Aynen öyle ikimizde sürekli gerginiz önceden izin verdiği şeylere izin vermez oldu ve genellikle sinirli bugünlerde
Merhaba kızlarr bende bir 93/2 yareniyim ama benim sevgilimin celp grubu 2 Haziranın 17sinde yani sevk tarihi :) Acemiliğini Burdur merkezde yapıcak nasıl bir yer usta birliğinde nerelere düşme ihtimali var fikri olan var mı
siz 93-2 b siniz yani tatlım... bende 92 3 yareniyim, sevgilim burdurda yaptı ve onun 4 arkadaşıyla beraber hepsi ankara ya düştü .. ankaraya çok gönderiyor..için rahat olsun burdur doğuya çok az gönderiyor hatta göndermiyo bizim dönemde 10 kişiydi giden.
canımm sizdemi acemiliği burdurda yaptınız bilmiodumm bizimkide burdurdu
Hoşgeldin canımBende 93/1 yarenlerinden biriyim
Hasretinden ölsende beklemek kolay değil , zor ama zoru başarıyorsun bu süreçte sabrın son sınırlara geldiği halde dayanıyorsun. Bol bol dua et, gerçi hepimiz dua ediyoruz tüm askerlerimiz için.. Askerin güzel yere düşmüş. İnşallah dağıtımda da güzel yere düşer.
tatlım benım nısanlımda burdurda yaptı çok rahattı gunde 3-4 kere arıyodu keske orda kalsa felan dıoduk bende gıttım yemin törenine benımkı usta bırlıgıne kıbrısa düştü genelde kıbrıs-ankara-istanbul düşüyomuş heralde
Kızlar birde benim askerim piyade olarak görev yapacak ustalığa gönderildiği yeri etkiler mi??
inşallah canım telefonla rahatça konuşabilsek uzaklık çok sorun olmaz bizim için zaten aynı şehirde yaşamıyoruz ayda bir buluşuyoruz en erken:) kıbrıs nasılmış peki orda rahat mı nişanlın :)
Merhaba canlarım ben ilk defa yazıyorum daha önce hep takip ettim topikleri ama yazamadımm
benim yarim 93/3 gidicek nasip olursa erken mi daha bilmiyorum ama şimdiden başladı bütün düşünceler ve bizim hergün görüşme imkanımız var ama buda o gitmeden son ayda azalıyor nolcak bilmiyorum nasıl dayancam bilmiyorum kendimi nasıl toparlayıp ona destek olucam bilmiyorumm 460 gün dile kolay ama kalbe zor... BANADA YARDIM EDİN NOLUR İHTİYACIM VARR
Allahım askerlerini bekleyen herkese sabır versin inşallah sağ sağlim dönmek nasip etsin..(
cnm şimdiden hayrılı teskereler dileyelim merak etme burda herkesin derdi aynı ve iyi kötü herşeyimizi paylaşıoruz... Birbirimize destek olmak için burdayız zatenIlk zamanlar bende askerlikten nerdeyse 1 sene önce düşünmeye başlamıştım O yüzden kendini tuhaf düşünme erken değil, insan kendi duygulaırna hakim olamıyor işte bunlar yaşanması gereken şeyler...
Bizde sizin gibi hergün beraberdik ve son günlerimizde daha az görüşelim, kendimizi alıştırmaya çalışalım dedik ama yapamadık, her anımızı birlikte geçirdikBence en güzeli de bu... Sen askerin gidene kadar güçlü durmaya çalıl cnm, onun yanında askerlik mevzularını yapma, o konuşacak olursa da konuyu değiştir, onun kafasının dağılmasını sağla...
Evet 460 gün dile kolay olsa da, derdini veren dermanını da sabrını da veriyor merak etme... Bizim artık son günlerimiz ama ben hep buralardayım... Ne zaman istersen burda, işte şafak panosu topiğinde herkes senin yanında olacaktır... Bi bakacaksın zaman geçecek sen alt devrelerine destek oluosun
Merhaba canlarım ben ilk defa yazıyorum daha önce hep takip ettim topikleri ama yazamadımm
benim yarim 93/3 gidicek nasip olursa erken mi daha bilmiyorum ama şimdiden başladı bütün düşünceler ve bizim hergün görüşme imkanımız var ama buda o gitmeden son ayda azalıyor nolcak bilmiyorum nasıl dayancam bilmiyorum kendimi nasıl toparlayıp ona destek olucam bilmiyorumm 460 gün dile kolay ama kalbe zor... BANADA YARDIM EDİN NOLUR İHTİYACIM VARR
Allahım askerlerini bekleyen herkese sabır versin inşallah sağ sağlim dönmek nasip etsin..(
çok sağol canımm çok güzel ifade etmişsin içimdekileri ben askerlik konusu açılınca hemen başlıyorum ağlamya asılı veriyor yüzüm bi anda onuda üzüyorum biliyorum ama engel olamıyorum ama bundan sonra dediğin gibi yapıcam en güzel şekilde zorda olsa 15 ayı 460 günü hakkıyla onu bekleyip onun helali olmak için gün sayıcam
allahım büyük dermansız dert vermez kimseye inşallah bende senin gibi olduğum günleride görürüm..
[ı]
hoşgeldin canım bende 93/1 yareniyim.Erken falan değil çok normal şimdiden düşüncelerinin başlaması.. Kafandaki sorular hepsi normal. Asker yareni olmakta kolay değildir, ama önemli olan zor başarmak canım. Askerim yarın 3 aylık asker oluyor. Geçmiyo desekte her ne kadar geçiyor en büyük örneğimiz ''yenerin_tuğbasııı' Ilk günler ilk otogardan yol etmeler hele de yemin töreninde gidersen onu orda bırakıp gelmeler hepsi birbirinden zor.. Ama geçiyor canım daha dün gibi sanki 3 ay 3 yıl gibi ama yıl'dan düşmeye başlıyoruz. Bu dönemden hepimiz yanınızdayız [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?