93/1 yarenleri burayaa

İzmir/Bornova

N'olsun yuvarlanıyorum işte Senden naber çim rapunzeli

Bugün geldi geldi, gelmedi pazartesiyi beklerim artık

Nede yuvarlanıyorsun , seke seke de atlatabiliriz günleri dimi ama

Çim rapunzeli haa , sözüm olsun saçlarımı bir gün kısaltmak istersem saçlarımın geri kalan kısımlarını sana çıt çıt yaptırıp yollayacağım .

Onun için saçlarıma çok iyi bakmam lazım dimi ama, ne olsun kuzu. Oturuyorum hava kapalı gibi,ruhum daraliyi

bakalım bizim ustamız neresi olcak valla günler durdu sanki ilerlemiyo ya

Ohoo daha 63 gün var acemiliğin bitmesine de yerinin belli olmasına da

Benim bacak boyu yetmiyo kuzu sekerek geçemiyorum günleri

Ben o zaman seni ikna çalışmalarına başlayım yavaştan Sana kısa saç da pek yakışır

Burda da kapalı hava

Benim herif gibi başladın , kısa saç çok yakışır sana diyip dururdu ah ah , özledim lan herifimi !

En son omuzlarımda kestirdim yakıştıda,ama yine uzadı işte

Yazık adama be madem dağıtıma geldiğinde kestiriver gönlü olsun süprik olsun

Ben de özledim kendi herifimi

Yok kuzu , onun derdini biliyorum ben D

Dışarı çıkacağımız vakit beni bekler hep,saçlarımla uğraşmaktan biraz bekletirimde onu ..

Ondan kestir diyor . Saçlarım böyle uzun uzun iyi ..

Bitlenirsem kestiririm belki

Adam yolu bulmuş demek bak

Bitlenirsen o saçın arasında bit boğulur lan

Noooldu :44:

Neden seninle konuşmuyo ki canım :26:

Ne alıp veremediği var

Bilmiyorum derdin ne senin dediğimde ses yok. Konuş benimle diyorum konuşuyorum ya diyor. Napıyosun diyorum hiç diyor. Aşkım kendine gel dedim sonunda kendimdeyim ben neyse kapatıyorum görüşürz dedi ve kapattı

Ne zaman oldu ki bunlar :26:

Madem konuşmayacak neden arıyomuş :26:

İki gündür böyleyiz gene alttan alıyorum sevgi sözcükleri kullanıyorum ama telefon kapandığında ağlama krizine giriyorum.
Soruyorum konuşmayacaksan niye arıyorsun diye. Sesini duymak için diyor fırsat varken arıyorsun konuş arayacaksın bu günleri bile diyorum cevap yok..

kuzum seninki nerde askerlik yapıyodu acemiliği neresi ? ya niye böyle yapıyoki ya sen ne kadar iyi davranıyosun halbuki

İzmir/Narlıdere canım. Bir bilsem ah bir bilsem

bide üstelik siz nişanlısınız çoğu kişiye göre bi adım öndesiniz..rahatı mı yerinde değil nedir eğitimler ağır geçiyo olsa bile sana böyle yapması yanlış ve çok çabuk askerlik denen o psikolojiye girmiş bellki daha yolun çok çok başı

Annesine sorduğuma göre arkadaş ortamı iyi değilmiş orda.. Onun dışında rahat olmasa iki gün önce günde 4 kez arama şansı olmazdı diye düşünüyorum. Tartşmak için sürekli bahane üretiyor ona da söylüyorum yapma böyle uzağındayım farkındaysan diyorum farkındayım diyor. Geçen tartşmamızdan sonra 14 şubatta özür diledi gayet güzel konuştu ama sonra gene aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…