93/2ler, 93/1lerin alt devresi oluo cnm, sizin çömeziniz 93/3ler olacak
bunlar benim has toruncuklarımmm
malum sitede görüorum, orada sayfaları falan da açılmış, çağırın gelsinler
Canım ben 92/4'üm .)93/1 ler bnm alt devrem 93/2 ler bnm çömezim oluyor diye biliyorum...
benim aklımda 93/1 tertipsin die kalmış kuzum kusura bakma, o zaman doğru dediğinşimdi geriye bakınca görüyorum ki zaman gerçekten geçmiş, olduğumuz an bir tek geçmek bilmiyor
Yok canım şükür 92/4 ümzaten yeterince ertelemiştik askerliği 92/4 gitmeye nasip oldu
siz yemiş bitirmişsinizz maşallah yaa
evt cnm biz de fazlasıyla geç gittik ztn, şükür geçioo yada geçio die kendimizi avutuorus işte... Son günler insanın gözünde çok büyüyor
Geçiyo geçmesine de iştee hayatımız ömrümüzde özlemekle geçiyo..neyse ki seninki bitmekk üzere super ya valla düğün şafağın bile azıcık kalmışşş şimdiden mutluluklarrrrr
saol kuzum, inş en kısa zamanda sizi de bu kervanda görürüs
Amiiinnn ama şuan teskereye odaklıyız tabi ondan sonra anca söz4 senedirrr alamadım çocuğuuu yaaa
Eee hadi gelin artık kızlar ya. Çok beklettiniz bizi
Gelicekler canım az kaldı sayılı gunlerı var
Sayılı günleriniz kaldı, gelin artık kızlar ya bizi çok beklettiniiz.
Heralde askerleriniz gidince doluşursunuz, gelin gelin biz kucaklarız sizi
Bizim yazıları okuyunca belki kızacaksınız ama devir böyle ilerliyor napalım sizde 93/3'lere yaparsınız artık böyle
son 20-25 günleriii
Onlar gelince askerin sana geliyo tuğbacım az kalmış az ooh Allah bizimde o günlere gelmemisin nasip eder inşallahBizde yıl'dan düşmeye başlıyoruz inşallah
Geliin geliiin kızlaar, gözümüz yollarda yollarınızı gözlüyoruzzz
evet cnm az kaldı hem de çok aaaaaaaaaaaaaaaazİnşallah siz de bugünlere hayırlısıyla geleceksiniz kuzum
Onlar için batan güneş benim için dooğacaaaaak
Ağzından çikolata mı desem, bal mı desem, her neyse tatlı damlıyo diyim ben
EheheheDüğüne de az kalmışş ohh enişte beyi gelince tutup alacağım diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?