93/1 yarenleri burayaa

bizde öyle olucaz sanırım yawas yawas hazırlıyorum kendımı bıkac gune bellı olucak cunku hayırlısıyla dönsunlerde

iyi düşün iyi olsun canım, üzme kendini, zor ama... tabii en önemlisi hayırlı bi yer olması, doğuda olursa senin moral olarak daha iyi olman gerekecek çünkü yine de ihtimaller yüzünden de üzülme... Adın neydi bu arada?

bılmıyorum morel olrk nekdr ii olabılırım hayırlı bıyer olsun inş ..sena cnm snn neydi?

bılmıyorum morel olrk nekdr ii olabılırım hayırlı bıyer olsun inş ..sena cnm snn neydi?

zor ama olmak zorundasın canım hem kendin hem de askerin için. Diyeceksin sen ne kadar iyi olabildin, hakkın da var ama elden de başka bir şey gelmiyor işte. Nilüfer canım benim adım, askerimin de mehmet. Senin askerinin adı ne? Kaç yaşındasınız? Ne zamandır birliktesiniz? Meraklılığım tuttu:)

6 yıldır bırlıkteyız canım bizde 23 yasındyz aynı yastayıs unv döneminde tanışmiştik siz pekii:) smh bu arada adıda:))

6 yıldır bırlıkteyız canım bizde 23 yasındyz aynı yastayıs unv döneminde tanışmiştik siz pekii:) smh bu arada adıda:))

maaşallah size canım:) nice 6 yıllara... Biz 14 aydır birlikte sayılırız canım, yaşımız geçkin ama ilişkimiz taze:) ben 25, askerim 26. Ne okudun?

Son düzenleme:
maaşallah size canım:) nice 6 yıllara... Biz 14 aydır birlikteyiz canım, yaşımız geçkin ama ilişkimiz taze:) ben 25, askerim 26 yaşında. Ne okudun?

amın canım inş sizlerede :)
ne geckını canım 2 yas var aramizda:) grafik tasarım okudum calısıyodum bı suredir ayrıldım suan gene iş arıyorum sen neler yapıyosun?

amın canım inş sizlerede :)
ne geckını canım 2 yas var aramizda:) grafik tasarım okudum calısıyodum bı suredir ayrıldım suan gene iş arıyorum sen neler yapıyosun?

o iki yaş çok önemli canım ya kıymetini bil:) inşallah en kısa zamanda az çalışıp bol kazanacağın bir iş bulursun:) ben de şu an işsizim ama sosyal bilgiler öğretmeniyim...

o iki yaş çok önemli canım ya kıymetini bil:) inşallah en kısa zamanda az çalışıp bol kazanacağın bir iş bulursun:) ben de şu an işsizim ama sosyal bilgiler öğretmeniyim...

iş bulmakta zor ögretmenler icin dahada zor olmali atanma durumu falan ne dusunuyosun peki meslegini yapıckmsn yoksa baska bı meslegemi yöneliceksn aslnda cok ii meslegin

iş bulmakta zor ögretmenler icin dahada zor olmali atanma durumu falan ne dusunuyosun peki meslegini yapıckmsn yoksa baska bı meslegemi yöneliceksn aslnda cok ii meslegin

mesleğimi çok seviyorum canım başka bir iş yapamam devlet zor belki ama özelde devam etmeyi çok istiyorum. bakalım, nasip...

usta birliğindeki ilk izinlerini 6 ayın sonunda kullanıyorlar canım:) ben sizlerle tanışmadım 92/1'lerden nilüfer:) siz bizim biletlerimiz mi oluyorsunuz:)

Hoşgeldin kral mi dede mi ne demeliyim bu durumda hala öğrenemedim ya Ben en iyisi canım diyim

ya 6 ay cok fazla deilmi neden yaaa

Çook fazla 6 ay ya. Biz burda mehtaptan 38 günden 15 güne indik diye sevinemiyozz :44:

zamanla göruces canım
saat gayet hoş fıyatıda uygunmuş :)

İşte tam bu cevabı bekliyordum yavrum kararsız kaldım birde hani kutu balon pasta falan düşünüyordum ya içine saatide ekledim yeter bu kadar beyefendiye allah allah bide bana öküz diyo gelsinde romantikliği öğretcem ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…