93/1 yarenleri burayaa

Oda olur inşallah tatlım lütfen bak hasta olacaksın daha kötü.Şimdi ben çıkıyorum akşam konuşuruz yine dikkat et kendine tatlım görüşürüz.

Oda olur inşallah tatlım lütfen bak hasta olacaksın daha kötü.Şimdi ben çıkıyorum akşam konuşuruz yine dikkat et kendine tatlım görüşürüz.

İnşallah demekten başka çarem yok sanırım canım..
Sende dikkat et kendine akşam giremeyebilirim kaynanamlara gidecekmişiz yarın görüşürüz bebeğim.

kızlaarr napıosunuzzz şafaklar 300lere indi ama hala cok karanlıkk

Misafiir gelecek hazırlık yapıyoruz kaçtım bende mutfaktan oturdum direk başına ama sanırım gene denk gelemediik canım
Eveeet şafak karanlık inşallah bizim içinde doğacak bir gün güneşş.

Uff kızlar hiç keyfim yok hala aynı yoruldum artık çook yoruldumm

canım bukdr uzme kendını elbet duzelicek ztn gelicekler az kaldı göremedigi icinde böle oluyodur:/

ozmn canım biraz kaşı sen arkadası vakti olmuyodur belkı canım benım kendı kendını yeme burda

Ah bir gelse kaşımak ne kelime tırnaklarımın izini çıkaracağım amaa..
Bekliyorum ama aramadı ya bi şekilde arardı duramazdı sabahın köründede olsa arardı ama aramıyor canım çok daralıyorum

Canım aramayabilir 3 gün bugün askerimle konuştum 3 gün arayamıyacağım komutan gelecekmiş denetime eğitime gideceğiz dedi.

Aynen canım bende çok sıkılıyorum. öyle iyiki bu topik var en azından sizlerle konuşunca iyi oluyor

Evet tatlım. Şimdi benim çıkmam lazım sonra gene devam ederiz askerin ararsa özelde mesaj at banada tamam mı tatlım.
Öpüyorum seni, kendine çok iyi bak. Üzme, yıpratma kendini herşey düzelecek inşallah
Görüşürüüzzzzzzzzz. *

daraltma kendını canım aricak oda merak edıyodur nereye kdr devam edebılırki böle hemde onun daha cok merak etmesi lzm sonucta asker olan o sıkılma sen gecıcek bu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…