- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.241
Slm kızlar nasılsınız.Askerleriniz nasıl.
Benimkide iyi Allaha şükür canım oda yemin törenine hazırlanıyor izmir çok soğukmuş çok üşüyormuş.
Evet tatlım öyleymiş.Allah yardım etsin askerlerimize.
Kızlaaar hiç denk gelemiyoruz ya. :44: Kaç gündür evde yoktum giremedim kayınvalidemlere gittim orda kaldım annesi o kadar mutlu ki yemin töreni yaklaştı diye, son 5 gün mart 7 saat gece 11 de yolu çıkıyoruz. İki gün beraber olacağız çok özledim çok. İzmiiir bekle biziiii
kızlar bi hacker tanıdıgınız varmı facebook hesap sifresini ele gecirebilecek
Ne güzel canım ben gidemiyorum:-( annemler izin vermiyor.Benimkine de slm söyle bol bol hasret gider askerinle. Allahım askerlerimizi korusun onlara güç kuvvet versin.
ne guzel canım yaa sanslısın walla okdr özledim ki durup durup aglıyorumnisanın 25 ini beklicem mecburen of cok zorrr nasıl gecicekkk bunalıma giricem sonundaa
Amin canım amiiin. Bende çok özledim çoook. İki gün hiç birşeye yetmeyecek ama olsun dağıtımda bol bol özlem gideririz
Sıkmayın canınızı canlarım 1 ayı atlattık 75 gün nedir ki dağıtım günü çabuk gelecek inşallah :44:
cabuk gelmicek ama cabuk biticek canım
benm yok cnmda hayırdır sorun ne
Ooh be sonunda denk geldikBitecek bebeğim bitecek inşallah.
Bu arada nasılsın canım, askerin nasıl ?
birsey yok canm nasılsınız bakalım alısabildinizmi hayatınızın en zor sürecine
Inşallah tatlım ya.bizde artık netten hasret gidereceğiz.hafta sonunu iple çekiyorum yüzünü görmek bile bize yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?