93/1 yarenleri burayaa

Bende çok üzüldüm dün benimki hiç aramadı ortalık çok karışıkmış bu sabah söyledi banada.İşleri çok zor canım asla üzerlerine gitmeyin oradaki psikoloji daha kötü biz en azından değişik birşeyler yapıyoruz onlar hep aynı ortamda ve disiplin içindeler Allah yardımcıları olsun inşallah.

Öyle canım. Sürekli eğitim içindeler ama bugün eğitim görmemişler bizimkinin sesi çok iyi geliyordu diyo ki sürekli yağmur yağsın
Amin tatlım Amiiinn. :44:

Evet canım ona çok üzülüyorum zaten dağa çıkma olayına o zamn arayamıyacağım seni diyor.Komando seçmezler inşallah canım.

Evet canım ona çok üzülüyorum zaten dağa çıkma olayına o zamn arayamıyacağım seni diyor.Komando seçmezler inşallah canım.

En zoruda o zaten Allah bilir kaç gün sonra inecekler geri..
Komando seçilince ne oluyor bebeğim ?

Son düzenleme:
İnşallah canım.Benimki pazartesi günü kan idrar tahlili verdi komando olayı için işte torpil bulmaya çalışıyoruz engel olsunlar diye çok canım sıkılıyor geceleri uykularım kaçtı şu usta birliği bir belli olsaydı hayırlısıyla.

Selencim senin asker jandarma komando olarak mı gitti

Hiç sorma uyusam bile gece kaç kez kalktığımı bilmiyorum kötü kötü kabuslarla uyanıyorum sürekli ya. Off Allah cümlemizin yardımcısı olsun ya. Bakalım kayınpederin de astsubay bir tanıdığı varmış torpil yaparsa o yapacak inşallah canım ya.

Yok tatlım öyle gitmedi komutanı seçmiş geçen hafta sizler komanda olacaksınız demiş yemin töreninden sonra dağa çıkaracaklarmış işte eğitim için.

Benimkininde halasının eşi astsubay o uğraşıyor komandoluktan çıkarmayı memleket adana buraya en yakın yere yapmaya uğraşıyor birde.İnşallah olur hepimizin gönlündeki yerler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…