- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.781
Ewet tatlım bir sürü rütbelinin karşısına çıkıyorlarmış benimki de diyor ki seninle tanıştığımda heyecanlanmıştım birde şimdi o kadar heyecanlandım diyor
Benimkide öyle diyoröpe öpe 70 günün acısını çıkaracak diyor bakalım göreceğiz canım dedikleri gibi olacakmı
Kantinden alışverişleri yasaklamışlar kart çıkartmaları lazımmış canım benimkide ona sinirleniyordu biraz boğazına düşkündürbende 1 haftan kaldı sabret dedim
Yemiyoruz diyorlar birde canım benimkide kilo almış şişko diye dalga geçiyorum o zamanında benimle dalga geçiyordu sıra bende valla
askerlikleri aynı yerde olunca en azından birbirimizden bilgi alıyorduk canım ustalarıda aynı yerlerde olsa keşke
Ay inşallah canım yaa süper olur izmirde içim rahattı haber alamayınca sana soruyordum içim rahatlıyordu.
Amin tatlım Allah askerinin gönlüne göre versin seninde tabikide.
Nazar değmesin tatlım gelmeleri yaklaşınca onlarda anladılar çok özlediklerini bizim üzerimize ayrı düşmeye başladılar canım benimkide aynı senin gibi ağzından bal damlıyor ve buda beni çok mutlu ediyor inşallah bu hep böyle devam ederde bizde üzülmeyiz tatlım
Kızlarr belli olmadı mı daha usta birliklerinizzzz...Çok ama çok sancılı bir süreç...Umarım hemen belli olurr
askerimle konştum ya cuma ya cumartesi en son pazartesi açıklanabilir dedi inanın ben daha heycanlıyım galiba...diyetteyim normalde bu hafta sıkıntıdan ne yiceğimi şaşırdım saldırıyorum her şeye ya ...o da inşallah gelebilir direkt gitme olayıda var çünkü şimdiden senden onu istiyorum bunu istiyorum diyo annesine de siparişler veriyomş kıyamam ya inşallah dağıtım iznine gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?