93/1 yarenleri burayaa

Zeynep'in dediği gibi arar canım merak etme dün benimkide aramadı hiç askerin biri kaçmış onu aramışlar ondan arayamamış oluyor öyle bazen rahat olsun için.

Hadi gözün aydın canım aramazsa sıkma canını böyle onlar vakit buldumu hemen tlfona koşuyorlar zaten bu aralar çok yogunlar eğitimleri var çünkü.

Hadi gözün aydın canım aramazsa sıkma canını böyle onlar vakit buldumu hemen tlfona koşuyorlar zaten bu aralar çok yogunlar eğitimleri var çünkü.

ilk kez böyle oldu resmen yüzüm gülmeye başladı şimdi geçen haftada hep hastaydı dedim gene mi hasta mı oldu falan merak ettim hemen sesimden anladı niye kötü geliyo diye iyiym ben biraz merak ettm o kadar dedm

Olur tatlım böyle bende dün aynısı oldum çünkü anladığım için seni yazmak istedim.Haber alamamak çok zor 1dk bile olsa sesini duymak çok iyi geliyor bizlere anlıyorum seni.

Zeynep'in dediği gibi arar canım merak etme dün benimkide aramadı hiç askerin biri kaçmış onu aramışlar ondan arayamamış oluyor öyle bazen rahat olsun için.

Evet askerimde öyle dedi ama bulmuşlar canım ve intihar ettiğini de söyledi hastaneye kaldırmışlar.

Bitecek canım Allah bizede o duyguyu tatmayı nasip edecek inşallah şu usta birlikleride belli olsun içimiz dahada rahat olacak inşallah.

Ay allah korusun yaa şu askerliği kısaltmıyolar millet kafayı yiyo daha en baştan ya (

Bizim dualarımızla ayakta duruyorlar hepsi Allaha emanet canım.

Bitecek canım Allah bizede o duyguyu tatmayı nasip edecek inşallah şu usta birlikleride belli olsun içimiz dahada rahat olacak inşallah.

Usta birlikleride belli olunca daha rahat olacağız canım evet zaman daha çabuk geçiyormuş yemin töreninden sonra öyle diyorlar. İnşallah iyi bir yere düşerlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…