93/3 asker yolu bekleyenler

Yanii özlemin azalmıcak daha da artçak gider gitmez. O yüzden gerek yok. Az kaldı zaten sizde izinden sonra herşey düzene girer 399 dediğinde zaman geçiyoo..

İnş ya şu zamanı cabuk gecirmenin bi çaresi olsa keşke şöyle bi bakmşm ekim sonu olsa

Ztn senn kendini tutman lazm ki hatasını anlaması kolay olsn yoksa sen ararsan o yine kendisini haklı görcek yine degerini anlamicak

evet canım ondan dayanıyorum zaten özlesem de dayanıyorum ki benim de isteyince ona dönmeyeceğimi bilsin

İnş ya şu zamanı cabuk gecirmenin bi çaresi olsa keşke şöyle bi bakmşm ekim sonu olsa

Ahh ahh öyle bişi olsa 1 yıl sonrasına giderizz ne ekimiiii kış geldi artık zaman daha çabuk geçicek nasıl geçtiğinii anlamıcaz valla ben nasıl 348e geldim farketmedim bile bianda geçti zaman

Ahh ahh öyle bişi olsa 1 yıl sonrasına giderizz ne ekimiiii kış geldi artık zaman daha çabuk geçicek nasıl geçtiğinii anlamıcaz valla ben nasıl 348e geldim farketmedim bile bianda geçti zaman

Ayyy bnde böyle dicek miyim yaaa Şu kasımcılar gelse dicem sanırım ama onlarında gelecegi yok daha

Kızlllarr iyi akşamlarr
Size bir şey danışmam gerekk
Sınıftan yakın bi arkdaşım var da 1 1.5 aydır süren bi ilişkisi var ve sevgilisi asker..Okul dolayısı ile arkdaşım burda sevgili olan şahıs memleketinden Bursalı şimdi bir hafta kadar oldu izine geldi herşey çok normal ve güzel giderken izine geldiği günden beri hiç bir şekilde aramıyo sormuyo arayınca açmıyo ulaşılamıyo kısacası faceden de msj atıyomuş çocuk okuyo ve cevap yazmıyo sizce sorun ne olabilir ??

Diceksinn tabii :)) Valla benmkide onu soruyodu bugün onalrda gelsinn rahatlaylım kadınlar kulübüne baktın mı ne zaman gelceklermiş diyo

Seninkide alışmş kadınlar kulubüne Bende diyorum kadınlar kulubünde konusuyorm fln filan diye ne güzel ismi varmş diyo gülüyo bna

Odunlaşmş olabilr mesela Erkek degl mi işte cok normal karşılıyorm böyle hareketleri artk.Ailesinin yanında diye belkide yazamıyodur konusamıyodur dicem ama bilemedim şimdi :26:

Odunlaşmş olabilr mesela Erkek degl mi işte cok normal karşılıyorm böyle hareketleri artk.Ailesinin yanında diye belkide yazamıyodur konusamıyodur dicem ama bilemedim şimdi :26:

ama hiç canım hiç konuşmamışlar bir haftadır..Bende anlayamadım yani ortada bir sorun yokken neden böle bişi yapmışş size sorim dedimm

ama hiç canım hiç konuşmamışlar bir haftadır..Bende anlayamadım yani ortada bir sorun yokken neden böle bişi yapmışş size sorim dedimm

Bi sorun yokken böyle olması cok ilginc illaki bi sebebi vardır belki ailesinde bi sorun fln olmştr dicem ama face e giriyomş yani bilmiyorm ki sevgilisiyle ilgili izine gelnce bşy mi duydu acaba

Seninkide alışmş kadınlar kulubüne Bende diyorum kadınlar kulubünde konusuyorm fln filan diye ne güzel ismi varmş diyo gülüyo bna

Evet ya tabi erkeklerde var mı yoksa demesi de cabası ay öldürüyo beni gülmekte hayatım kadınar kulübü adı üstünde diyorum olabilir var mı yok mu diyo :44:

Evet ya tabi erkeklerde var mı yoksa demesi de cabası ay öldürüyo beni gülmekte hayatım kadınar kulübü adı üstünde diyorum olabilir var mı yok mu diyo :44:

Kesin emin olmak istiyo demkki Benmkide dedi başta nasıl bi forum sitesiymş bu diye bnde dedm hep asker bekleyenler var bn onlarla konusuyorm dedm iyi ozamn dedi

Ehehe öyle yapıyorum. Essek en çok bu saatlerde özlüyorum..

Bende yaaaa Biz gece 3 e kadar konusurduk onla şimdi erkenden yatıyorum mümkün oldugunca Özlem patlaması yaşicaz yakında ztn

Bende yaaaa Biz gece 3 e kadar konusurduk onla şimdi erkenden yatıyorum mümkün oldugunca Özlem patlaması yaşicaz yakında ztn

Evettttt bizde 10a kadar filan birlikte olurduk sonra ayrılınca hemen arardı uyuyasıya kadar konusrduk bana sen uyu derdi telefon açık kalsın derdi ahh ahh aşk başımıza nasl vurmuş faturayı bile düşünmemşizz

Ayyy ne güzel ya aşk işte bi başka yapıyo insanı Bizde pc leri acık bırakırdık sabaha kadar.O uyandıgında teamviewer dan ben pc ye baglanıp kamerayı acardı bni uyurken izlerdi

Ayyy ne güzel ya aşk işte bi başka yapıyo insanı Bizde pc leri acık bırakırdık sabaha kadar.O uyandıgında teamviewer dan ben pc ye baglanıp kamerayı acardı bni uyurken izlerdi

Şimdii arasa bi konuşssak diye telefonu yanımızdan ayrımıyoruz. Üf sçmalığa bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…