- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #1.941
Yok canım ne kusuruGittin mi sevdiceginin ailesinin yanına
Yok canım yaa gidemedim. İzmir'de bir yağmur var, panelden çıkınca böyle oldum
Mecbur çıktık da bir kere durağa gelene kadar duş almış gibi olunca gidemedim bende o halde
Nese yarın gidersin acelesi yok ya
Hiç gelmeyecek gibi geliyor demi ? Valla ben de henüz hayal edemiyorum 2014 Ekimi kaldı ki o zamanlar plakaları yarılamış olucaz hemen hemen. Ahhh ahhh hayali bile güzel
Yok canım yaa gidemedim. İzmir'de bir yağmur var, panelden çıkınca böyle oldum
Mecbur çıktık da bir kere durağa gelene kadar duş almış gibi olunca gidemedim bende o halde
ahh ahh geçen sene aynı şeyi ben söylüyodum canım ya ama çok şükür geride kaldı o günler..sizde bir 400 lerden düşün bak gerisi nasıl geliyor sonra bir bakacaksınız plakalar
Antalyada öyle kuzum ya bi çıktım bianda bastırdı zaten hastayım tam oldu. Ben eve geldim yağmur durdu
Bunları okudukça insan umutlanıyor, geçecek diyor zaten. Çok sağ olun
Valla bende fena hasta olucam ben, hem çok ıslandım hem de üşüdüm yahuu.
Evci iznine gelince Aytaç bana bulaştırmıştı gribini, dağıtım izninde sıra bende sanırım
yoo saglık sorunu olanları refüze yapıyolar direk ztn ama onlar cok memnunmş kaydırma birlik oldukları içinGezcek durcaz sürekli diyo Ztn cogu timler hakkari yada şırnaga düşmüşler en iyi tim bizimkiydi bizide kaydırma yapmşlar demşti
Umarım yaa
Eee napıyosun bakalım, nasıl gidiyor dünden bu yana görüşmeyeli
Zaten tam hastalıkk zamanı canım dikkat edin kendinize valla 2 haftadır hastayım geçiremedim bi türlü
Pek bi degişiklik yok bende walla kışa hazırlık yapıyorz annemleOnun yorgunlugu var sadce Askerimdende haber yok bugün yarın arar sanırm bakalm artık
Sen neler yapıyosun okul nasıl gidiyo askerin nasılmş
Ohh valla iyi yapıyonuz. Arar arar içini ferah tut
İyi ben de valla ne yapayım, zorunlu bir panelimiz vardı işte ona katıldım. Yağmurla bir duş aldım üstüne ve eve geldim işte erkenden, bu açıdan bari mutluyum
Askerimle de en son dün akşam 7,5 gibi konuştuk. Zaten biz genelde akşamları konuşuyoruz. İyiydi dün hatta fazlasıyla iyiydi diyebilirim, sesi falan çok moralli geliyordu, gülüyordu falan. Benim de içim çok rahat o sebeple, cumadan beridir de iyiydi zaten
Aman iyi olsunlarda başka bşy istemiyoruz ztn
Bizim konusma saatlerimiz hiç belli olmuyoAramaz diyorum arıyo arar diyorum aramıyo bi değişik yani bi bakmşsın sabh 8 de arıyo bi bakmşsn akşam 9 da arıyo
Bizim rekoru egale eden çıkmadı yahu daha, 05.33 diyeyim sen anla
Bizim de bir aralar bu kadar belirsiz ve enteresandı saatlerimiz
Yok ya bnmki o saatte aramaz ne kadar uykucu oldugumu bilir
8de aramasının sebebide bn o saatte kalkıp kahvaltı yapıyorm ondan yaniYoksa uyku söz konusu olunca telefonu bile acmıyorm bazen ama tabi şimdi söz konusu askerlik olunca tel caldıgında cin gibi oluyo gözlerim
Valla başta benimki de öyle diyordu yok canım sabah saatlerinde aramam ben seni okulun başlamamış olacak uyuyor olursun sen diye ama baktı birkaç gün akşam arayamayınca mecbur ilk bulduğu fırsatta aramaya başladı ve rahat bir on kere falan 5-7 saatleri arasında konuşmuşuzdur
Napsın ama oda haklı yani arayamamaktansa o saatte arıyoBide bn uyurken aradıgında bna vicdan azabı yaşatıyo bnmkisi Ben 4.5 da kalkıyorm sen hala uyuyo musun uykucu diyo
Bak bende seninle konuşmak için uyanmış oluyorum de sende
Dilime düştün daha askerlik bitene kadar kurtuluşun yok diyo bahane kabul etmiyo beyefendiBenmki brz gıcıktır daha dogrusu bnm gıcık olmş halimi cok seviyomş ondan
Ooo çok uzun sürmüş seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?