- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.201
Evet 8 güncük kaldıŞimdi zaman hiç gecmiyo ama izine bi gelsin hemencecik biticek ya biliyorum ne gıcık bi durum bu
Hadii bakalımm az kalmıs :)) Vaktinizi güzel değerlendirin valla sonra çok üzülüyor insan
Evet canım ama yapıcak bişi yok en azından vakit geçirebilceksiniz . Şuan bana 1 gündeseler yine kabul ederimm değerini bil yani o yüzden
Aradıııııııııııııııııııııı24dk konustuk 5. gündü bugün konusmadıgımız Hiç boş bırakmıyolarmş yaa yazık kıyamam
5. günde konuşmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. İlk gittiği hafta 4 gün aramamıştı. Delirmiştim düşünmekten.
Acemi birliginde konusma sıkıntısı ceken cok oluyoBizimde ilk defa 5. günü buldu konusmamız işte Normalde en fazla 3. gün aradı ama son zamanlar diye canlarını cıkarıyolarmş
selamlar kızlar
bugun biraz iyimiyim neyim allaha cok sukur
sizler nasılsınızz
selamlar kızlar
bugun biraz iyimiyim neyim allaha cok sukur
sizler nasılsınızz
Değerlendirecek çok vaktimiz canım11 saat bile yanyana olamıyacaz
Senden iyiyim lafını duymak bni cok sevindirdi
Ben iyiyim bugün askerimin sesini duydum cok iyi geldi
Eşin nasılmış intikale gitmşler mi
Degerini bilmez miyim 1 saat bile cok cok önemli
Bu arada bn hediye kısmını kacırdım bi banada bahset bakalm askerinin dogum günü fln mı var
Aman iyi ol canım maşallahhh. Bizlerde iyiyiz şükür
A neden öylee ?? :44:
Nişanlım ile biz farklı memleketlerde oturuyourz. İzmirden Ankaraya gelecek burdanda Memleketine dönecek. O yüzden canım. Bayramda gelir mi bilmiyorum ama sanmıyorum :'5:
yani canım sagol yoksa olan bana olacak
gitgide düsüyorum kendime gelmem lazımdı olmuyo hep sıkıntılı
Ne güzel olmuş kız bu
460 mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?