93/3 asker yolu bekleyenler

Ben de devasa bir rakam söyleyeceksin sandım Ece'cim yaa, abimle yengem arasında da 3 yaş var benim, gayet de iyiler maşallah
Doğum tarihi değil önemli olan olgunluk ki erkek arkadaşında da o, fazlasıyla vardır bence

Ben ilk başlarda diyodum olmaz ya bnden kücük fln diye ama snra dedim yaşın ne önemi var önemli olan düşünce yapılarının uyması bide yani hani bakarsın böyle iki kişi arasındaki yaş farkı cok belli olr ya bn o durumu sevmiyodm ama bizde neyseki belli olmuyo

E daha ne işte

evet cnm farkedıorm ztn artık girmıosn(
ben en son karacahome dan aldm nevresim takımı
tactan aldm bıde ıkıncısı yuzde 50 indirimdi ole seyler alıorm cnm sımdlık
sen neler yaptın?
yok be canım ne azalmasi senınkının yanındaaa
ama tabıkı cok sukur bu gunleri gördum nasıl gecicek nasıl dayanıcaz derken

kızlar benimki sanki askerliği tamamen bitiyor gibi davranıyor :)
yarın "aydın" diyor.
şafak 10 falan diyor

diyecektim daha senin acemilikten sonra 1 yıl 1 ay askerliğin var hayatım diye
ama hatırlatmıyım dedim

Yanına gittiğimde konuşuyoruz, yeni aldığı telefon kartının çabuk bittiğinden bahsediyor. Dedim bir daha bundan alma hayatım o zaman, benim aldıklarımdan alırız sana bolca. Vee bizi kahkahalara boğan cevap: Amaaaan ne alıcam bir daha ne zaman lazım olacak ki
Askeriye yemekleri suyu falan kafa yaptı bence bizimkilerde

Havaya girmş senn eşin bitiyo gibi Boşver iyikide hatrlatıp modunu bozmamışsın şimdi o senn yanına gelcek diye nasılda sabırsızdır

ben de pilatese başlamak istiyorum ya
ama üşeniyorum
ne güzel yapmışsın sen :)

Ben evde yapıyorum ya yürüyüş bandı var onda 45dk fln yürüyorum ama pilatesi cok övüyolar hatta boy bile uzatıyomş o derece

Ayy direk atladım ama bende plates yapmak istiyorumda bi nasip olmadıı 4 5 kilo vermem lazım :/

Bende kilomu korumaya çalışıyorum işte bide seviyorum ya yürüyüş yapmayı ondan yani
Ama plates yapan arkadslarım vardı cok memnunlardı sıkılaşmak açısından tavsiye ederm

Bende kilomu korumaya çalışıyorum işte bide seviyorum ya yürüyüş yapmayı ondan yani
Ama plates yapan arkadslarım vardı cok memnunlardı sıkılaşmak açısından tavsiye ederm

Valla baslasam olcak ya hem vakit öldürürm. Kaç kilosun canım ?

Valla baslasam olcak ya hem vakit öldürürm. Kaç kilosun canım ?

50.3 az önce tartıldım Annem diyo en sonunda o tartıyı camdan aşagı atıcam günde 10 kez tartıya mı cıkılır diye isyan ediyo kadın

Bana da lazım ondan, daha çok sıkılaşma bana gerçi. 2 ayda 7-8 kilo alıp aynı hızda da geri verince kendilerini, saldı vücudum kendini yaa

Bende bi ara birden kilo vermştm 47 kiloydm ya annem hayalet gibisin diyodu çatlaklar oldu bacaklarımın üst kısmında ya ona cok gıcık oldm oyüzden spor yaparak zayıflamak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…