93/1 yarenleri burayaa

daraltma kendını canım aricak oda merak edıyodur nereye kdr devam edebılırki böle hemde onun daha cok merak etmesi lzm sonucta asker olan o sıkılma sen gecıcek bu gunler

Elimde değil ki tatlım değil :18:
Aradı saat 10 da 5 dk konuştuk canının sıkıntısı benim fotoğrafımı yatağın altına koymuş onuda ordan almışlar o yüzden soğuk davranıyormuş bana. Saçmalık senin bu yaptığın saçmalık ben mi dedim gidin yatağın altından alın resmimi diye yada ben mi dedim sana yatağın altına koy resmimi diye. Sustu gene sustu sustu sonra telefonu kapattı.. :44:

e sacmalamamiş ama canım nasl bı pisikolojideyse onuda sana baglıo demekki.. ya usta bırlıgıne gittiklerinde nekdr sure sonra izin kullanabılıcekler acaba bı fıkrın varmı benımki 6 aysonra dedi

Hiç kimse yok bizim topikte ya nerde bu 93/1 yarenleri. :44:

Selenciiimm genelde biz denk geliyoruz yavrum. Diğer kızlarla pek denk gelemiyoruz ya huu

e sacmalamamiş ama canım nasl bı pisikolojideyse onuda sana baglıo demekki.. ya usta bırlıgıne gittiklerinde nekdr sure sonra izin kullanabılıcekler acaba bı fıkrın varmı benımki 6 aysonra dedi

Aradı özür dilemeye yüzüm yok falan yaptı aşkım'lı konuşuyo beyefendi. Kafasına 4 gün sonradan dank etti heralde.. Bu seferde ben soğuk konuşuyorum alsın gönlümü bananee
Canım bende öyle biliyorum.. 6 ay sonra gelebiliyorlar sanırım.. :18: Ama bu gittiği yere göre değişiyormuş..

usta birliğindeki ilk izinlerini 6 ayın sonunda kullanıyorlar canım:) ben sizlerle tanışmadım 92/1'lerden nilüfer:) siz bizim biletlerimiz mi oluyorsunuz:)

usta birliğindeki ilk izinlerini 6 ayın sonunda kullanıyorlar canım:) ben sizlerle tanışmadım 92/1'lerden nilüfer:) siz bizim biletlerimiz mi oluyorsunuz:)

sizin biletiniz 2 ler oluyo sanırım canım bis has torunuz :) öyle biliyorum nekdr dogru bilemicem:) yaaa 6 ay cok fazla değilmii nasıl gecicek

ya 6 ay cok fazla deilmi neden yaaa

sizin biletiniz 2 ler oluyo sanırım canım bis has torunuz :) öyle biliyorum nekdr dogru bilemicem:) yaaa 6 ay cok fazla değilmii nasıl gecicek

ben de tam bilmiyorum canım 14 ayi geride bırakcaz yakında ama hala öğrenemedim bu kavramları:) biz o 6 ayda 5 kere görüştük o yüzden pek anlayamadım az mı çok mu:) gitme imkanın varsa iyi olur aslında...

ustabırlıgınde ilk 6 ay izne gelmedimi hıc canım senmi gittin görusmeye gidebılıcegm yer olsa giderim tabiki ama henuz bellı değil malesef

ustabırlıgınde ilk 6 ay izne gelmedimi hıc canım senmi gittin görusmeye gidebılıcegm yer olsa giderim tabiki ama henuz bellı değil malesef

6 aya kadar izin kullandırtmadılar zaten canım 6 ay dolduğunda da hemen izne geldi. Bir kere ben onun yanına gittim diğerlerinde de o geldi ama gelme sebebi gata'da kontrolleri olmasıydı, hep günübirlik görüştük yani. Bir kere de hava değişimi verdiler. Biz bu konuda şanslıydık tabii rahatsızlığı olması şanssızlık ama... Sen nerdesin, askerin nerde şu an? Ne zaman belli olacak canım?

Son düzenleme:

hımm rahatsızlıgı neydi canım? benımkide fıtıktan refuze edıldı hastneye gidio ıstrht alıo tedavıye baslıcaklardı ustabırlıgınde.. ben ist yim askerim izmir focada jandarma komando henuz bellı olmamiş 20 sınde gelcek o hafta olucakmiş sanırım.. merakla beklıyorum dogu ıhtmalıde yuksek ama bakalımsenın askerin nerde yapıyor?

geçmiş olsun canım inşallah tedavi edilir. benimkinin dizinde menisküs yırtığı var ameliyat olması gerekiyor ama gata'dan sonuç çıkmadı devlet hastanesinde olması için de alay komutanının iznini bekliyor. Yozgatta askerlik yapıyor, ben ankaradayım. Benim kardeşim de foçadaydı canım jandarma komando olarak çukurcaya gitmişti. Foçadan sonra bir de bilecikte eğitim görmüştü. Inşallah seninki doğuya gitmez, gerçekten çok zor oluyor, kardeşimi gönderirken o kadar çok ağlamıştım ki ama sağ salim döndü çok şükür.

Son düzenleme:
burda can sıkıntısından torunlarla muhabbet eden birini gördüm sankiiii

Sobeeee

:)yakalandımmm ama seni gördüğüme sevindim canım tubikımmm:) buraya hiç uğramadığımı farkettim canım yardımcı oluyorum acemi yarenlere:) aslında onları biletlerimiz sanmıştım ama has torunlarımızmış:) tam emin değiliz ama... Canım da sıkılmıyor değil hani işsizlik ve özlem...

az kaldı kuzum biraz daha sabır, canın sıkıldıkça torunlara sar, onların şafaklarını gördükçe derin bir oh deee, sadistliğim tuttu yine
kendini oyalamanın en güzel yolu, zamanı benim gibi deliliğe vurmakla geçer tatlım, sen hayatı delirtmeye bak, kendini değil

haklısın kuşum ne demişler akıllı olup hayatın yükünü çekeceğine bırak deli ol hayat senin yükünü çeksin:) az kaldı canım çok az, şükür... Ne bekledik ama:) sadistliiği de hak ettik:)

bizde öyle olucaz sanırım yawas yawas hazırlıyorum kendımı bıkac gune bellı olucak cunku hayırlısıyla dönsunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…