıyo olabilir diye düşündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…