- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.221
Bende yaptımmmmmmmm dünnnAma benimki siyah kalp oldu hangi akla mantık siyah yaptıysam neyse yaaprım bidha
Nişanlıysanız sen git canım onun ailesinin yanında durması gerekir simdi mantıken sende git hep beraber olun
sagol canım allah razı olsun
bende konustum esimle öglen iyiymiş
gitmişler evet intikale 2 gundur oradalarmıs iyi gecti
dedi biraz yagmurluymus ama guzel gecti baya yurumusler
seninki nasılmıs oda gitmişmi intikale
Evet nişanlıyız canım ama ben gidemem farklı şeyler var o ve ailesinin gelmesi gerekiyor.
Evet 460 dan brz fazla kare var ama fazlaları kalp yaptım napiyimUgraşıyorm böyle işlerle işte annem diyo liseli cocuklar gibisin
Olmaz tabi canım kendin için ve eşin için ayakta durman lazım. Sen iyi olki oda iyi olsun senden güç bulsun.
hımm anladım canım bakarsın gelirler daha çok vakit geçirirsiniz inş :) Hem görceksin ya o bile güzel 1gün 1gündür:)
oyle canım bende onun icin zaten tüm sıkıntıları cekiyorum
canı sag olsunda yeterki gececek ins bunlarda
Canım bi isim çıktı hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmaa. Bi rüzgar var allahım uçuyodum sağa çeke çeke geldimEveet canım 10 gün sonra doğumm günü var sevdiceğimiin :)
İnşallah canımmmm inşallah dua ediyorum gelsinler diye. Orası öyle caanım göreyim bi herşeye değer. ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMM
Dedigin gibi brz yagmurluymş baya yorulmş beli fln agrımış komutanın çadırını bnmki taşımış canım cıktı diyodu ama güzelmşPazar günüde intikale cıkcaklarmş 3 gün kalcaklarmş
Doğru diyorlar liselilerden farkımız yok :) Elimizden tlf düşmez tlf çaldımı seviniriz oraya burada isim şiir yazarız :)
Evet ya hava burdada kötü kış geldi kış
Doğum günü içinde bnce atkı fln gibi el işlemesi şeyler cok güzel olur bide kek poaca fln yaparsın hem onlar cabuk bayatlamazda cok sevinir bence
benimkide oyle dedi kız bunlar demekki tüm acemiler birlikte gidiyorlar intikallere
cumartesi varmıs izinleri sonra 3 gun intikalde olacaklarmıs ondan sonra bitiyomus zaten
sonrası burası icin hazırlık felan esim oyle diyo
Ah sorma canım yaa.. Valla nasıl bi özlemse bi saniye aklımdan çıkmıyo. Bizim daha kavusmamızaa çoookk var... Hayırlısı olsun herşeyin ya iyi olsunlar da özlemden ölmüyo kimse
Bnde öyle düsündüümm kazak tarzı bişi alırım tşört filan alırım bide bereyle atkı örerim asker yeşilinden. Kendim yaparsamdaha anlamlı olur diye düşündüm. Kek filan olur mu bilmiyorum olmasada onlarıda gelince bol bol yaparım zaten
Evet ya evde dalga konusu oldum iyice cocuk daha bu diyo annemBide yanlardan ok cıkar ece koray yaz tam olsun diyo
Aynen canım aynen gece gündüz onu düşünüyorum. Yatarken kalkarken onu düşünüyorum. Askerimin hediyesi yastığım konuşuyorumBazen ne oluyor bana kafayımı yiyorum diyorum.
Aynen canım aynen gece gündüz onu düşünüyorum. Yatarken kalkarken onu düşünüyorum. Askerimin hediyesi yastığım konuşuyorumBazen ne oluyor bana kafayımı yiyorum diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?