93/1 yarenleri burayaa

Kızlaaar hiç denk gelemiyoruz ya. :44: Kaç gündür evde yoktum giremedim kayınvalidemlere gittim orda kaldım annesi o kadar mutlu ki yemin töreni yaklaştı diye, son 5 gün mart 7 saat gece 11 de yolu çıkıyoruz. İki gün beraber olacağız çok özledim çok. İzmiiir bekle biziiii

Ne güzel canım ben gidemiyorum:-( annemler izin vermiyor.Benimkine de slm söyle bol bol hasret gider askerinle. Allahım askerlerimizi korusun onlara güç kuvvet versin.

Son düzenleme:

ne guzel canım yaa sanslısın walla okdr özledim ki durup durup aglıyorum nisanın 25 ini beklicem mecburen of cok zorrr nasıl gecicekkk bunalıma giricem sonundaa

kızlar bi hacker tanıdıgınız varmı facebook hesap sifresini ele gecirebilecek

benm yok cnmda hayırdır sorun ne

Ne güzel canım ben gidemiyorum:-( annemler izin vermiyor.Benimkine de slm söyle bol bol hasret gider askerinle. Allahım askerlerimizi korusun onlara güç kuvvet versin.

ne guzel canım yaa sanslısın walla okdr özledim ki durup durup aglıyorum nisanın 25 ini beklicem mecburen of cok zorrr nasıl gecicekkk bunalıma giricem sonundaa

Amin canım amiiin. Bende çok özledim çoook. İki gün hiç birşeye yetmeyecek ama olsun dağıtımda bol bol özlem gideririz
Sıkmayın canınızı canlarım 1 ayı atlattık 75 gün nedir ki dağıtım günü çabuk gelecek inşallah :44:

Inşallah tatlım ya.bizde artık netten hasret gidereceğiz.hafta sonunu iple çekiyorum yüzünü görmek bile bize yeter.

Ooh be sonunda denk geldik Bitecek bebeğim bitecek inşallah.
Bu arada nasılsın canım, askerin nasıl ?

biticek ıns canım yaa denk geldık demssın ama ben alısverısteydm bıraz moral bulmalydm iyi canım cok sukur konstuk bugun iidi seside 8 martı sayıyo sımdı yemn torenıne ailesi gdiicegi icin sonra foca biticek onun ıcın manisaya gecıcek baklm orda neler beklıyo bızı senınkı nasıl canım sen nasılsın siz görusuceksnz az kaldı ne guzel

birsey yok canm nasılsınız bakalım alısabildinizmi hayatınızın en zor sürecine

eh canım alıstım sayılır yaa aslında tam alıstım dıyorum öyle bı an oluyoki basa donuyorum bazen.. bazen daha ii oluyorum ruh halım deişiyo tamamen alısana kdr sanırım sen nasılsın cnm askern nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…