- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.261
aynen canım bi yol çizdik kendimizi onunla zaman geçiriyoruz. Ama biliyorumki geçece
Ağbimi askere gönderirken 15 ay geçermi diyorduk. 15 ay geçti üzerinden 6 ay geçti evlendi evine bile yerleşti ağbim. :) Gelinimiz ben hala inanamıyorum diyor. Onca zaman nasıl geçti diyor. Sende böyle diyeceksin zaman geçecek diyor.
yani bak ornegini gözlerinle görmüssün senin icin dahada iyi
olur inanman icin demekki oluyor dönuyorlar hayat kaldıgı yerden devam ediyo
işte bazen degisiklikt oluyo senin abinde oldugu gibi
sabreden derviş muradına ermiş yengende bunun ornegi
kız siz ayrı memleketlerdemi yasıyorsunuz
masallah iyiymiş ya birbirinizi cok seviyorsunuz demekki
bunları göze aldıgınıza göre
ailesinden önce sana geliyo ne guzell
Elimde olsa keşke istanbula gitmesem burda dursam iznimde diyoda bn diyorum olsun brzda ailenle zaman gecir diye yoksa bni hiç bırakası gelmiyoAilesinden öncede bni arar mesela en cok seni özlüyorum diyo cünkü.Bide 1,5 sene bekledi o bni umutsuzca sevdi snradan sevgili olunca kıymetli oldum sanırım
aman mutlulugunuz daim olsun canım sen neden ist degilsin
yada ayrı sehirlerdemiydiniz hep boyle
okuyomusun sen orda yani
Ben Ankarada okudum haziranda bitirdim okulumu ailemin yanına geldim mersine.Kursa gidiyorum şimdi şubat mart gibi iş aramaya başlicam ozamnda istanulda iş bakıcam snrada hiç ayrılmayız işimi istanbulda bulursam işte öyle düşündük
Mesafe olunca tabiki cok zor olur ama mersinde kalsanda bn askerligimi bitrdigimde 1 günlügünede olsa her hafta izin günümde gelirim bn senn yanına diyodu bzmki
tabiki illaki oyle olurda ama sen işini ist bulursan sizin icin daha iyi olur
elinde fırsatın varken degerlendir haftada 1 gün görmektense burada olunca hep gelir
yanına mersinden daha rahat olursunuz hayırlısı hakkında
Aynen canım bnde öyle düşünüyorm ztn hiç niyetim yok mersinde kalmayaBakalım martta belli olur napıcagım bi kursum bitsinde
insallah sansın acık olsun
Bu şarkı benden sizlere gelsin kızlar
[video=youtube;MfbnxH-wOso]http://www.youtube.com/watch?v=MfbnxH-wOso[/video]
Bu şarkı benden sizlere gelsin kızlar
[video=youtube;MfbnxH-wOso]http://www.youtube.com/watch?v=MfbnxH-wOso[/video]
sözler acayip beni anlatıyoyenildik kırıcıydık üstelik sevgimize alışkanlık diye diye :26:
​Canım nasılsınn
yanlızlığıma alışmaya çalışıyorum canım 5.gün doluyo bugün ses yok artık aramayacak sanırım cidden bitti bu kez
Canım henüz bunları düşünmek için gerçekten çok erken kafasını toparlamaya çalışıyodur eminim..Bir çırpda silip atamaz ilişkinizin boyutunu bilmiyorum askerlik öncesi de böyle kavgalrınız oluyomuydu ya da ayrılıklarınız diyimm
sözler acayip beni anlatıyoyenildik kırıcıydık üstelik sevgimize alışkanlık diye diye :26:
Bak ya keşke koymasaydım üzdüm seni :26:
İş işten gecmeden pişman olsa arasa keşke ya :26:
Bak ya keşke koymasaydım üzdüm seni :26:
İş işten gecmeden pişman olsa arasa keşke ya :26:
Bu adamın böyle yapması git gide beni korkutuyor. Ya bir gün ... Devamını getirmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?