93/3 asker yolu bekleyenler

Evet 8 güncük kaldı Şimdi zaman hiç gecmiyo ama izine bi gelsin hemencecik biticek ya biliyorum ne gıcık bi durum bu

Evet canım ama yapıcak bişi yok en azından vakit geçirebilceksiniz . Şuan bana 1 gündeseler yine kabul ederimm değerini bil yani o yüzden

Evet canım ama yapıcak bişi yok en azından vakit geçirebilceksiniz . Şuan bana 1 gündeseler yine kabul ederimm değerini bil yani o yüzden

Degerini bilmez miyim 1 saat bile cok cok önemli
Bu arada bn hediye kısmını kacırdım bi banada bahset bakalm askerinin dogum günü fln mı var

Aradıııııııııııııııııııııı 24dk konustuk 5. gündü bugün konusmadıgımız Hiç boş bırakmıyolarmş yaa yazık kıyamam

5. günde konuşmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. İlk gittiği hafta 4 gün aramamıştı. Delirmiştim düşünmekten.

5. günde konuşmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. İlk gittiği hafta 4 gün aramamıştı. Delirmiştim düşünmekten.

Acemi birliginde konusma sıkıntısı ceken cok oluyo Bizimde ilk defa 5. günü buldu konusmamız işte Normalde en fazla 3. gün aradı ama son zamanlar diye canlarını cıkarıyolarmş

Acemi birliginde konusma sıkıntısı ceken cok oluyo Bizimde ilk defa 5. günü buldu konusmamız işte Normalde en fazla 3. gün aradı ama son zamanlar diye canlarını cıkarıyolarmş

Aynen canım askerimde öyle diyor. Hayırlısıyla bi kurtulsalardı acemiliklerinden .

selamlar kızlar
bugun biraz iyimiyim neyim allaha cok sukur
sizler nasılsınızz

Senden iyiyim lafını duymak bni cok sevindirdi
Ben iyiyim bugün askerimin sesini duydum cok iyi geldi
Eşin nasılmış intikale gitmşler mi

Senden iyiyim lafını duymak bni cok sevindirdi
Ben iyiyim bugün askerimin sesini duydum cok iyi geldi
Eşin nasılmış intikale gitmşler mi

sagol canım allah razı olsun
bende konustum esimle öglen iyiymiş
gitmişler evet intikale 2 gundur oradalarmıs iyi gecti
dedi biraz yagmurluymus ama guzel gecti baya yurumusler
seninki nasılmıs oda gitmişmi intikale

Degerini bilmez miyim 1 saat bile cok cok önemli
Bu arada bn hediye kısmını kacırdım bi banada bahset bakalm askerinin dogum günü fln mı var

Canım bi isim çıktı hemen çıkmak zorunda kaldım kusura bakmaa. Bi rüzgar var allahım uçuyodum sağa çeke çeke geldim Eveet canım 10 gün sonra doğumm günü var sevdiceğimiin :)

Nişanlım ile biz farklı memleketlerde oturuyourz. İzmirden Ankaraya gelecek burdanda Memleketine dönecek. O yüzden canım. Bayramda gelir mi bilmiyorum ama sanmıyorum :'5:

Nişanlıysanız sen git canım onun ailesinin yanında durması gerekir simdi mantıken sende git hep beraber olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…