- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.221
sanada tatlımm
iyiym canım askerimde iyi 8 martta yemn töreni var kısmetse gidicme bende çok heycanlıyım
evet cnm bızımde öyle az kaldi ne guzel siz ozmn görusebılıceksnz bız 25 nısanı beklıcez
babamdan izin aldım aile arasında bişi yok bizimde ama ciddiyiz dönünce inşallah bişiler olcak sağolsun izin verdi :)
Sarma bosuna eskı konulara ztn zaman gecmıo bızım icin ozaman hic gecmes canım yaa
jandarma komando olrk gitti cnm benımki komando olmadıgı icin 75 gun yapcak manisaya yollucaklar yemın törenınden sonra komando olsaydı 90 gundu yanı bızım 28 e falan inmıyo balım yaa
manisada acemisine devam edıcek nisanın 25 inde gelicekmiş dagtım izni yani 1 hfta burda ondn snra gitcek bakalım neresi olcak yuzde 10 ıhtımal batı yolluyomuş canımyuzde 90 dogu bakalım artık nolucagnı bkleyıp görucez
5 gunluk ıstırht vermişler belinden dolayı egtmlere katılmıyo yatıyodu 5 gundur yrn baslıcak yani canım benmkide sınav barfix cekerken belinden dolayı zorlanıyomuş cok komutanlari daha az yaptırıyomuş ona o yöndende iyi bakalım şimdi
ne guzel cnm ya bızımkılerde öyle bi durum yok :) izin vermesler yanı arada bısı olmadıgı icin
ne guzel cnm ya bızımkılerde öyle bi durum yok :) izin vermesler yanı arada bısı olmadıgı icin
Sarmamaya çalışıyorum canım işte elimden geldikçe
Zaten ona çok belli etmedim gündüz insan içinde bi şekilde oyalanıyorum aam gece yalnız kalınca depreşiyo her şey
Olsun 15 gün azalmış 15 gün 15 gündür balım
Hayırlısı olsun ya sıkıntısı olmasın da doğuya da mecbur katlanılcak bi şekilde :26:
İyi bari zorlamıyolarmış canım
sen kaç yaşındasın bide ne kdardır sürüyo ilişknz
herkese iyi akşamlarr
iyiym canım askerimde iyi 8 martta yemn töreni var kısmetse gidicme bende çok heycanlıyım
aynen canım sans işi ama bakıcaz beklıcez artık ama cok özledm yaa hele hafta sonlari sevgılı görmek istemıorm dişari cıkınca
bu 6.yılımız canım 23 yasındayım ben unv de tanıstık hala devam edıyoruz sizin?
Evet yaaa şimdi bahar da geliyo sevdiceğini alan dışarı çıkıcak
evet yabı video vardıya el ele sevgılılerı ayırıyodu falan öyle olcaz yakında
Olabiliriz aslında potansiyel var
evetb ler gittimi canım bılıomusun?
Martın ortalarında gidecekler diye biliyorum ben canım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?