- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.421
meraba kızlar bende aranıza yenı katıldımm
sevgilim subat 6da gitti acemi birliğini bitirdi. Simdi ustabirliğinde izinde yaptı cok sukur. sofor olarak gitti denizliye.
Nasıl bi bilginiz var mı soforler hakkında falan ? daha yenı oldugu ıcın pek bılgı sahıbıde degılım
Allah herkese sabır versin carcabuk gecer gunler insallah su 2013 yılı hemen bitsn istiyorum
iyim tatlım sendn nbr evet konuştuk ıkıgun carsı kullandı cok mutlym dunde görustuk rahat rahat bugundezayıflamıs ama yaaa kıyamam icim gitti walla tabı saat geldi ve geri döndu telefonlar kapandı ..
sen naptn canım görustunuzmu nasılmiş askerın
ii şekerrr sen nasılsınnn
İyiyim ben de idare ediyoruz işte canım.
Felaket özledim
denizli nin neresinde canım?ben denizliliyim:13:
bendeee yaa hele bugun gördum ya daha bı depreşti özlem
Hoşgeldin canım. İyi yere düşmüş askerin şoför olarak hemde içini rahat tut bizim de pek bilgimiz yok ama iyi bir yer olduğunu herkes bilir. Bol bol dua et
93/1 yarenleri olarak hepimiz 2013 çabuk bitsin istiyoruz. İnşallah bizim askerlerimizde iyi yerlere düşerler :44:
Ne güzel şanslısın canım tam kamerayı açtık görüşüyorduk tartşmaya başladık yarıda kaldı görüşemedik. :44:
daha anlayıslı olmaya calısın kızlar sızde haklısınız ama asker pskolojısı var herseyı anında dusunemıyolar
Ben de sürekli attığı 2 fotoğraf var onlara bakıyorum
Kızlar hiiç keyfim yok. Birde üşütmüşüm yataktan yeni kalktım. Askerimle yeni düzeldik ama birşey söyledi ama doğru mu değil mi tam anlam veremedim. Üzülmeyeceğine söz ver sana birşey diyeceğim dedi. Söyle dedim. Üst devrelerden bi abi benimle bir kaç arkadaşın nereye düştüğünü görmüş hakkari/yüksekova dedi. İnanmadım daha çok erken.. Kimseye söylememen konusunda beni de tembihledi iyice ama eğer ki böyle birşey varsa babasının haberi olmalı astsubay birisi varmış o yardım edecekti çünkü öyle diyordu babası.. Ne düşünmeliyim bilemiyorum
Kızlar hiiç keyfim yok. Birde üşütmüşüm yataktan yeni kalktım. Askerimle yeni düzeldik ama birşey söyledi ama doğru mu değil mi tam anlam veremedim. Üzülmeyeceğine söz ver sana birşey diyeceğim dedi. Söyle dedim. Üst devrelerden bi abi benimle bir kaç arkadaşın nereye düştüğünü görmüş hakkari/yüksekova dedi. İnanmadım daha çok erken.. Kimseye söylememen konusunda beni de tembihledi iyice ama eğer ki böyle birşey varsa babasının haberi olmalı astsubay birisi varmış o yardım edecekti çünkü öyle diyordu babası.. Ne düşünmeliyim bilemiyorum
canımm kesin bir şey yoktur böyle daha açıklanmadan sıkma kendini
dağıtımı doğuyamı genelde jandarma komando olarak mı yapıyo acemiliğini:26:
canım bencede bellı değildir daha erken 75 gun diilmi acemisi benmkide öyle cunku gelmelerine yakın bellı olur
Sadece jandarma olarak yapıyor. Bilmiyorum canım ya alıştır kendini ben baştan alıştırdım kendimi falan diyor. :44:
75 gün canım. Sadece onun ve bir iki kişinin belli olmuş. Zaten çoktan belgeleri gelmiş ankaradan ama söylemiyorlarmış onlara da Üst devrelerinden yazıcı olan biri söylemiş. Söyleyince kötü oldum ama eğer doğruysada yapacak birşey yok ki
nerede yapıyordu acemiliğini ? doğuya atan bir yerse zaten hazırlıklı ol canım ama değilse de aslı yoktur sanmıyorum
İzmir/Narlıdere canım..
canım ordan çok doğuya gönderim yoksa üzülme hemen benmkide 75 gün yaptı dağıtıma 1 hafta kala açıklandı daha var açıklanmasına yani sizin
söylentidir daha belli olmamıştır
Sıkma canını tatlım daha belli değil neyin ne olacağı açıklansada bizde rahatlasak artık biz onlardan daha stres yapıyoruz valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?