93/3 asker yolu bekleyenler

Bende yaptımmmmmmmm dünnn Ama benimki siyah kalp oldu hangi akla mantık siyah yaptıysam neyse yaaprım bidha

Dünden beri bunu tasarımıyla ugraşıyorm sonunda amaaan fazla olsun eksik olmasın dedim yaptm

sagol canım allah razı olsun
bende konustum esimle öglen iyiymiş
gitmişler evet intikale 2 gundur oradalarmıs iyi gecti
dedi biraz yagmurluymus ama guzel gecti baya yurumusler
seninki nasılmıs oda gitmişmi intikale

Dedigin gibi brz yagmurluymş baya yorulmş beli fln agrımış komutanın çadırını bnmki taşımış canım cıktı diyodu ama güzelmş Pazar günüde intikale cıkcaklarmş 3 gün kalcaklarmş

Evet 460 dan brz fazla kare var ama fazlaları kalp yaptım napiyim Ugraşıyorm böyle işlerle işte annem diyo liseli cocuklar gibisin

Doğru diyorlar liselilerden farkımız yok :) Elimizden tlf düşmez tlf çaldımı seviniriz oraya burada isim şiir yazarız :)

hımm anladım canım bakarsın gelirler daha çok vakit geçirirsiniz inş :) Hem görceksin ya o bile güzel 1gün 1gündür:)

İnşallah canımmmm inşallah dua ediyorum gelsinler diye. Orası öyle caanım göreyim bi herşeye değer. ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMM

Canım bi isim çıktı hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmaa. Bi rüzgar var allahım uçuyodum sağa çeke çeke geldim Eveet canım 10 gün sonra doğumm günü var sevdiceğimiin :)

Evet ya hava burdada kötü kış geldi kış
Doğum günü içinde bnce atkı fln gibi el işlemesi şeyler cok güzel olur bide kek poaca fln yaparsın hem onlar cabuk bayatlamazda cok sevinir bence

İnşallah canımmmm inşallah dua ediyorum gelsinler diye. Orası öyle caanım göreyim bi herşeye değer. ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMM

Ah sorma canım yaa.. Valla nasıl bi özlemse bi saniye aklımdan çıkmıyo. Bizim daha kavusmamızaa çoookk var... Hayırlısı olsun herşeyin ya iyi olsunlar da özlemden ölmüyo kimse

benimkide oyle dedi kız bunlar demekki tüm acemiler birlikte gidiyorlar intikallere
cumartesi varmıs izinleri sonra 3 gun intikalde olacaklarmıs ondan sonra bitiyomus zaten
sonrası burası icin hazırlık felan esim oyle diyo

Doğru diyorlar liselilerden farkımız yok :) Elimizden tlf düşmez tlf çaldımı seviniriz oraya burada isim şiir yazarız :)

Evet ya evde dalga konusu oldum iyice cocuk daha bu diyo annem Bide yanlardan ok cıkar ece koray yaz tam olsun diyo

Evet ya hava burdada kötü kış geldi kış
Doğum günü içinde bnce atkı fln gibi el işlemesi şeyler cok güzel olur bide kek poaca fln yaparsın hem onlar cabuk bayatlamazda cok sevinir bence

Bnde öyle düsündüümm kazak tarzı bişi alırım tşört filan alırım bide bereyle atkı örerim asker yeşilinden. Kendim yaparsamdaha anlamlı olur diye düşündüm. Kek filan olur mu bilmiyorum olmasada onlarıda gelince bol bol yaparım zaten

benimkide oyle dedi kız bunlar demekki tüm acemiler birlikte gidiyorlar intikallere
cumartesi varmıs izinleri sonra 3 gun intikalde olacaklarmıs ondan sonra bitiyomus zaten
sonrası burası icin hazırlık felan esim oyle diyo

Evet hepsi birlikte gidiyolarmş ztn canım
Cumarteside komutan izin verrse çarşıya cıkıcaz izin vermezse cıkmicaz dedi ama nolck bakalm
Bide eşin geliş biletini almş mı bnmki daha almamş otobüscüler gelmedi diyodu

Ah sorma canım yaa.. Valla nasıl bi özlemse bi saniye aklımdan çıkmıyo. Bizim daha kavusmamızaa çoookk var... Hayırlısı olsun herşeyin ya iyi olsunlar da özlemden ölmüyo kimse

Aynen canım aynen gece gündüz onu düşünüyorum. Yatarken kalkarken onu düşünüyorum. Askerimin hediyesi yastığım konuşuyorum Bazen ne oluyor bana kafayımı yiyorum diyorum.

[video=youtube;GpRWIuIyWxg]http://www.youtube.com/watch?v=GpRWIuIyWxg[/video]

Size gelsinn kızlarr :))

Bencede daha anlamlı olur daha ne olsun ztn iyi düşünmşsn Poaca yap koy bnce bşycik olmaz 2 3 güne gider en fazla

Aynen canım aynen gece gündüz onu düşünüyorum. Yatarken kalkarken onu düşünüyorum. Askerimin hediyesi yastığım konuşuyorum Bazen ne oluyor bana kafayımı yiyorum diyorum.

Cok normal ama daha tam alışamadık bide şimdi gelip geri gitcekler bi süre daha zorlancaz alışmaya askerlik bittiginde biz kafayı yemezsek iyi ztn

Gelince olacakları düşünürekten teselli ediyorum ben kendimi. Evet bazen insan kafayı yicek gibi oluyo ama bunlarda geçicek sonu güzel olucak inş zor ama bi şekilde sabredicez bitiricezz bu askerliğii ! :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…