aynen cnm, asıl askerliği gelince başlıcak..... Zamanla yarışıcas gelince ztn
Eee 15 ay ayrılık yeter canım çek al soyadınıAz kalmış az 15 ayı yemişsiniz 4 ay da gelip geçer. İnşallah herşey gönlünce olur heep mussmutlu bi yuvan olur
kız ne 4 ayııııı, aaaaaaaa ağzından yel alsıııın
Bende bUrdayim canlar ama daha coooook var gelmesine esimin cok özledim simdiden daha safak 430(((((
Mayıs askerleri birbirimize destek olalımm...
Merhaba kızlarr bende bir 93/2 yareniyim ama benim sevgilimin celp grubu 2 Haziranın 17sinde yani sevk tarihi :) Acemiliğini Burdur merkezde yapıcak nasıl bir yer usta birliğinde nerelere düşme ihtimali var fikri olan var mı
hosgeldın canım aramiza 93 2 ler mayıs 6 da teslım oluyo die bılıyorum ben arkdsm öyle gidicek cunku
acemiligi burdursa hıc sıkılma bir cok arkadasm burdurda yaptı hepside ankaraya dustu tesaduf eseri :) icin rahat olsun burdurdan dogu cıkmıyor die bılıyorum
Sağol canım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur:) evet birinci guruplar 6 mayısda teslim olucak ama erkek arkadasım 2. gruba düştü nedense mayıs celplerini 2-3 gruba ayırmışlar
Merhaba kızlarr bende bir 93/2 yareniyim ama benim sevgilimin celp grubu 2 Haziranın 17sinde yani sevk tarihi :) Acemiliğini Burdur merkezde yapıcak nasıl bir yer usta birliğinde nerelere düşme ihtimali var fikri olan var mı
Sağol canım teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur:) evet birinci guruplar 6 mayısda teslim olucak ama erkek arkadasım 2. gruba düştü nedense mayıs celplerini 2-3 gruba ayırmışlar
hayırlısı olsun cnm, umarım gittiği yerde rahat bir dönem geçirir
siz 93-2 b siniz yani tatlım... bende 92 3 yareniyim, sevgilim burdurda yaptı ve onun 4 arkadaşıyla beraber hepsi ankara ya düştü .. ankaraya çok gönderiyor..için rahat olsun burdur doğuya çok az gönderiyor hatta göndermiyo bizim dönemde 10 kişiydi giden.
İnşallah kızlar içimi rahatlattınız sağolun :)
Ne demek cnm en çok desteğe ve morale ihtiyacınz olan zamanlar bunlar..
Aynen öyle ikimizde sürekli gerginiz önceden izin verdiği şeylere izin vermez oldu ve genellikle sinirli bugünlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?