93/1 yarenleri burayaa

Hoff kızlar içim çok dolu saçma sapan aptal saptal şeylerle ya

Siteye giriyorum ama çoğu zaman bakınıp çıkıyorum yazmıyorum hiç

Zaten ben geldiğimde de sizden kimse olmuyo genelde :44:

Offff diyorum ve gidiyorum

pekmezım noldu sana dert ortagım :) sen yaz elbet gören cıkar bende buralardym ama kmse yazmaynca kendı kendıme konusamam

Canım neyin var hayırdır ?
Bende giriyorum ama kimse olmuyo, yazmadan çıkıyorum canım çok sıkılıyooooo :44:

pekmezım noldu sana dert ortagım :) sen yaz elbet gören cıkar bende buralardym ama kmse yazmaynca kendı kendıme konusamam

Canım neyin var hayırdır ?
Bende giriyorum ama kimse olmuyo, yazmadan çıkıyorum canım çok sıkılıyooooo :44:

Kendi kendime geçmişi düşünüp vicdan azabı çekiyorum bu ara

Benim de canım çok sıkılıyo genelde gece 1 2 gibi falan burda oluyorum kimse olmayınca da yazmıyorum canlarım :26:

Evet canım ya ama hani gitmeden önceki zamanlar değil taa 3 yıl öncesi

Ben de fena sıkılıyorum

Senin askerin refüze edilmiş okumuştum gözün aydın balım

sagol bebegımm sımdı ustabırlıgı var onumuzde onu dusunuyorum
tatlım taa 3 yıl öncesının neyını dusunuyosun dusunme kendını sıkmaktan baska işe yaramaz 3 yıl önceye donup bazı seylerii değiştiremedigine göre.. kendını boş yere uzme kıyamam askerınle ılgılen nasılmıs napıomuş :26:

Yok ya kafa gitti benim iyice saçmalıyorum artık

Biliyorum değişmeyecek düşünmemem lazım ama düşünmek istemedikçe daha çok düşünüyorum

Sizin acemilik ne oldu şimdi hala 75 gün mü yoksa 28 mi oldu şimdi :44::26:

Askerim nasıl olsun bugün başlamış sanırım asıl eğitimleri dağ bayır koşmuşlar şınav mekik barfix falan çekmişler yorulmuş. Sıkıntı bundan sonra başlıyo dedi Senin askerin nasıl canım

Sarma bosuna eskı konulara ztn zaman gecmıo bızım icin ozaman hic gecmes canım yaa
jandarma komando olrk gitti cnm benımki komando olmadıgı icin 75 gun yapcak manisaya yollucaklar yemın törenınden sonra komando olsaydı 90 gundu yanı bızım 28 e falan inmıyo balım yaa
manisada acemisine devam edıcek nisanın 25 inde gelicekmiş dagtım izni yani 1 hfta burda ondn snra gitcek bakalım neresi olcak yuzde 10 ıhtımal batı yolluyomuş canım yuzde 90 dogu bakalım artık nolucagnı bkleyıp görucez
5 gunluk ıstırht vermişler belinden dolayı egtmlere katılmıyo yatıyodu 5 gundur yrn baslıcak yani canım benmkide sınav barfix cekerken belinden dolayı zorlanıyomuş cok komutanlari daha az yaptırıyomuş ona o yöndende iyi bakalım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…