- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.461
Allahtan telefonumuz var zaten canım ya o da olmasaydı ben napardım nası zaman geçirirdim nası dayanırdım hiç bilmiyorum
Askerim iyi işte kavga ettik uyuyo şimdi gece eğitiminden gelmişler yorulmuş falan bi de üstüne kavga edince uyuyorum ben dedi gitti
Salı günü denetimleri başlayacakmış cuma gününe kadar
Senin askerin nasıl sen nasılsın aranız nasıl ??
iyi cok sukur cnm sımdılık bısı yok benım askerımı intikale cıkardılar daga yaniyarın inicekler anca ozaman konusabılıcez ama refuze neden bu egtıme katıldı anlamadim aklım orda agır gelcek o egtm ona ama yarın ögrenıcem naptı ne etti anca ustabırlıgı ıcınde bı doğu olur dıolar beklıyoruz bakalım kımblır neresi cıkıcak yakında bellı olur onada ayrı kafayı takıyorum anlıcagın
Canım o dağa benim askerim de çıkıyo ya normal jandarma olduğu halde. Gidiyolar koşuyolar atış eğitimi yapıyolar sanırım tam da bilmiyorum. Normal eğitim gibi galiba :44:
Doğu da olsa refüze olduğu için tehlikeli ağır işler vermezler bence
Evet yaa onun açıklanmasına da 20küsür gün kaldı onun merakı da ayrı sıkıştırıyo cidden
ya benımkıde jandarma olucakti ne guzel refuzeleri manısaya yollayıp jandarma yapıyolardı komutanı sevmış sen burda dur oraya gitsen ezılıceksn burda senı tanıyoruz bılıyoruz nasılsa refuzesn dedi tuttu sımdı serbest komando die bişi iimi oldu kötumu bilmiyorum walla
Komutanı seviyosa iyi bence ya. Bi de şöyle düşün şimdi orda ortamı biliyo az çok çevre edindi ne nerde onu da öğrendi. Ordan acemiliğin yarısınde Manisaya gidecekti ortam çevre şehir değişecekti hep. Hadi sonra oraya da alışamadan usta birliği dönemi başlayacaktı. Tabi gergin sinir stres yine ilk günler gibi olacaktı belki.
Komutanı sevdiyse zaten çok eziyet de çektirmez
sımdılk öyle gibi duruyo tatlım ztn az kaldı ustabırlıklerı bellı olsa snra burdalar 1 hfta safakta 300lere dusmus olcak
Evet belli oluverse şu ustalar.
Ben yine döndüğü gibi göremicem malesef
En iyi ihtimalle de 3 gün falan beraber oluruz
Bu arada B grubu da gitti ama benimkinden ses seda yok valla :44: Oraya giden olmadı mı n'oldu anlamadım :44:
görusursunuz canım o bıle cok ii gelicekte işte sonra ayrılık gene zorlicak bizii..
Bler gitmiş evet ama benmkındende ses seda cıkmadi sormak lzm arayınca..
canım ben yatıyorum uykum geldi öpuyorum seni sıkma sakın kendını gecırıyoruz bi şekilde bıtıcekteiyi geceler tatlm görusurz...
Kızlar gece başıma gelmeyen kalamadı canım çok sıkkın gece askerimle çok kötü kavga ettim o sinirle tlfonu cebime koymuştum tlfon klozete düştü ve şimdi çalışmıyor sabaha kadar sinirden ağladım ben şimdi nasıl haber alacağım askerimden evde yedek tlfnda yok:-(
jandarma değilmiydi canım seninki neden cıkcaklar
Ya ben zaman geçiremiyorumm
Günler uzamaya başladı ve bana geçmiyomuş geliyo
Kızlar gece başıma gelmeyen kalamadı canım çok sıkkın gece askerimle çok kötü kavga ettim o sinirle tlfonu cebime koymuştum tlfon klozete düştü ve şimdi çalışmıyor sabaha kadar sinirden ağladım ben şimdi nasıl haber alacağım askerimden evde yedek tlfnda yok:-(
Off kızlar askerımle konuştm cok kötu gecmiş durumuda cok kötu hasta olmş ıntıkale cıktıkları gece yagmur yagms sbh a kdr sırılsıklam olmuşlar..
sesi cok kötuydu hayatımda gecırdıgm en kötu gunlerden dıo( ne anlami kaldı refuzeliginin ne bıcım iş bu
Off kızlar askerımle konuştm cok kötu gecmiş durumuda cok kötu hasta olmş ıntıkale cıktıkları gece yagmur yagms sbh a kdr sırılsıklam olmuşlar..
sesi cok kötuydu hayatımda gecırdıgm en kötu gunlerden dıo( ne anlami kaldı refuzeliginin ne bıcım iş bu
geçmiş olsun canım ya ben bişi sorcam moralinizi de bozmak istemem ama resmen doğu eğitimi veriyolar farkındamısınz niye öyleki komando değiller ki :S
75 günlük askerin çoğu bu eğitimi görüyor askerlerimizden aldığımız haberlere göre.. :44:
Komando değiller evet böyle ağır eğitimler görmeleri de çok saçma :44:
bizimkide 75 gün hiç böyle seylerden bahsetmiyo bilmiyorum atış falan yapıyolar sürünüolarmş koşuyolarmş falan ama dağ eğitimi demedi hiç bi gece eğitimi var diyo ama hiç dağda kaldık falan demedi ondan merak ettm :S yalnız jandarmanında jandarma komando olanları varmış onu biliyorum
Jandarma komandolar görüyor böyle eğitimi diye biliyordum bende. Benim askerim sadece jandarma şuan rahat hastaydı düzeldi bulaşıcı bi hastalık yayılmıştı askerlerin çoğu hastaneye götürülmüştü. 4 yada 5 Nisanda dağa çıkacaklar eğitim görmeye.. :44:
moralim bozuldu şimdi ya bizimkide jandarma bakalım nolcak
Bu ara tüm askeriyelerde durum aynı sanırım hasta olan olana.. :44: Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun senin de onunda.. Peki ne olacak şimdi ? :44:
geçmiş olsun canım ya ben bişi sorcam moralinizi de bozmak istemem ama resmen doğu eğitimi veriyolar farkındamısınz niye öyleki komando değiller ki :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?