- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.141
Bizim dualarımızla ayakta duruyorlar hepsi Allaha emanet canım.
Usta birlikleride belli olunca daha rahat olacağız canım evet zaman daha çabuk geçiyormuş yemin töreninden sonra öyle diyorlar. İnşallah iyi bir yere düşerlerde..
Bende çok üzüldüm dün benimki hiç aramadı ortalık çok karışıkmış bu sabah söyledi banada.İşleri çok zor canım asla üzerlerine gitmeyin oradaki psikoloji daha kötü biz en azından değişik birşeyler yapıyoruz onlar hep aynı ortamda ve disiplin içindeler Allah yardımcıları olsun inşallah.
amin inşallah yaa bizim acemi birliği 75 gün
Selen'inde benimde öyle canım 75 gün. Yemin töreninden sonra dağa çıkacaklarmış.
ne olarak gittiler zeynepcim benimki jandarma
Benim ki de jandarma bebeğim.
Evet canım ona çok üzülüyorum zaten dağa çıkma olayına o zamn arayamıyacağım seni diyor.Komando seçmezler inşallah canım.
dağa çıkcaklarmış dedin ya benimki hiç öle bişe demedi bide jandarma komando var çünkü
En zoruda o zaten Allah bilir kaç gün sonra inecekler geri..
Komando seçilince ne oluyor bebeğim ?
Direk doğuya sürüyorlar canım:-(Seninki kan tahlili verdimi?
İnşallah canım.Benimki pazartesi günü kan idrar tahlili verdi komando olayı için işte torpil bulmaya çalışıyoruz engel olsunlar diye çok canım sıkılıyor geceleri uykularım kaçtı şu usta birliği bir belli olsaydı hayırlısıyla.
İnşallah canım.Benimki pazartesi günü kan idrar tahlili verdi komando olayı için işte torpil bulmaya çalışıyoruz engel olsunlar diye çok canım sıkılıyor geceleri uykularım kaçtı şu usta birliği bir belli olsaydı hayırlısıyla.
Yok tatlım öyle gitmedi komutanı seçmiş geçen hafta sizler komanda olacaksınız demiş yemin töreninden sonra dağa çıkaracaklarmış işte eğitim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?