93/3 asker yolu bekleyenler

Yani simdi saat parfüm vs bu tarz şeyler alsam kullanamıcak. İki tane filan tşört alırım kalın bi atkı bere örerim bidee kazak tarzı bişey taamamm. Evet elimiz deyince daha bi duygulu olur diye düşünüyorum

Yaa bide onlar kendide alabileceği her zaman bulabileceği şeyler. Ama senin yaptığını istesede bulamaz.

:) O zaman elini çabuk tut kız bak son güne kalma :) Nasıl kendisine ulaştıracan ?

Adrese teslim değilde çarşıya denk getirip kendisi alsn istiyorum öyle daha güvenli baskasının eline geçermi kaygım olmıcak araştırıcam birazcık daha önce hiç göndermedim hangi kargo şrketi daha hızlı ve güvenli bilmiyorum ama kendisi alablr diye düşünüyorum. Sen gönderdin mi canım hiç ?

Yok canım bende hiç göndermedim . Bencede sen bi kargoya ver oda hafta sonu çarşıya çıktıgında alsın. Direk askeriyeye göndersen askerinden önce onlar açar sürprizi kaçar. Nişanlım ile farklı illerde yaşıyoruz biz sürekli yurt içi kargoyu kullanıyoruz şimdiye kadar bi sorun yaşamadık.

Evet bide kontrol ediyorlarmış diye biliyorum eline ulaşsın da geç olmasın sorunda değil onuda bir araştıriyim canım teşekkür ederim

Evet bide kontrol ediyorlarmış diye biliyorum eline ulaşsın da geç olmasın sorunda değil onuda bir araştıriyim canım teşekkür ederim

Rica ederim canım askerim herşeyi kontrol ettiklerini söylemiştim. Hatta bi mektup yazmayı bile düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim yazdığım mektubun bi başkasının okumasına tahammül edemem. Bakalım bende ustaya geçmesini bekliyorum.

Evet ustada kendisi alabilceği için sorun olmaz. Mektubu bende düsünüyorum telefonla vs konusuyoruz ama bi anı olarak kalsın istiyorum :)) Önce kargoyu yolliyim biraz zaman geçsin ara arada mektup göndericem

Evet ustada kendisi alabilceği için sorun olmaz. Mektubu bende düsünüyorum telefonla vs konusuyoruz ama bi anı olarak kalsın istiyorum :)) Önce kargoyu yolliyim biraz zaman geçsin ara arada mektup göndericem

Aynen canım bende bir anı olarak kalmasını istiyorum. Yıllar sonra çıkartır okuruz beraber :) Pazartesi günü bana resmini yolladı çok mutlu oldum mesela :) Sonuçta onlarla beraber bizde askerlik yapıyoruz. :2:

Aa ne güzel :)) Ustaya geçince sende yollarsın artık bol bol. Ben onun bana yazdığı getirdği herşeyi bi kutuda saklıyorum günlük tutuyorum mesela hergün ona yazıyorum gelince okuması için. Dahada birikir bu tarz şeyler hepsini kutuya saklıcam ömür boyu benimle kalsın :) Ben biraz fazla önem veriyorum böyle şeylere ilk gittiğimiz konser olsun sinema olsun onların bletlerini bile saklarım

Aynen canım bende saklıyorum. Bende çok istedim yazmak ama yazma konusunda biraz beceriksizim o yüzden vazgeçtim Ama askerim çok beceriklidir yazma konusunda maşallah ona bir defter alıp verecem ustada çok vakti olur bol bol yazsın bende okuyum diye :)

Evett çok romantikkk Sende yaz bence içinden ne geliyosa çok mutlu oluyolar çünkü ben sanki burdaymıs gibi onu anlatırmışcasına yazıyorum acemiden geldiğinde vermistim çok mutlu olmustu simdi tekrar basladımm :)

İnşallah canım çok istiyorum yani. Ama ona acemide geldiğinde verme için bi sürpriz düşünüyorum bakalım :)

mehtap 9

Aradıııııııııııııııııııııı 24dk konustuk 5. gündü bugün konusmadıgımız Hiç boş bırakmıyolarmş yaa yazık kıyamam

Özlenmezmii 1 konusmasa nasıl özlüyo insan 5 gün yanii. İyii canım iyi sizin iznede az kaldı zaten

Evet 8 güncük kaldı Şimdi zaman hiç gecmiyo ama izine bi gelsin hemencecik biticek ya biliyorum ne gıcık bi durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…