- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.801
Cuma artık belli olsun ya yetti bu kadar stres..
O heyecan bende de var canım, normalde sabah kahvaltısıyla bütün gün durabilirken şimdi ne bulursam yiyorum. :44:
İnşallah gelir askerin canım inşşaallah doya doya giderirsiniz hasretinizi
inşallah canım ya valla onlarda stresteler nasıl hemde Allah herkesin yardımcısı olsun ...tam bi yere alıştılar şimdi başka bi yere gidicekler hemde gittikleri yerde devrecilik gibi şeylerde olcak inşallah rahat ederler bizim burası çok iyiydi o bakımdan sorun yoktu iletişimimiz çok iyiydi bakalım gitceği yerde nolcak ben bunları düşünmeye başladm ...sanki dağtıtımdan sonra tekrardan ilk kez gönderiyo gibi olcaz neyin nasıl oldunu bilmeden hakkımzda hyırlısı
Benimde kafamda dönen bin türlü sorudan teki şu iletişim, bizimde çok rahattı günde 5 kez arıyordu. Şimdi başa döneceğiz belkide.. Ama askerim giderken telefon götüreceğim diyor, jeneratörcü olacak bildiğim kadarıyla da rahat olacak. Tabi gittiği yere göre değişecektir bu.. Ama inşşallah iyi bi yer, hayırlı insanlarla karşılaşırlar. Yeni insanlar, yeni bi ortama girecekler Allah onlarında bizimde yardımcımız olsun canım. 7 gün alışmışken sonrasında tekrar göndermek düşüncesi bile zor.. Yemin törenine gittiğmizde 3 gün ona alşmışken tekrardan birliğin önünde bıraktığımızda yanımda olmadığında oluşan o boşluk oluşmuştu içimde.. Hasretin yükü çok ağır. :44:
Ama söz verdik bi kere son nefese kadar 15 ay bekleriiiz
şu 15 ayımız geçsin ölene kadar birlikte nefes almak üzere ayrılmıcaz hiç birimiz Allahn izniyle
Çok yakışmışsınız tatlım bende yapıcam çok hoşuma gitti yapınca atarım bakarsınız.
Kızlar nerdesiniz yaa canım çok sıkılıyor askerimin koğuşu ceza almış çok sinirliydi sinirini benden çıkardı yinesaçma sapan şeye kalbimi kırdı ağlattı yine beni bıktım ya şuçsuz yere üzülmekten
Gözün aydın canım benimkide ankaraya çıktı en azından sitresin gitmiştir.
Malesef tatlım. Askerim cuma kesin belli olacak diyolar dedi ama hayırlısı olsun. Meraktan çatlıyorum. Korkuyorum da..
Sen nasılsın, askerin nasıl canım? Vizeler nasıl geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?