93/1 yarenleri burayaa

Bu sabah konuştuk akşamda aradı canım dediğin gibi tlfonlar bozukmuş.Neden kavga ettiniz çok üstüne gitmeseydin canım altan al ben hep öyle yapıyorum sonuçta uzaklar bizden doğal olarak sinirleniyorlar.Düzelir inşallah.

Uyuz ama ya uyuz. Ordan kıyafetlerime karışıyo dar giymiyorsun dimi diyo giymiyorum dedim. Konuyu uzattı uzattı uzattı. Sonunda dayanamadım telefonda ağladım tartşmak için sürekli bahane üretiyorsun suçum ne dedim. Tamam alttan alıyorum ama bu kadar da değil ya. Sen orda yalnızsın, tanımadığın etmediğin insanların yanındasın, birilerinin emirleri altındasın diye sürekli alttan almam gerekmiyo böyle davranman gerekmiyo sabah kalktığım andan itibaren aklım senle dolu oluyor ne yapıyor yemek yiyor mu diye düşünmekten yiyemiyorum yapma böyle yıpratıyorsun bizi. Sadece sen askerlik yapmıyorsun sadece sen ailenden sevdiğinden uzak değilsin içime ata ata hasta edeceksin beni dedim. Ağlama aşkım özür dilerim düşünemiyorum bazen diyor. Tamam hayatım dedim. Sonra sürekli aradı benimle nasıl güzel konuşuyo varya sürekli alttan almayın benden tavsiye onlar uzakta olabilir ama biizim içinde zor. Sonra daha çok üstünüze düşüyorlar.

Öyle canm ya. Alttan almayı bıraktım artık o nasılsa bende öyleyim ne yapayım içime ata ata sinir hastası olacağım ya :44:

Selen'inde benimde İzmir/Narlıdere canım. Senin ki nerdeydi, nasılmış askerin?

benımde izmirde canım yenıfocada iyimiş bugun konstuk doktor ona 5 gun dınlenme verms cok mutluydu ama zaman gecmıyo dıodu daha rahat arıyo suan işi gucu yok ya telefonu bos buldumu arıo :) yemın torenınden sonra manisa kırkagaca yollıcaklarmiş komando olmadi orda manisadada acemiye devam edıp ustaya dagılıcakmiş sonra

Allah hepsinin yardımcısı olsun canım ya. Bizimkilerde Yemin töreninden sonra dağa çıkacaklarmış. Neyse canım ben çıkıyorum akşam devam ederiz görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…