93/3 asker yolu bekleyenler

Haklisin canim ben ne zaman arar bugun aramadi bi sey mi oldu ya da aman su ankesorluyu de bi caldirayim belki duyarsa aklina gelirim hemen bi yolunu bulup arar.aman su an 2-4 nobetinde usur mu acaba yemeklerde iyi degilmis acikiyo mu ki gibisinden daha bi ton soruyla bogustum bu surede o yuzden iste yediremiyorum su an doktugum gosyaslarimi...safak dogan gunesi nasil heyecanla bekledim bitiyo goremesemde rahatlayacak dedim evet fazla rahatladi olanlar oldu...o kizlardan olamadim ben hep onu dusundum ondan da boyle oldum dedigin gibi...kendim ettim kendim buldum

Umarim canim su an tek temennim bazi seyleri anlamasi donmesi...ama donerse ve burnundan getirmezsem ne olayim

Cok normal ama daha tam alışamadık bide şimdi gelip geri gitcekler bi süre daha zorlancaz alışmaya askerlik bittiginde biz kafayı yemezsek iyi ztn

İzine gelicek olmaları güzel ama bana sanki asıl askerlik ondan sonra başlayacak gibi geliyor.Allah yardımcımız olsun insanın sevdiğine hasret kalması gerçekten çok zormuş.Şimdi bir kaç gün sonra geleceğini bilerek mutlu oluyorum ama usta birliğine gittiğinde ne zaman izin alabilecekleri belli olmayacak malesef.İşte bu beni çok korkutuyor

Evet ya o bnide korkutuyo ama şimdi onu düşünüp modumu düşürmek istemiyorm acıkcası O geldiginde yüzüm gülsün istiyorum cünkü biliyorm bn üzgün olunca oda üzlücek aklı bnde kalıcak oyüzden üzgün modumu o gidinceye saklıyorum O durumada alışıcaz ya yapcak hiç bşy yok elden bşy gelmiyo sabredicez işte canım

Bu kadar emek verdim, çabaladım, merak ettim, üzüldüm, ağladım ve daha bir çoğunu alnımın akıyla yaptım, keşke adam olsaydı diyorsun demi ? İnsana en çok koyan da bu zaten. İyi ki de o kızlardan olamamışsın biliyor musun, çünkü ben o konuşmaya şahit olduğum anda yüzüm kızardı, başımı öne eğdim, utandım. Hem cinsimin yaptığı o şeyden delicesine utandım ve lanet ettim orada. Allah'ın belası ayrılsaydın da öyle yapmasaydın dedim, midem bulandı. O yüzden sakın ha sakın, değersizleştirme sen kendini. Sen yapman gerekeni hatta daha fazlasını yaptın mı yaptın. Şimdi zor geliyor ama ileride emin ol vicdanın rahat olduğu için bunun meyvesini öyle güzel toplayacaksın ki
Sadece kendine inan ve güven. Her şey kafada bitiyor, tecrübeyle sabittir, ne yazık ki ...

Tabi pisman olup da donerse ...yok donmezse bu duruma kendimi nasil alistiracagim acaba

Şu profilinin altındaki gözüm aydın askerim döndü yazısını gördüm.Ne güzel,ne mutludur diye düşündüm.Sonra senin yazılarını okudum ayrıldığınızı falan öğrenince çok üzüldüm.Ama gerçekten sabırlı ve güçlü olmaya çalış.Yaşadığın çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.

Valla 1 saat vakitimiz vardı 20 dakikasını kavga ederek geçirdik biz kavga etmeyi özlüyoruz heralde

Kavgasızda cok sıkıcı bi ilişki olurdu ztn arada atraksiyon katmk lazım Tabi fazlası degl arada sırada lazım

Kavgasızda cok sıkıcı bi ilişki olurdu ztn arada atraksiyon katmk lazım Tabi fazlası degl arada sırada lazım

Valla ya Ama trip ata ata bi hal oldum sonra kapattk telefonu aklım basıma gelince baya bi üzüldüm pisman oldum oda hissetti heralde 10 dakika sonra aradı hiç bişi yokmuş gibi canım cicim konustuk. Seviyorumm yaaaaaa Siz naptınııızz konustunuz mu

evet doğru canım o kızlardan olmayı bende istemezdim hiç bi zaman sinirimden artık ne hale geldiminşaallah bi gün karşılığımı alırım mutlu olurum rabbim yüzüme bakarböyle olacağı aklımın ucundan geçmemişti aslında ama güçlü olmaya çalışıyorum en azından aramadım zayıf davranıp kendimi tebrik ediyorum bu kez:26:inş herşey güzel olur

amin canım dualarınızı eksik etmeyin ...bende bu günlerde çok mutlu olacağımı düşünüyordum msjın konuşmanın dibine vururuz sanmıştım ama yanılmışım..rabbim kimseye yaşatmasın o kadar sıkıntı yaşa sonra karşılığı bu olsun

En güzeli böyle kavgalar ztn ya
Gündüz konustuk bizde ama bn triplerimi geldigi zamana saklıyorum 5 gündür aramıyodu merak ettim cok mu yoruyolar sizi dedm yok ya 5 günde seni aramaya anca sıra geldi diger günler her gün baska sevgililerimi aradım sende 5.sin işte diyo gıcık sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…