93/1 yarenleri burayaa

yarın ya da cuma dedi benim askerimde hala bekliyoruz valla çok sancılı bi dönem

sorma canım bizde öleyiz her aradıgında acaba bellı oldumu die acıorm telefonu hftaya bellı olur dedı banada yuksek ıhtımal dogu yolluyomuş orasi ztn
doguya dusenlern pisikolojileri sımdıden bozulmasn die sölemıyolarmiş
bellidir ztn nereye dustukleride nezmn sölicekler

Slm kızlar nerelerdesiniz geri sayım başladı 10 gün sonra askerlerimiz yanımızda

10 gün ama 10 yıl gibi. Üff mehtap 1 diyelim artııkkk çok özledim çook

ustalar hala ve de hala belli olmadı ya

aynen canım hftaya bellı olcakmış diye bılıyorum

Bende ya cuma ya da haftaya pazartesi belli olur diye biliyorum :44: Belli olsun artık ya içim içimi yiyor.. Çok merak ediyorum.
Her gün soruyorum her aradığından, benden çok meraklısın diyo. Uff :44:

Sabır canım az kaldı belli olacak inşallah kötü düşünme canım doğu falan diye Allah herşeyin hayırlısını versin.

Çok sıkıcı bir gün neredesiniz kızlar...

burdym cnm ben siz nerelerdesnz gelıyorum kımse yok

aynen bende öyleyim canım yaa of ıcım sıkılıyo dusundukce ztn

bnde öyle canım denk gelemıyoruz bı turlu

Uff aynen ya. Neden böyle oluyo ki ? Anşalım artık öyle girelim
Kıızlaaaaaar, 9 gün kaldı heyecan başladıı bende artık geceleri dua ederken gülümseyerek uyuyorum
Çok özledim çook.. Sanırım cuma günü usta birlikleri belli oluyormuşş..

banada ptesi dedi canım ama son olrkta gene ıntıkale cıkartıp ordan dondukten sonrada acıklanabılırmiş..off cok merak edıyorum bian gelmelerine az kaldi ama icim icimi yio nereye dusucek die

Hadi bakalım kızlar hayırlısı olsun.Demin askerimle konuştum komutanlar üst rütbeliler gelmiş gittikleri günden beri ögrendiklerini denetliyorlarmış sözlü sınav varmış anlayacağınız.

banada ptesi dedi canım ama son olrkta gene ıntıkale cıkartıp ordan dondukten sonrada acıklanabılırmiş..off cok merak edıyorum bian gelmelerine az kaldi ama icim icimi yio nereye dusucek die

Hadi ya artık açıklansın ya :18: Askerim aradı öğrendiklerini denetliyorlarmış. Herşeyi doğru bilen yırtıyormuş. Bilmeyenlere mokoko mu ne diyorlarmış tam anlamadım bende Bende öyleyim canım, hem seviniyorum hem içim buruk.

Son düzenleme:
Bende canım valla şimdiden heyecan bastı 7 günü nasıl geçireceğimi planlıyorum

Bende aahh nasıl geçecek çabuk geçsin diye düşünüyorum yavrum Askerimde gün yaklaştıkça özlemin artıyor hele bi geleyim sımsıkı sarılacağım sana diyor. O da orda gelince nerelere gideriz planı yapıyormuş

Son düzenleme:
Ewet tatlım bir sürü rütbelinin karşısına çıkıyorlarmış benimki de diyor ki seninle tanıştığımda heyecanlanmıştım birde şimdi o kadar heyecanlandım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…