- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.101
İnşallah bebeğimm :44:
Aynen çabuk bitiyor ya. Beni arıyo bende direk açıyorum kapat ben arıycam diyorum kapatıyo ben arıyorum
Kızlarr nasılsınızzz. ? nasıl gidiyor alıştınız dimii ?
Bizde 4 sayısını üçledik. İnşallah 004 olacağı günlerde gelecek. :2:
Ah geçiyor geçiyor günlerde onsuzluk zor geliyor. Bazen şimdi yanımda olsa sımsıkı sarılsam diyorum sonra gelince artık diyorum kendi kendimi teselli etmeyi öğrendim artık
Askerin nerde askerlik yapıyor canım ?
O da iyiymiş
İyiyim canım sen nasılsın
Alışıyoruz işte yavaş yavaş :26:
iyiyim bende canım alışıcaksın tabi başka çare yok geçicek....
en büyük destekçin yine kendinsindir bunu unutma kendi kendini rahatkatıcaksın ben öyle geçirdim 3 ayı ve sevgilimin desteğiyle.kavgamız gürültümüz hiç olmadı diyebilirm en önemlisi huzurlu olmak canım
acemide çanakkaledeydi
şuan ustada artvinde canım
senin?
Öyle tabi canım ya ne kadar kolay kabullenirsen o kadar kolay alışırmışsın.. Aynen öyle işte
Siz naptınız alıştınız mı ustaya :)
Ah ne güzel
Benim askerim tartışmak için sürekli bahane üretmesine rağmen çok şükür ya şuan iyiyiz sabrediyorum gelsin hepsinin hıncını çıkartcam
İzmir/Narlıdere de canım. Bakalım bizim ki ustada nereye düşecek tek duam tüm askerlerimizin iyi bir yere düşmesi ya. :44:
yok benimki şükür çok olumlu hep öyle geçinip gidiyoruz en az hasarla hatta hasarsız
canım usta birliği bekleme süreci çok sıkıntılı oluyor meraktan çatlıyosun benim ki 75 gün yaptı jandarma olduğu için acemiliği yani çok zor geçti en son bizimki belli oldu 92/4 lerden topikte...uzak bir yer çıktı ama hayırlısı buymuş diyorum :)
umarım sizinkide güzel bir yere çıkar
alışamadık henüz canım çünkü bugün yeni cezaevine geçiş yapıcak il jandarmadaydı 1 haftadır bakalım cezaevi jandarması benimki çünkü nöbetler falan başlıcak bakalm alışıcaz mecbur :)
yok benimki şükür çok olumlu hep öyle geçinip gidiyoruz en az hasarla hatta hasarsız
canım usta birliği bekleme süreci çok sıkıntılı oluyor meraktan çatlıyosun benim ki 75 gün yaptı jandarma olduğu için acemiliği yani çok zor geçti en son bizimki belli oldu 92/4 lerden topikte...uzak bir yer çıktı ama hayırlısı buymuş diyorum :)
umarım sizinkide güzel bir yere çıkar
Allah cümlemize Askerlerimizle kavuşmayı nasip etsin
Bizimde 75 gün oda jandarma olacak. Bana %80 doğu diyor ama bakalım hayırlı olsun ya :44:
Anladım balım :26:
Cezaevi jandarması olacağı ne zaman belli olmuştu :44:
İnşallah bize de tehlikesiz yerler çıkar ya uzak olsun o kadar sorun değil benim için Türkiyede olduktan sonra
canım kendini en kötüsüne alıştır benim ki %95 batıydı..
çok az kişi diyarbakır siirt gibi yerlere düştü
geneli bursa istanbul kocaeli izmir falan çıktı
bizimki ARTVİN'e çıktı doğuyada çıkabilirdi diye düşündüm hep uzak evet istanbulla 1300 km var aramızda ama güvenli hiç değilse
dua et ben hep dua ettim hayırlısını versin Allahım diye demek ki ahyırlısı buymuş inşallah batı çıkar canım şans bu işler belli olmuyor
canım çanakkale 116.alay komutanlığı cezaevi askeri yetiştiriyor sadece oraya çıktığı an belliydi acemisinden zaten o eğitimi aldı değişik bir eğitim ordaki.
inş canım dua et hayırlısı çıksın
İzmir de kalma ihtimali de varmış babası öyle demişti biz akrabalarımı ne varmış astsubay onun sayesinde mi ne. Ama bizim ki de izmir de kalmak istemiyor :44:
İçimden batıya çıkcak gibime geliyor. Güvenli bir yere düşsün de başka birşey istemiyorum bol bol dua ediyorum zaten tek duam o tatlım ya.
canım torpil varsa açıkçası kullanın doğu ya gitmesin..
benmde hep bursaiçime doğuyordu alakasız bir yer çıktı...
dua et sadece ve hayırlı bir yer olsun hani batı olur huzursuzdur doğu olur huzurludur o belli olmaz mutlu olması önemli psikolojşk olarak birazda
Çok erken girdi zaten bizim ki askerlik psikolojisine.. İnşallah bebeğim ya huzurlu olacağı rahat olacağı bir yere düşer de bakalım nereye düşecek askerlerimiz :44:
canım o psikolojiye girmesi kötü ama :26: Şükür benimki girmedi birde geç gitti 3 yıl tecilliydi belki onla alakalı yaşla alakalı bilemicem...
neys ekızlar ben çıkıyorum 92/3 topiğinede uğrayıp geçmiş konuşmaları okuyun bende sizin gibiydim başlarda
görüşürzzz
Çok geçmiş olsun bebeğim.
kızlarr nereye kayboldunuz geneeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?