- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.001
50.3 az önce tartıldımAnnem diyo en sonunda o tartıyı camdan aşagı atıcam günde 10 kez tartıya mı cıkılır diye isyan ediyo kadın
Bende bi ara birden kilo vermştm 47 kiloydm ya annem hayalet gibisin diyoduçatlaklar oldu bacaklarımın üst kısmında ya ona cok gıcık oldm oyüzden spor yaparak zayıflamak en güzeli
Bende 50ye düşmek istiyorum canım ya 54 55 gidip geliyorum o arada hemen göbük çıkıveriyo
Bana da lazım ondan, daha çok sıkılaşma bana gerçi. 2 ayda 7-8 kilo alıp aynı hızda da geri verince kendilerini, saldı vücudum kendini yaa
Aynen canım bak ben şimdi sıkılaşmayla falan salan vücudu toplamak zorundayım yani maalesef ki
Valla canım ya aslında plates yapamıosak evde filan kendimizce bişiler yapsak olcak dur ben araştırım bunu bi
Boyun uzundur ama belki :26:
Platesin aslında evde yapılabilirliği var ama o kadar profesyonelce olmaz tabi
Yok iki üç hareket bulsam onları yapsam sürekli yaza girmeden de platese baslasam yaza sıfır beden gireriz valla
171im aslında çok kilolu durmuyorum ama kendim rahatsız olyorum işte :
[video=youtube;rJq6oxhnG1A]http://www.youtube.com/watch?v=rJq6oxhnG1A[/video]
Zamanında bunları bulmuştum ben, başlayacağım hala ama bakalım
Baslamak lazımm ya bide ben fazla su içmiyorum aklıma su içmek gelmiyo hiç aksama kadar biri verirse içiyorum o kdr
Baslamak lazımm ya bide ben fazla su içmiyorum aklıma su içmek gelmiyo hiç aksama kadar biri verirse içiyorum o kdr
Sende kiloluysan bn obezim yaniBenm boyum 160 Sen bnce kilo fln verme bnm bi arkadasım 175 di boyu 56 kiloydu ve zapzayıftı
Su önemli canım, kilodan ziyade vücuda da çok gerekiyor
Bende senn gibi aklıma gelrse anca 2 bardak içiyodm bi günde ama şimdi kendime yarım lt lik pet şişeler yaptım yanımda duruyo hep içiyorum öyle öyle
Yok canım senin kini hesapladım ben normal boyuna göre benmkinede norml diyo ama benm basenlerim var çok az ve göbeğim var ama ona az diyemicemayva göbük
Ya ama boyuna göre belli olmuyodur bence :26: Bendede basen var az ama o türk kadınlarının nazarlıgı yani artık
ben neredeyse sıfır bedenim, hiç iyi bişey değil kızlar
42 kiloyum
ama kilo almaya çalışıyorum 1 haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?