93/1 yarenleri burayaa

denizli nin neresinde canım?ben denizliliyim:13:

İyiyim ben de idare ediyoruz işte canım.

Felaket özledim

denizli nin neresinde canım?ben denizliliyim:13:

Canım suan il merkezde :) 2 hafta sonra tekrar bi dagıtım olucakmıs.Kalbımde onunla denızlıde valla ya

Cok sagolun kızlar zaten bu hftadan sonra hayırlısıyla telefon skmaya ugrasıcak. Dua edıyorum sureklı allah hepsıne sabır versın hep ıyılerle karsılassınlar baskada yapabılcegımız bsy yok zaten

bizde atıştık 1 saat durdu arkadaşlar çağrıyo çıkıcam dedi bende biraz daha falan dedim gidiolar dedi millete uyuyo bana uyucağına bi daa onları orda nerde bulcakmş falan filan ...keşke çarşıya çıkmasaydı daha iyiydik

Kızlar hiiç keyfim yok. Birde üşütmüşüm yataktan yeni kalktım. Askerimle yeni düzeldik ama birşey söyledi ama doğru mu değil mi tam anlam veremedim. Üzülmeyeceğine söz ver sana birşey diyeceğim dedi. Söyle dedim. Üst devrelerden bi abi benimle bir kaç arkadaşın nereye düştüğünü görmüş hakkari/yüksekova dedi. İnanmadım daha çok erken.. Kimseye söylememen konusunda beni de tembihledi iyice ama eğer ki böyle birşey varsa babasının haberi olmalı astsubay birisi varmış o yardım edecekti çünkü öyle diyordu babası.. Ne düşünmeliyim bilemiyorum

canımm kesin bir şey yoktur böyle daha açıklanmadan sıkma kendini
dağıtımı doğuyamı genelde jandarma komando olarak mı yapıyo acemiliğini:26:

canım bencede bellı değildir daha erken 75 gun diilmi acemisi benmkide öyle cunku gelmelerine yakın bellı olur

canımm kesin bir şey yoktur böyle daha açıklanmadan sıkma kendini
dağıtımı doğuyamı genelde jandarma komando olarak mı yapıyo acemiliğini:26:

Sadece jandarma olarak yapıyor. Bilmiyorum canım ya alıştır kendini ben baştan alıştırdım kendimi falan diyor. :44:

canım bencede bellı değildir daha erken 75 gun diilmi acemisi benmkide öyle cunku gelmelerine yakın bellı olur

75 gün canım. Sadece onun ve bir iki kişinin belli olmuş. Zaten çoktan belgeleri gelmiş ankaradan ama söylemiyorlarmış onlara da Üst devrelerinden yazıcı olan biri söylemiş. Söyleyince kötü oldum ama eğer doğruysada yapacak birşey yok ki

nerede yapıyordu acemiliğini ? doğuya atan bir yerse zaten hazırlıklı ol canım ama değilse de aslı yoktur sanmıyorum

canım ordan çok doğuya gönderim yoksa üzülme hemen benmkide 75 gün yaptı dağıtıma 1 hafta kala açıklandı daha var açıklanmasına yani sizin
söylentidir daha belli olmamıştır

Babasına söylememiş bende kardeşine söyledim o söyledi babasına babasıda siz kafanızı yormayın ben hallettim falan demiş. Ama inşallah öyledir canım ya :44:

Sıkma canını tatlım daha belli değil neyin ne olacağı açıklansada bizde rahatlasak artık biz onlardan daha stres yapıyoruz valla.

Sıkma canını tatlım daha belli değil neyin ne olacağı açıklansada bizde rahatlasak artık biz onlardan daha stres yapıyoruz valla.

Uff içimdeki sıkıntıdan kurtulmaya çalışıyorum hep hayra yoruyorum ama hakkımızda hayırlısı tatlım. Uff malesef biz daha çok sıkıyoruz canımızı ama işte :44: Sen nasılsın canım, askerin nasıl ?

Son düzenleme:
Herşey girecek inşallah yoluna canım.Ben iyiyim askerimde iyi bugün ona kargo gönderdim kitap okuyacaksanız demiş komutanı kitapla gömlek gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…