93/1 yarenleri burayaa

Benimkide öyle diyor öpe öpe 70 günün acısını çıkaracak diyor bakalım göreceğiz canım dedikleri gibi olacakmı

Ewet tatlım bir sürü rütbelinin karşısına çıkıyorlarmış benimki de diyor ki seninle tanıştığımda heyecanlanmıştım birde şimdi o kadar heyecanlandım diyor

Ahh ahh şimdi gelmeleride yaklaştı ya, mutlular tıpkı bizim gibi keşke hep böyle güzel konuşsalar
Gazinoda keyif yapıyordu bizimki şimdi Gazino gazino diyo ya kantin de şuna diyorum alştım napim diyo

Kantinden alışverişleri yasaklamışlar kart çıkartmaları lazımmış canım benimkide ona sinirleniyordu biraz boğazına düşkündür bende 1 haftan kaldı sabret dedim

Kantinden alışverişleri yasaklamışlar kart çıkartmaları lazımmış canım benimkide ona sinirleniyordu biraz boğazına düşkündür bende 1 haftan kaldı sabret dedim

O boğazın aynısı benimkinde de var yemin töreninde zayıflamıştı geçen kamerada görüşmemiz de ap ayrı bi yakup gördüm şişmişsin çamış olmuşsun dedim boğazıma dur diyemiyorum diyo

Yemiyoruz diyorlar birde canım benimkide kilo almış şişko diye dalga geçiyorum o zamanında benimle dalga geçiyordu sıra bende valla

Yemiyoruz diyorlar birde canım benimkide kilo almış şişko diye dalga geçiyorum o zamanında benimle dalga geçiyordu sıra bende valla

Geç geç yavrum herşey sıraylaa Aynen yavrum ya bizi üzmeye niyetli bunlar. Ama maşallah iyi yiyorlar hee ee aç durmaya tahammül edemezler ki Valla kilo almasına sevindim en azından rahat rahat sıkabilcem yanaklarını

Ay inşallah canım yaa süper olur izmirde içim rahattı haber alamayınca sana soruyordum içim rahatlıyordu.

Benimde öyleydi yavrum İnşallah diyelim, dualarımın arasına bunuda eklerim artık
Bizimkinin içine istanbul tarafı doğuyormuş ama neresi olursa olsun hayırlı insanlar çıksın karşılarınada tez zamanda kavuşalım askerlerimizee AMİİİNN!

Nazar değmesin tatlım gelmeleri yaklaşınca onlarda anladılar çok özlediklerini bizim üzerimize ayrı düşmeye başladılar canım benimkide aynı senin gibi ağzından bal damlıyor ve buda beni çok mutlu ediyor inşallah bu hep böyle devam ederde bizde üzülmeyiz tatlım

Allah cümlemizi nazarlardan korusun canım. Onlar ne kadar güzel konuşurlarsa biz bi o kadar da mutlu oluyoruz. İnşallah yavrum inşallah hep böyle keyifli olurlar ve bizi üzmezler ve sadece güleriiz Bebeğiim benim çıkmam lazım, akşam burda olursan ve ben girebilrsem devam ederiz. Kendine çok iyi bak, görüşürüzz.

Son düzenleme:
Kızlarr belli olmadı mı daha usta birliklerinizzzz...Çok ama çok sancılı bir süreç...Umarım hemen belli olurr

Malesef tatlım. Askerim cuma kesin belli olacak diyolar dedi ama hayırlısı olsun. Meraktan çatlıyorum. Korkuyorum da..
Sen nasılsın, askerin nasıl canım? Vizeler nasıl geçti ?

askerimle konştum ya cuma ya cumartesi en son pazartesi açıklanabilir dedi inanın ben daha heycanlıyım galiba...diyetteyim normalde bu hafta sıkıntıdan ne yiceğimi şaşırdım saldırıyorum her şeye ya ...o da inşallah gelebilir direkt gitme olayıda var çünkü şimdiden senden onu istiyorum bunu istiyorum diyo annesine de siparişler veriyomş kıyamam ya inşallah dağıtım iznine gelebilir

Cuma artık belli olsun ya yetti bu kadar stres..
O heyecan bende de var canım, normalde sabah kahvaltısıyla bütün gün durabilirken şimdi ne bulursam yiyorum. :44:
İnşallah gelir askerin canım inşşaallah doya doya giderirsiniz hasretinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…