- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.741
Kızlar sizin yerler ne zaman belli olacak bu hafta olur mu acaba o bile sitres belli olsa rahatlardınız azıcık.
Aynen canım ya konuşmayınca hepten geçmiyo şafaak :44:
OOhhh ne güzel evden izin alıpta mı gittin bebeğim ?Çalışsaydım kendi paramla çıkar giderdim süpriz olurduu amaa neyse 12 gün kaldı zaten
şehir dışında sınavım vardı hemde uğradım evet canım biliolardı öyle gizli saklı insanın başına ne gelceği belli olmaz korkarım =)
bizimde az kaldı ama gelemeyebilirde o yüzden ben bi gittim içimde kalmasın diye =)
En iyisini yapmışsıın canımİnşallah gelir 7 gün 7 gündüür.
kesinlikle o gün zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçti ...belli olmadı hala bi olsa rahatlıcaz hepimiz her gün soruyorm kızıyo artık belli olsa önce senin haberin olcak biliosun dime diye :=)
Aynı cevapları veriyorlar, ben bazen inanmıyorum yemin et diyorum off ya belli olsa arar ilk sana söylerim diyor ama iştee insanın aklı kalıyor ya hu. Bi belli olsa da rahatlasak benim içime tekirdağ tarafı doğuyor, onun içine ankara tarafı doğuyormuş :44:
neresi olursa olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hakkımızda hayırlısı gerçektn arkadaşm var bitliste yazıcı olarak yapıyo keyfine dicek yok ama aynı şekil batıda edirnede yapan arkadaşm var resmen ağlıo çocuk her şey nasip kısmet
kızlar nasılsınız
Günaydın kızlar.Sabah gittim askerime uçak bileti aldım.Geri sayım başladı 19 nisan sabahı sevdiğim yanımda olacak inşallah
Evet tatlım askerim ve arkadaşları komutandan izin aldılar sabah 5te bırakacaklar 6.55 uçak bileti almış hepsi kısmetse 9da yanımda inşallah.
Geçmiş olsun tatlım revire gitsin hiç olmazsa ilaç veriyorlar benimkide geçen hafta gitti ilaç vermişler iyi oldu şimdi.Az kaldı tatlım 2 ay geçti 11 günde geçeçek inşallah.
Ben iyi olmaya çalışıyorum da canım sen nasılsın, ortalıkta gözükmüyorsun :44:
Canım mesaj atmışsın dün daha yeni gördüm. Ohh ne güzel. Saat 9 da bırakacaklarmş heralde öyle demişti askerim. Allah onları bize bağışlasıın çabuk gelsinleer şu 11 gün geçsedee
iyim tatlım giremedım hfta sonu sen de durumlar nasıl askerın nasıl az kaldı mehtap 11 :)
Bende durumlar pek iyi sayılmaz bebeğim. Askerim de hasta revire gitmişte yatış izni vermişler çarşambaya kadar yatacak işte.. :44:
Mehtap 1 diyeydik iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?