- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.441
Herşey girecek inşallah yoluna canım.Ben iyiyim askerimde iyi bugün ona kargo gönderdim kitap okuyacaksanız demiş komutanı kitapla gömlek gönderdim.
kızlaarr bugun nasılsınız askerleriniz nasıll
benimkide bazen çok neşeli oluyor çok güzel iltifatlar ediyor şaşırıyorum bazen canım
Geç oldu ama olsunİyileştim turp gibiyim, askerimde çok şükür iyi canım. Sen nasılsın, askerin nasıl ?
Aynen aynen askerimde şaşırtıyor beni bazen.. O kadar romantik konuşuyor ki mutluluktan ağlıyorum
İyim canım bende iş guc ugrasıyorum yani.. askerımde ii telefonda konustuk ustabırlıgı ıcın dogu olur kendını hazırla dıyokomutanları antalyaya gidende var ama genelde dogu dıomuş canım sıkıldı (( ama hazır olmam gerekıyo bide benı denıyo söylerken ne tepki vericem die :)) bişi caktırmadım ama off yaa
kizlar nasilsiniz nasil gidiyor dagitim yerleriniz belli oldumu
kizlar nasilsiniz nasil gidiyor dagitim yerleriniz belli oldumu
Benim ki de öyle diyor canım ya :44: Aynen aynen askerimde beni deniyoHayırlısı canım tüm askerlerimiz hakkında ya İnşallah hayırlı bir yere düşerler. Beni tek sevindiren bu ara şafağı yalnış sayıyormuşum söylemedi ağzından kaçırdı 415 dedim 410 dedi dün o 5 gün ömrüme ömür kattı sanki
İyiyim canım gitmesi gerektiği gibi gidiyor işte.. Malesef henüz belli değil sen nasılsın ?
Benim ki de öyle diyor canım ya :44: Aynen aynen askerimde beni deniyoHayırlısı canım tüm askerlerimiz hakkında ya İnşallah hayırlı bir yere düşerler. Beni tek sevindiren bu ara şafağı yalnış sayıyormuşum söylemedi ağzından kaçırdı 415 dedim 410 dedi dün o 5 gün ömrüme ömür kattı sanki
İyiyim canım gitmesi gerektiği gibi gidiyor işte.. Malesef henüz belli değil sen nasılsın ?
henuz değil cnm ama yakında bellı olur
dımı canım ya 5 gun 5 gundur ben bugun gene moreller 0refuze olrk kaldı komando bırlıgınde ama intıkale cıkartıolar daga yani orda kalcaklar ctesi gunu dönceklermiş agar gelcek bu egtm askerıyenınde bı dedigi bi dedigini tutmuyo refuzeler cıkmaz dedıler aksama sızlerde cıkıosunz dediler
dımı canım ya 5 gun 5 gundur ben bugun gene moreller 0refuze olrk kaldı komando bırlıgınde ama intıkale cıkartıolar daga yani orda kalcaklar ctesi gunu dönceklermiş agar gelcek bu egtm askerıyenınde bı dedigi bi dedigini tutmuyo refuzeler cıkmaz dedıler aksama sızlerde cıkıosunz dediler
bende iyiyim canım teşekkür ederim zaman geçirmeye çalışıyorum iyi veya kötü geçiyo işte bi şekilde
Ah canım benim sıkma canını desemde nafile kendimden biliyorum. Ne diyeyim bilmiyorum ki.. Onların zaten bi dediği bi dediğini tutsa şaşardım :44: Bizim ki de nisanın 3 yada 4 ünde dağa çıkacak eğitim görmeye :44:
Zor da olsa geçiyor canım geçmeye mahkum7 ayı devirmişsiniz çok şükür bebeğim bize de o günler nasip olur inşallahh..
Ya ben zaman geçiremiyorumm
Günler uzamaya başladı ve bana geçmiyomuş geliyo
pekmezim deme öyle gecıyo bak 407 olduilk safagımızı hatırla bi istersen
Canım geçiremiyorum işte ya
Ne biliyim önceden böyle değildim ben şimdi yok geçmiyo
napıosun gun icinde zaman geciremıyorum dıosun okul dersler fln bişiler yokmu mesgul olduguncalısırken cok hızlı gecıo walla ama sanırım bende evde olcam bi dönem
Yok
Okul yok iş yok
Kitap oku tv seyret haftada 2 gün de kursum var ona da gitmedim bu hafta orda da bunalıyorumHepi topu 3 saat şey ama sıkılıyorum
haklısın canım bıseye sarmayınca zaman gecmıyohele safagı gördukce ıcım sıkılıyo
Amaaa olsun gecmeyen gun yok sonucta avutucaz kendımızı.. senin askerin nasıl canım telefonu kullanabılıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?