93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar ayın 28inde yemin töreni için otel ayarladım demiştim ya sevgilimle sevgilimn adı naci bana dedi ki anneminde bizimle aynı otelde kalması gerekiyo şimdi o korkuyo ceza yemekten ama annesi çıkardıktan sonra bende sorun olmaz diyorum anneside bizle kalmak istemiyo yemin töreninden sonra evciye çıkan askerler annesinden ayrı kalan var mı annesi eğer sorun varsa kalırım dedi yoksa o akrabasında kalmak istiyo oda polatlıya 1 saat uzaklıkta

annesiyle beraber çıkacak ya zaten ondan sonrası fark etmez. sizinle kalmasına gerek yok canım

ahh 5 ay deme bekleye bekleye sabrımız tükenmek üzere.........

of hele 11 ay benm sabrım şimdiden tükendi içinden çıkılmaz gibi geliyo bana bazen çok ağlıyorum ama bazen normal görüşmediğimiz bi gün gibi geliyo bide 2gün tatil yapıcaz o çok iyi gelicek ama ayrılması daha zor olucak

annesiyle beraber çıkacak ya zaten ondan sonrası fark etmez. sizinle kalmasına gerek yok canım

bende diyorum içi rahat etmiyo orda yazanlara inanma diyo bana ama siz yaşamışsınız etmişsiniz artık neden güvenmiyim ki dimi otelde benm adıma tutuldu ama otelden kağıt mı almamız gerekiyo şimdi bizim orda kalacağı için

ben eşimin yemin törenine gitmedim ama arkadaşlarının aileleri çıkarttılar imza ile. öylesine bi adres bile verseniz olur. sonuçta annesi gelmiş almış yok gidemezsin mi diyecekler

yalnız sevgilinin kimliği olmayacağı için otele kayıt yaptıramaz.
ben eşimi ziyarete gittiğimde sadece benim kimliğimle kayıt yaptılar, onun adı geçmedi otelde. yani otelde kalmıyor gibi oldu.

hmm evet benm adıma kayıt yapıldı şimdi otele onu otelde halledebilir miyiz acaba onun otelde kaldığını nasıl bilecekler ya da nasıl adres vericez

hmm evet benm adıma kayıt yapıldı şimdi otele onu otelde halledebilir miyiz acaba onun otelde kaldığını nasıl bilecekler ya da nasıl adres vericez

onu ben de tam bilemedim.
ama yemin töreninden sonra mesela çağlalar manisadan izmire getirmişlerdi aytaçı.
bi sorun olmamıştı.
siz de annesinin kalacağı evin adresini verseniz?

ankara da kalacak annesi de değil mi?

annesi de ankara da kalıcak ama naci aynı semt olmalı dedi onlar öyle yaptıysa sorun olmaz o zamn arayınca onu da bi sorayım onlar getirdiyse bizimde sorun olmaması lazım ama polatlıdan çıkmamız yasak diyo naci

Günaydin kızlar size bişey sorucam ya aklımdan çıktı tamamen.... dağıtım izni dahil kac gun izin hakki vardı okana soramiyorum işi varda suan bişey hesaplicaktim

annesi de ankara da kalıcak ama naci aynı semt olmalı dedi onlar öyle yaptıysa sorun olmaz o zamn arayınca onu da bi sorayım onlar getirdiyse bizimde sorun olmaması lazım ama polatlıdan çıkmamız yasak diyo naci

Tatlım bizim acemilik Alaşehir'deydi, Alaşehir'de bir otel ismi verildi askeriyeye, biz izmir'e getirdik ama. prosedürde sizin de oraya polatlı'dan bir adres vermeniz gerekiyo, en fazla çok yakın semtlerine izin var. O yakın semtlerin de hangisi olduğunu askerin söyler sana, çünkü içeride onlara söyleniyo

Herkesee günaydınlarr, dünkü şafak aksaması için kusura bakmayın kızlaaar. 4,5-6,5 nöbetinden dolayı erken uyuya kalmışım daa

otel tutuldu da benm adımla tutuldu arayıp lontrol ederler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…