- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.201
tamam nels'cim sen de daha sık görün buralarda ama
Daima iyi ol olalım canım önceLik askerlerımız ..
aynen öyle canım:) dün askerimle konuşurken baya bi sorguladı beni bu aralar pek taktı seviyomusun beni düşünüyomusun beni vs diye:)
Zaman zaman yaşanılır sanırım canım onlar ordayken bızden çok fazla şeyler düşünüyolar eminim .. Biz sadece onları bi kişi düşünüyoz ama onlar hem bızı hem aile hem arkdas doğal olarak korkuları oluyo .. :)
2016 sayfadaaa :)
evet canım:) hele ilk başlarda baya bi alınganlığı vardı herşeye alınıp kızıyodu şükür atlattık şimdi onlarıda elimizden geleni yapıccaz artık onlar için:)
ha görmüştüm ben bunu en ağır hunililerdenim
Başlamak bitirmenın yarısıdır bot bağlamayanlar düşünsün
ha bu gün ha yarın gidick diye beklemek daha kötüydü tatlım aynen
aynen öyle canım ben ilk zamanlarda tanıyamaz oldum kendı kendıme dedım bu ne boyle şimdiden degsmeye basladı nasıl dayanacm ben ne edecemsu zamanlarda o benı tesellı edıyo bana moral verıyo . dedıgın gıbı canım sırf akıllarını burada koymamk ıcın her ne gerekıyosa yapacaz uğrasacaz emek verecezz
yaniii benim şafakda karanlık ama sankı dün gitti 106 günü kenara bıraktık yani hıc bsey anlamadım acemıde zaman bana hıc gecmedı ustaya gıttı hoooppp gıdıyo zaman
ilk zamanlar o kadar çok tartışıyodukki kırılmasın üzülmesin diye alttan alıyodum sinirli bi yapısı var bide :) bende kendime inanamıyodum artık hiç alttan alan biri değilimdir huyum değilbende değişiyodum onla
hadi ya aynen şu an zaman hiç geçmiy günde 15dakka konuşuyoruz en fazla senin şafakta az değilmiş
öyle canım öyle oluyo onunla beraber degısıyosun .. Bende senın gıbı alttan alan biri değilim aksiyim biraz sureklı tartsma o degıl ben cıkarırım amaa hepsı gerıde kaldı şımdı ne derse yaparsa ederse tamam aşkım olsun aşkım haklısın aşkım aynen boyledoğru olanı yapıyosun sen canım asker yarenıne bu yakısırrr ♥
aynen canım sabredicez artık:) bir gelsinde hayırlısıyla acısı çıkar
Biz acemıde gunde bı kere konusurduk . ustaya gectı bı ay sonra telefonunu soktu ıcerı su an konusmadan yana allahıma sukur hıc bı problemımız yok .. Zamanı düşünme emın ol rahat gecıyo allah bır sekıl verıyo kolaylıgını ..
bugün konuştuk telefon sokmam dedi:C zaten kıbrısa çıkcak gibiymiş ordada konuşmak pahalıymış rahat konuşulmuyomuş sorun oluyomuş
O şüphesizzzzznerde asker canım.
Guzelyali..havaciİzmir'in neresi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?