93/2 yarenlerrr burayaaa ....

aynen cnm, asıl askerliği gelince başlıcak..... Zamanla yarışıcas gelince ztn

Eee 15 ay ayrılık yeter canım çek al soyadını Az kalmış az 15 ayı yemişsiniz 4 ay da gelip geçer. İnşallah herşey gönlünce olur heep mussmutlu bi yuvan olur

belki sayfaya girip bakıp çıkıyorsunuz kızlar..moraliniz bozuluyordur..ne bunlar böyle biz ayrılıyoruz onlar seviniyorlar diyorsunuzdur..bize kızıyorsunuzdur..ama kızlar emin olun ki siz geldikden sonra bir kaç ay sonra sizinde gözünüz yolda olacak 93/3 ler gelsede bizde ustaya geçsek diyceksiniz..

ilk günler geçmek bilmiycek..telefonla ikiz gibi yaşıycaksınız (gerçi biz askerliği yarıladık ama hala telefonla ikiz gibiyim orası ayrı) belki gecelerce ağlıycaksınız..yalnızlığınıza , onsuzluğa..ama bir süre sonra alışacaksınız..''sayılı gün çabuk geçer'' ve ''aa çok varmış daha'' gibi cümleler duyacaksınız sık sık..bunları söyleyenleri çok şey söylemek istiyceksiniz ama susacaksınız..SABIR ALLAH'IM SABIR diyceksiniz..ama kızlar şuna emin olun ki geçiyor bir süre sonra..herkes aynı şeyleri yaşıyor..ve görüyoruz ki sonunda kavuşuyorlar sevdiklerini..bu gururu herkes yaşayamaz unutmayın..

şimdi sizi torunlarımız olarak bekliyoruz gelin ki bizim için biraz daha umut olun..

herkese hayırlı teskereler

Bende bUrdayim canlar ama daha coooook var gelmesine esimin cok özledim simdiden daha safak 430 (((((

Mayıs askerleri birbirimize destek olalımm...

kuzum şu an sizin dönemler daha yeni yeni buraya geliyor, o yüzden istersen bir süre ana topikte takılabilirsin, orada sürekli birileri olur... Her türlü sıkıntını da bizimle paylaşabilirsin, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız işte şafak panosu olan topikte çoğu zaman muhabbet vardır ve her dönemden asker yareni bulabilirsin

Merhaba kızlarr bende bir 93/2 yareniyim ama benim sevgilimin celp grubu 2 Haziranın 17sinde yani sevk tarihi :) Acemiliğini Burdur merkezde yapıcak nasıl bir yer usta birliğinde nerelere düşme ihtimali var fikri olan var mı

hosgeldın canım aramiza 93 2 ler mayıs 6 da teslım oluyo die bılıyorum ben arkdsm öyle gidicek cunku
acemiligi burdursa hıc sıkılma bir cok arkadasm burdurda yaptı hepside ankaraya dustu tesaduf eseri :) icin rahat olsun burdurdan dogu cıkmıyor die bılıyorum

Sağol canım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur:) evet birinci guruplar 6 mayısda teslim olucak ama erkek arkadasım 2. gruba düştü nedense mayıs celplerini 2-3 gruba ayırmışlar

siz 93-2 b siniz yani tatlım... bende 92 3 yareniyim, sevgilim burdurda yaptı ve onun 4 arkadaşıyla beraber hepsi ankara ya düştü .. ankaraya çok gönderiyor.. için rahat olsun burdur doğuya çok az gönderiyor hatta göndermiyo bizim dönemde 10 kişiydi giden.

İnşallah kızlar içimi rahatlattınız sağolun :)

Aynen öyle ikimizde sürekli gerginiz önceden izin verdiği şeylere izin vermez oldu ve genellikle sinirli bugünlerde

Cnm bu dönemde gergin olmanız cok normal ama bnce birbirinizi kırmamaya ve anlamaya çalışın.. En az hasarla atlatmak bu sureci en önemlisi bnce..kıskançlıkları artıyor bu dönemde kizmadigi tepki vermeyecegi seylere tepki verebiliyorlar.. Zor cnm ya kısacası allah hepimize kolaylık ve sabır versin...
Ama bnden tavsiye daha gitmesine bi aydan fazla varken birbirinizi üzmeyin hic bol bol vakit gecirin.. Insan yan yana yapılan tartışmaları bile özlüyo bir süre sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…