93/1 yarenleri burayaa

inşallah canım ya valla onlarda stresteler nasıl hemde Allah herkesin yardımcısı olsun ...tam bi yere alıştılar şimdi başka bi yere gidicekler hemde gittikleri yerde devrecilik gibi şeylerde olcak inşallah rahat ederler bizim burası çok iyiydi o bakımdan sorun yoktu iletişimimiz çok iyiydi bakalım gitceği yerde nolcak ben bunları düşünmeye başladm ...sanki dağtıtımdan sonra tekrardan ilk kez gönderiyo gibi olcaz neyin nasıl oldunu bilmeden hakkımzda hyırlısı

Benimde kafamda dönen bin türlü sorudan teki şu iletişim, bizimde çok rahattı günde 5 kez arıyordu. Şimdi başa döneceğiz belkide.. Ama askerim giderken telefon götüreceğim diyor, jeneratörcü olacak bildiğim kadarıyla da rahat olacak. Tabi gittiği yere göre değişecektir bu.. Ama inşşallah iyi bi yer, hayırlı insanlarla karşılaşırlar. Yeni insanlar, yeni bi ortama girecekler Allah onlarında bizimde yardımcımız olsun canım. 7 gün alışmışken sonrasında tekrar göndermek düşüncesi bile zor.. Yemin törenine gittiğmizde 3 gün ona alşmışken tekrardan birliğin önünde bıraktığımızda yanımda olmadığında oluşan o boşluk oluşmuştu içimde.. Hasretin yükü çok ağır. :44:

Ama söz verdik bi kere son nefese kadar 15 ay bekleriiiz

şu 15 ayımız geçsin ölene kadar birlikte nefes almak üzere ayrılmıcaz hiç birimiz Allahn izniyle

Kızlar nasılsınız giremedim ben uzun süredir

Bizim usta birliğimiz belli oldu daha demin. Direk buraya geldim valla

Ankara Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı dedi askerim.

Şöyle bi baktım bordo bereli olarak geçiyolarmış :44:

Kızlar nerdesiniz yaa canım çok sıkılıyor askerimin koğuşu ceza almış çok sinirliydi sinirini benden çıkardı yine saçma sapan şeye kalbimi kırdı ağlattı yine beni bıktım ya şuçsuz yere üzülmekten

Ben varım ben

Canım senin askerin yine cezaya sinirlenip kızıypmuş sana.

Benimki askerlikten sıkıldım diye bana tafra yapıyo

Dayanmak zorundayız malesef

Dağıtım stresi de vardır şimdi

Malesef tatlım. Askerim cuma kesin belli olacak diyolar dedi ama hayırlısı olsun. Meraktan çatlıyorum. Korkuyorum da..
Sen nasılsın, askerin nasıl canım? Vizeler nasıl geçti ?

baya uzattılr sizinkileri kızlar benimkide öyle olmuştu çileydi az kaldı ha gayret..Umarım hayırlı bir yer çıkar
vizelerim daha başlamadı cnm önümüzdeki hafta başlıcak ama şimdiden kasıyorum mecbur
Ben iyiyim askerimde şükür

Bizimde ustamız belli oldu biraz önce aradı önce hakkari dedi şöyle bi duraksadım. Şaka şaka Ankara-Güvercinlik dedi.
Nasıl bir yer kiii :44:

Hayırlı olsun kızlar

Önceden çoğumuzun askeri İzmirdeydi. Şimdi hepimizinki Ankarada oldu galiba

Sena kaldı bi sanırım onların neresi çıkar acaba :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…