- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.701
bizde öyle olucaz sanırım yawas yawas hazırlıyorum kendımı bıkac gune bellı olucak cunku hayırlısıyla dönsunlerde
iyi düşün iyi olsun canım, üzme kendini, zor ama... tabii en önemlisi hayırlı bi yer olması, doğuda olursa senin moral olarak daha iyi olman gerekecek çünkü yine de ihtimaller yüzünden de üzülme... Adın neydi bu arada?
benim artık çıkmam lasım cnm, malum yarın iş var, hepinizi çok opuorum ii geceler
bılmıyorum morel olrk nekdr ii olabılırım hayırlı bıyer olsun inş ..sena cnm snn neydi?
zor ama olmak zorundasın canım hem kendin hem de askerin için. Diyeceksin sen ne kadar iyi olabildin, hakkın da var ama elden de başka bir şey gelmiyor işte. Nilüfer canım benim adım, askerimin de mehmet. Senin askerinin adı ne? Kaç yaşındasınız? Ne zamandır birliktesiniz? Meraklılığım tuttu:)
6 yıldır bırlıkteyız canım bizde 23 yasındyz aynı yastayıs unv döneminde tanışmiştik siz pekii:) smh bu arada adıda:))
maaşallah size canım:) nice 6 yıllara... Biz 14 aydır birlikteyiz canım, yaşımız geçkin ama ilişkimiz taze:) ben 25, askerim 26 yaşında. Ne okudun?
amın canım inş sizlerede :)
ne geckını canım 2 yas var aramizda:) grafik tasarım okudum calısıyodum bı suredir ayrıldım suan gene iş arıyorum sen neler yapıyosun?
o iki yaş çok önemli canım ya kıymetini bil:) inşallah en kısa zamanda az çalışıp bol kazanacağın bir iş bulursun:) ben de şu an işsizim ama sosyal bilgiler öğretmeniyim...
iş bulmakta zor ögretmenler icin dahada zor olmali atanma durumu falan ne dusunuyosun peki meslegini yapıckmsn yoksa baska bı meslegemi yöneliceksn aslnda cok ii meslegin
mesleğimi çok seviyorum canım başka bir iş yapamam devlet zor belki ama özelde devam etmeyi çok istiyorum. bakalım, nasip...
evet canım kısmet inş ii yerler cıkar karsına:)
çok sağ ol canım hepimize inşallah... Ben çıkıyorum şimdilik, sormak, konuşmak istediğin bir şey olursa ana topikteyim genelde. Iyi geceler:)
usta birliğindeki ilk izinlerini 6 ayın sonunda kullanıyorlar canım:) ben sizlerle tanışmadım 92/1'lerden nilüfer:) siz bizim biletlerimiz mi oluyorsunuz:)
ya 6 ay cok fazla deilmi neden yaaa
Hoşgeldin kral mi dede mi ne demeliyim bu durumda hala öğrenemedim yaBen en iyisi canım diyim
Çook fazla 6 ay ya. Biz burda mehtaptan 38 günden 15 güne indik diye sevinemiyozz :44:
Üff evet bebeğim ya gene de iyi düşünelim belki erken gelirler.. :44:
Eki Görüntüle 676450
Kızlar saat sizce nasıl ?
Fiyat ; 80. İçine isim ve tarih yazdıracağım birde..
zamanla göruces canım
saat gayet hoş fıyatıda uygunmuş :)
Ah ahh kızlar nerdesiniz ya. :18: Bizim topik gene boooşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?