Evet canım belki tanıyorlardır.Benim nişanlımıda komando olarak seçmişler bana söylememiş üzülmeyeyim diye kayınvalidemden duydum.Dün konuştum elendim dedi....Haklarında hayırlısı olsun tabi komanda olarakta yapsalarda canları saolsun ama ne yalan söyleyim çok sevindim elendiğini duyunca:))))kızzlarr kimse yok mu yaa burda aktif üye göremiyorumbir saat kadar önce sevgilimle konuştum komanda olarak seçilmşti ama elenmiş çok şükür çok mutlu oldum :))
Canım bende sevgilimi seninkiyle aynı zamanda gönderdim burdurda benimkide 19unda yemin töreni var belki görüyolardır birbirlerinide :))
cezaevi jandarması cnm
Güzel ya rahatmış yeri darısı bizimkilere inşallah.Allah kavuştursun canım çoğu gitmiş azı kalmış
İnş cnm Allah razı olsun....Hangi asker doyasıya uyuyodur ki allah yardımcıları olsun.Ama genede iyi ya şükret.Sende şu oluyor mu normalde itiraz edeceğim trip atacağım bir konu veya konuşma tarzı bugün oldu mesela alttan aldım kıyamadım ona özür bile diledim yani düşün)))))yok cnm pekte rahat değil öyle
günde 6 saat nöbet tutuo ayrıca tüm gün adliye ve hastaneye mahkum götürüolar tvde gördüğün gibi mahkumun kolundaki askerlerden işteil dışına falanda gidiyor...çevre illere
uyku yok anlayacağın..günde max 5-6 saat uyuyo
ama şükür yinede rahat....
aynen cnm çoğu gidiyor azı kalıyor darısı başına..
İnş cnm Allah razı olsun....Hangi asker doyasıya uyuyodur ki allah yardımcıları olsun.Ama genede iyi ya şükret.Sende şu oluyor mu normalde itiraz edeceğim trip atacağım bir konu veya konuşma tarzı bugün oldu mesela alttan aldım kıyamadım ona özür bile diledim yani düşün)))))
İnş cnm Allah razı olsun....Hangi asker doyasıya uyuyodur ki allah yardımcıları olsun.Ama genede iyi ya şükret.Sende şu oluyor mu normalde itiraz edeceğim trip atacağım bir konu veya konuşma tarzı bugün oldu mesela alttan aldım kıyamadım ona özür bile diledim yani düşün)))))
canim asker diye o kadar alttan alma bence sonra bunu kullanip insanin basina cikiolar ben hic alttan almadim herkes yapio sende mecbur yapican dedim erkege firsat vermemek lazim
Amin cnm.. Hahah olmaz mıı cooookkk oldu cnm cok fazla taviz vermedm tabiiki ama cokta üstüne gitmdm haksızda olsa... Yani ama yolun basındasınn cok olck böle seyler maalesef dozunu bilmek gerek ben askerim diyip sıyrılmaları yanlş işin içindenn
Evet canım belki tanıyorlardır.Benim nişanlımıda komando olarak seçmişler bana söylememiş üzülmeyeyim diye kayınvalidemden duydum.Dün konuştum elendim dedi....Haklarında hayırlısı olsun tabi komanda olarakta yapsalarda canları saolsun ama ne yalan söyleyim çok sevindim elendiğini duyunca:))))
merhaba kızlar, benim sevgilimde burdurda asker 19haziranda teslim oldu. bu hafta dağıtım yerleri belli olacakmış , herkez için hayırlısı olur inşallah allah hepsini korusun, onlara ve bizim gibi bekleyen tüm sevenlere sabır versin
merhaba canımm benimkide 19unda burdura teslim oldum onlar orda birlikte askerlik yapıyor bizde burda birbirimizi bulduk ne güzel:)) dağıtım yerlerinin bu hafta belli olacağını bilmiyorum ben bugün daha hiç konuşmadım askerimle seninki ne olarak seçildi peki :)
Komando değil onu kesin biliyorum ama ne olarak seçildiğiyle ilgili birşey söylemedi. Allaha şükür beni hiç habersiz bırakmıyor günde 2-3 kez telefonla arıyor. silüsünde şöför er yazıyordu ama dağıtım için gittikleri yerde sınıfları belli olucakmış. 19 temmuzu iple çekiyorum yemin töreni olsada gelse biran önce. yarısı eksik hissediyor insan kendiniama az kaldı diyip avunuyoruz yapıcak bişey yok sabırrrr :)
İnşallah haklarında en hayırlısı olur sağ salim bize dönsünlerde ne olarak nerde yaptıkları çok önemli değil:) ben yemin törenine gidemicem çalışıyorum ne yazıkki ama yemin töreninden eve geldiğinde hemen gidicem yanına:):) aynı şehirde yaşamadığımız için izin hakkımı döndüğünde kullanacağım ama görmek de isterdim tabi yemin töreninde
bende gidemicem yemin törenine görmeyi isterdim ama işten izin almak sıkıntı ve zaten uçak biletini ayarladık biz tören biter bitmez aynı gün burda olucak inşallah öylede güzel :) çok dua ediyorum haklarında hayırlısı olsun diye ama içten içede yakın bir yerler olsun istiyorum en azından çarşı izinlerinde haftasonu gidip görebiliriz belki :)
vallahi benim umudum var belki yakın biryere düşer diye ama bilinmez tabi yakınlarım hep kütüğünden dolayı doğuya düşer diyor ama inşallah öyle olmaz sen hangi şehirdesin canım peki:)
İstanbul canım, sen?
benim içime ankara diye doğuyor ama hayırlısı bakalım.inşallah trakya bölgesi olur nede olsa memleketim :):)
gerçekten mi bende istanbuldayım ve içimden ilk ankara geçmişti :)
Allah hepimizin gönlüne hayırlısını versin inşallah hayırlı olur ya. zaman çok uzun insan çok özlüyor ben şimdiden bir tuhafım ama elimizden bişey gelmiyor. bitirip geldiğinde hayırlısıyla hiç ayrılmicaz hepimiz için öyle olmasını dilerim. bugün konuşamadık daha biran önce yerleri belli olsunda burdan hep beraber seviniriz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?