- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #2.301
Kızlarrrrr kızlar napıyosunuz bakalımmm
İşte sorun da tam anlamıyla orada canım, senin canını yakan da o zaten. '' Ben bunu hak edecek ne yaptım ? '' sorusu ve karşında aldığın hiç bir şey cevabı. Senin hak ettiğin bu değildi, kesinlikle bu değildi. İçinde bulunduğumdandır belki de askerliğinde hakkıyla bekleyen kızlar benim gözümde ayrı bir kutsal, ayrı bir özel artık.
Çok uzağında aramamak lazım bazı şeyleri daha geçenlerde İzmir Kıbrıs Şehitlerinde bir atm nin önündeyim sıra bekliyorum. Bilenler bilir orayı, sokaklar dolusu cafe, bar, restaurant tarzı yerlerle doludur o cadde. Kızın teki hızlı hızlı çıktı birinden, elinde telefon hararetli hararetli konuşuyor, dershaneden çıktım aşkım durağa doğru gidiyorum dediğini duydum, ben kısa süreli bir şok yaşadım, ne evi ne durağı, barın birinden çıktın işte, her neyse dedim bana ne. Sonra içeriden arkadaşlarından biri geldi, bir kız, beni tiksintiye uğratan o iki soruyu sordu. İlki '' yedi mi bari ? '' kızdan gelen çok şükür ki cevabından sonra gelen soru ise '' Tezkeresine kaç gün var ? ''
İşte soruna cevap olsun arkadaşım, sen bunu yapmadığın için böyle kıymetsiz ( ! ) oldun ...
İnsan nelere alışmıyo ki canım ya.Hatta dönmezse aradan bi 2 sene gecince dönüp bi baktıgında hayatında ne kadar cok şey degiştigini görceksin hatta belkide böylesi hayrlıymş bilemezsn ki karşına neler cıkıcak ama umarım döner
Cok normal ama daha tam alışamadık bide şimdi gelip geri gitcekler bi süre daha zorlancaz alışmaya askerlik bittiginde biz kafayı yemezsek iyi ztn
Hoşgeldin hazalcım iyi diyelm iyi olsun
Sen nasılsın napıyosun
Hayırlısı olsun. Bizim yerimiz de Ankara - Polatlı
İzine gelicek olmaları güzel ama bana sanki asıl askerlik ondan sonra başlayacak gibi geliyor.Allah yardımcımız olsun insanın sevdiğine hasret kalması gerçekten çok zormuş.Şimdi bir kaç gün sonra geleceğini bilerek mutlu oluyorum ama usta birliğine gittiğinde ne zaman izin alabilecekleri belli olmayacak malesef.İşte bu beni çok korkutuyor
Hayırlısı olsun.Bizimde Bayburt şimdilik ama 21 gün snra değişcekmş kaydırma birlik oldugu için
Hosbuldum canıım. İiyim bende sevdiceğimle konustum geldimPek bi mutluydum da son konusmaları okuyunca biraz içim burkuldu..
Senin de hayırlı olsun.Kaydırma birlik terimini ilk kez duyuyorum bakalım daha neler öğreneceğiz :)
Haklisin canim ben ne zaman arar bugun aramadi bi sey mi oldu ya da aman su ankesorluyu de bi caldirayim belki duyarsa aklina gelirim hemen bi yolunu bulup arar.aman su an 2-4 nobetinde usur mu acaba yemeklerde iyi degilmis acikiyo mu ki gibisinden daha bi ton soruyla bogustum bu surede o yuzden iste yediremiyorum su an doktugum gosyaslarimi...safak dogan gunesi nasil heyecanla bekledim bitiyo goremesemde rahatlayacak dedim evet fazla rahatladi olanlar oldu...o kizlardan olamadim ben hep onu dusundum ondan da boyle oldum dedigin gibi...kendim ettim kendim buldum
Romantik bi konusma olmş yine sanırm
Tabi pisman olup da donerse ...yok donmezse bu duruma kendimi nasil alistiracagim acaba
Hayırlı olsun canım.
Valla 1 saat vakitimiz vardı 20 dakikasını kavga ederek geçirdik biz kavga etmeyi özlüyoruz heralde
Kavgasızda cok sıkıcı bi ilişki olurdu ztn arada atraksiyon katmk lazımTabi fazlası degl arada sırada lazım
evet doğru canım o kızlardan olmayı bende istemezdim hiç bi zaman sinirimden artık ne hale geldimBu kadar emek verdim, çabaladım, merak ettim, üzüldüm, ağladım ve daha bir çoğunu alnımın akıyla yaptım, keşke adam olsaydı diyorsun demi ? İnsana en çok koyan da bu zaten. İyi ki de o kızlardan olamamışsın biliyor musun, çünkü ben o konuşmaya şahit olduğum anda yüzüm kızardı, başımı öne eğdim, utandım. Hem cinsimin yaptığı o şeyden delicesine utandım ve lanet ettim orada. Allah'ın belası ayrılsaydın da öyle yapmasaydın dedim, midem bulandı. O yüzden sakın ha sakın, değersizleştirme sen kendini. Sen yapman gerekeni hatta daha fazlasını yaptın mı yaptın. Şimdi zor geliyor ama ileride emin ol vicdanın rahat olduğu için bunun meyvesini öyle güzel toplayacaksın ki
Sadece kendine inan ve güven. Her şey kafada bitiyor, tecrübeyle sabittir, ne yazık ki ...
Şu profilinin altındaki gözüm aydın askerim döndü yazısını gördüm.Ne güzel,ne mutludur diye düşündüm.Sonra senin yazılarını okudum ayrıldığınızı falan öğrenince çok üzüldüm.Ama gerçekten sabırlı ve güçlü olmaya çalış.Yaşadığın çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.
Valla yaAma trip ata ata bi hal oldum sonra kapattk telefonu aklım basıma gelince baya bi üzüldüm pisman oldum oda hissetti heralde 10 dakika sonra aradı hiç bişi yokmuş gibi canım cicim konustuk. Seviyorumm yaaaaaa Siz naptınııızz konustunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?