93/3 asker yolu bekleyenler

yani bak ornegini gözlerinle görmüssün senin icin dahada iyi
olur inanman icin demekki oluyor dönuyorlar hayat kaldıgı yerden devam ediyo
işte bazen degisiklikt oluyo senin abinde oldugu gibi
sabreden derviş muradına ermiş yengende bunun ornegi

Evet canım sabredecez muradımıza erecez.

kız siz ayrı memleketlerdemi yasıyorsunuz
masallah iyiymiş ya birbirinizi cok seviyorsunuz demekki
bunları göze aldıgınıza göre
ailesinden önce sana geliyo ne guzell

Elimde olsa keşke istanbula gitmesem burda dursam iznimde diyoda bn diyorum olsun brzda ailenle zaman gecir diye yoksa bni hiç bırakası gelmiyo Ailesinden öncede bni arar mesela en cok seni özlüyorum diyo cünkü.Bide 1,5 sene bekledi o bni umutsuzca sevdi snradan sevgili olunca kıymetli oldum sanırım

aman mutlulugunuz daim olsun canım sen neden ist degilsin
yada ayrı sehirlerdemiydiniz hep boyle
okuyomusun sen orda yani

aman mutlulugunuz daim olsun canım sen neden ist degilsin
yada ayrı sehirlerdemiydiniz hep boyle
okuyomusun sen orda yani

Ben Ankarada okudum haziranda bitirdim okulumu ailemin yanına geldim mersine.Kursa gidiyorum şimdi şubat mart gibi iş aramaya başlicam ozamnda istanulda iş bakıcam snrada hiç ayrılmayız işimi istanbulda bulursam işte öyle düşündük
Mesafe olunca tabiki cok zor olur ama mersinde kalsanda bn askerligimi bitrdigimde 1 günlügünede olsa her hafta izin günümde gelirim bn senn yanına diyodu bzmki

tabiki illaki oyle olurda ama sen işini ist bulursan sizin icin daha iyi olur
elinde fırsatın varken degerlendir haftada 1 gün görmektense burada olunca hep gelir
yanına mersinden daha rahat olursunuz hayırlısı hakkında

Aynen canım bnde öyle düşünüyorm ztn hiç niyetim yok mersinde kalmaya Bakalım martta belli olur napıcagım bi kursum bitsinde

Bu şarkı benden sizlere gelsin kızlar
[video=youtube;MfbnxH-wOso]http://www.youtube.com/watch?v=MfbnxH-wOso[/video]

yanlızlığıma alışmaya çalışıyorum canım 5.gün doluyo bugün ses yok artık aramayacak sanırım cidden bitti bu kez

Canım henüz bunları düşünmek için gerçekten çok erken kafasını toparlamaya çalışıyodur eminim..Bir çırpda silip atamaz ilişkinizin boyutunu bilmiyorum askerlik öncesi de böyle kavgalrınız oluyomuydu ya da ayrılıklarınız diyimm

bilmiyorum canım ya hiç bi şey bilmiyorum ne düşünüyo hiç özlemedi mi merak ediyorum ama özlese arar bi şey yapardı:26:kavgalarımız olurdu benim bitirmeyeceğimi bilir o çok çabuk bitsin derdi ama bitmezdi barışırdık sonrasında aramız çok da iyi olurdu ama bu kez ben bitsin dedim lafları çok zoruma gitti çünkü..gururumu hep ayaklar altına almıştım seviyorum diye ama bu kez olmadı olmayacak da..

sözler acayip beni anlatıyoyenildik kırıcıydık üstelik sevgimize alışkanlık diye diye:26:

Bak ya keşke koymasaydım üzdüm seni :26:
İş işten gecmeden pişman olsa arasa keşke ya :26:

Bu adamın böyle yapması git gide beni korkutuyor. Ya bir gün ... Devamını getirmek bile istemiyorum

Allah kimseye nasip etmesin canım sonumuz ne olur bilmiyorum ama şundan emin olun elimden geleni çok fazla yaptım bende ve ilişkimizde sorunlar olsa da zaman zaman hiç kopamamıştık birbirimizden ...askerden gelir gelmez yaptığım onca şeyi hiçe saydı resmen emin olamamış hislerinde alışkanlık mıymış bilememiş bu sefer de ben bitirdim mutludur şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…