- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.181
Ben bugün evde değildim giremedim ondan nete canım.Askerim bugün hiç aramadı seninki aradı mı zeynep.
fırsat bulamadım bugun işlerin yogunlugundan kızlarrneyseki iş varda zaman gecıyo..
Olsun canım. Bende zaman geçsin diye odamda ne var ne yok döküyorum yer değiştiriyorum
Bu sabah konuştuk akşamda aradı canım dediğin gibi tlfonlar bozukmuş.Neden kavga ettiniz çok üstüne gitmeseydin canım altan al ben hep öyle yapıyorum sonuçta uzaklar bizden doğal olarak sinirleniyorlar.Düzelir inşallah.
iyi yapıosun tatlımm napıosunuz kımseden ses yok yinee nerde bu yarenler :)
Hiç denk gelemiyoruz canım yaa. :44:
herkese merhaba...1 mart yada 8 mart yemin törenimiz var bu akşam babamla konuşucam :)
8 marttır canım bızımde öylee inş gidebılırsın :)
yüzde 90 1 mart dedi bizimkide
hıı bn cogu kısıden 8 mart dıe duydumda o yuzden canım bızımkide 8inde dıodu
banada hep 8 diodu 2 dir 1 mart diyo bakalım haftaiçi kesinleşir artık
evet canım yanasıl askerin yıne tartişma yaşamişsinz ama dogru söyluyosun altan aldıkca tepemize cıkarlar sureklıde olmaz yoksa askerlık bıtıp donunce icimize ata ata bızı nehalde bulurlar ztn gitmeleri ömrumuzden göturdu yani
herkese merhaba...1 mart yada 8 mart yemin törenimiz var bu akşam babamla konuşucam :)
Bizim 8 martta
Bizmde öyle snnkımı izmirdeydı cnm bırının daha ızmırdeydı sankı
Selen'inde benimde İzmir/Narlıdere canım. Senin ki nerdeydi, nasılmış askerin?
benımde izmirde canım yenıfocada iyimiş bugun konstuk doktor ona 5 gun dınlenme verms cok mutluydu ama zaman gecmıyo dıodu daha rahat arıyo suan işi gucu yok ya telefonu bos buldumu arıo :) yemın torenınden sonra manisa kırkagaca yollıcaklarmiş komando olmadi orda manisadada acemiye devam edıp ustaya dagılıcakmiş sonra
Allah hepsinin yardımcısı olsun canım ya. Bizimkilerde Yemin töreninden sonra dağa çıkacaklarmış. Neyse canım ben çıkıyorum akşam devam ederiz görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?