93/2 yarenlerrr burayaaa ....

93/2ler, 93/1lerin alt devresi oluo cnm, sizin çömeziniz 93/3ler olacak

bunlar benim has toruncuklarımmm

malum sitede görüorum, orada sayfaları falan da açılmış, çağırın gelsinler

Canım ben 92/4'üm .)93/1 ler bnm alt devrem 93/2 ler bnm çömezim oluyor diye biliyorum...

Eee hadi kızlar geliinnn artıkkk daha 93/3ler geleceeekk

benim aklımda 93/1 tertipsin die kalmış kuzum kusura bakma, o zaman doğru dediğin şimdi geriye bakınca görüyorum ki zaman gerçekten geçmiş, olduğumuz an bir tek geçmek bilmiyor

Yok canım şükür 92/4 üm zaten yeterince ertelemiştik askerliği 92/4 gitmeye nasip oldu
siz yemiş bitirmişsinizz maşallah yaa

evt cnm biz de fazlasıyla geç gittik ztn, şükür geçioo yada geçio die kendimizi avutuorus işte... Son günler insanın gözünde çok büyüyor

Geçiyo geçmesine de iştee hayatımız ömrümüzde özlemekle geçiyo..neyse ki seninki bitmekk üzere super ya valla düğün şafağın bile azıcık kalmışşş şimdiden mutluluklarrrrr

Eee hadi gelin artık kızlar ya. Çok beklettiniz bizi

Sayılı günleriniz kaldı, gelin artık kızlar ya bizi çok beklettiniiz.
Heralde askerleriniz gidince doluşursunuz, gelin gelin biz kucaklarız sizi
Bizim yazıları okuyunca belki kızacaksınız ama devir böyle ilerliyor napalım sizde 93/3'lere yaparsınız artık böyle

son 20-25 günleriii

son 20-25 günleriii

Onlar gelince askerin sana geliyo tuğbacım az kalmış az ooh Allah bizimde o günlere gelmemisin nasip eder inşallah Bizde yıl'dan düşmeye başlıyoruz inşallah
Geliin geliiin kızlaar, gözümüz yollarda yollarınızı gözlüyoruzzz

evet cnm az kaldı hem de çok aaaaaaaaaaaaaaaaz İnşallah siz de bugünlere hayırlısıyla geleceksiniz kuzum

Onlar için batan güneş benim için dooğacaaaaak

evet cnm az kaldı hem de çok aaaaaaaaaaaaaaaaz İnşallah siz de bugünlere hayırlısıyla geleceksiniz kuzum

Onlar için batan güneş benim için dooğacaaaaak

Ağzından çikolata mı desem, bal mı desem, her neyse tatlı damlıyo diyim ben
Ehehehe Düğüne de az kalmışş ohh enişte beyi gelince tutup alacağım diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…